Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Quoted post

Boing

#6 ok?

2012-04-30 14:11

jeg har valgt ikke og skrive under, fordi jeg mener ikke der er et problem med det, hvis der er nogen der har nogle seksuelle tendenser til og havde sex med dyr, ja men så gør det dog? i kan da aldrig nogensinde bilde mig ind at en han hund bliver voldtaget af en kvinde? der må da nok være en grund til at den fortsætter til den kommer og ser glad ud bagefter? og når forskerne mener at de ikke tager skade, hvorfor skulle de så forbyde det?

så en af de store grunde til at folk vælger og skrive under er fordi at man mener det er klamt! og når det er klamt, ja så er det da synd for dyret,

og hvad er det for en konstatering med at når det er ulovligt i ALLE DE ANDRE LANDE, SÅ SKAL DET OGSÅ VÆRE HER? det er da en dårlig begrundelse, altså at man ikke selv har sin egen mening og bare følger med FLowet!

Svar

Kringle

#38 Re: ok?

2012-04-30 23:52:09

#6: Boing - ok? 

I de fleste tilfælde vil jeg gætte på det er MÆND der VOLDTAGER hunde, heste, geder, høns (ja), grise osv! Jeg har mødt 2 mænd som fortalte mig de havde prøvet det, og faktisk dyrkede det. Det er klamt og total overgreb på dyr som intet har at sku ha sagt eller overhovedet kan sige fra.


Gæst

#93 Re: ok?

2012-05-10 13:51:39

#6: Boing - ok? 

 Du er måske selv bruger?

Soph

#107 Re: Øhhhhh????

2012-05-11 11:05:11

#6: Boing - ok?

Du skal selvfølgelig have lov til at have dine meninger, vi skal jo alle kunne sige hvad vi mener og føler. Men forstår ikke helt din argumentation, du siger at en hanhund aldrig bliver voldtaget af en kvinde, det er måske rigtig for handyr kan jo også have en vis glæde af sex. Men den her problematik er også rettet mod det at mænd i høj grad voldtager både han- og hundyr så her forfalder din agrumentationsteknik og kan ærlig talt ikke forstå at nogle mennesker overhovedet kan mene at det er okay at voksne mænd skal have sex med dyr der har så små kønsorganer at de bliver ødelagt af det, mener du at det er okay??.

Selvfølgelig mener jeg også at de skal forbydes at kvinder har sex mod dyr.. men det er bare fordi jeg synes det er direkte klamt og frastødende.

Jeg har min egen mening, som dyrlægestuderende kan jeg simpelthen ikke stå inde for at nogle ødelægger dyr fysisk bare fordi de har en unaturlig og direkte ulækker seksuel lyst.. de burde sku selv blive voldtaget for at prøve hvordan det er at være i dyrets situation!


Gæst

#197 Re: ok?

2012-07-29 11:57:08

#6: Boing - ok? 

 

Der er en person herinde der ikke skrev under fordi vedkommende har dette super fantastiske argument: "I kan da aldrig nogensinde bilde mig ind at en hanhund bliver voldtaget af en kvinde. Der må da nok være en grund til at den fortsætter til den kommer, og ser glad ud bagefter." Hunde, såvel som andre dyr, reagerer via instinkterne. Den har desværre ikke det center i hjernen, der får den til at tænke over om det er forkert eller om det føles forkert. Det retfærdiggøre dog ikke at kvinden udbytter dyret, for at tilfredsstille sine egne lyster. • Hvis en mand tager ud, finder en and, og tager den med sig hjem, hvorefter han har kønslig omgang med den, giver det sig selv, at denne mand påfører anden skader. Udfra det fine argument med hanhunden, formoder jeg at mit kommende eksempel også burde være helt i orden. • En 40-årig kvinde tænder på unge drenge i alderen 11-14 år. Ikke nok med det, så har hun også sex med dem. Det er da helt rigtigt at drengene godt kan få den op at stå, og i nogle tilfælde vil drengen måske end ikke føle sig forulempet. Heldigvis har vi dog en lovgivning der siger at sex med en mindreårig er strafbart, uanset kønnet på gerningsmand og forurettede. Straffen afhænger ikke af om forurettede har en penis eller ej. Men da barnet ikke er i stand til at beskytte sig selv mod den voksne, kan straffes med flere år i fængsel. -om vi er enige med retssystemet er en anden sag. Ud fra dette, er det derved også mest optimalt at det bliver strafbart at have sex med et dyr. Uanset arten af dyr og kønnet på gerningsmanden. Jeg har skrevet under!

Gæst

#198 Re: ok?

2012-07-31 18:55:31

#6: Boing - ok?

Hvor er du klam, synes jeg!

svanhildur

#232 Re: ok?

2012-08-28 06:34:38

#6: Boing - ok?

Har set det mest klamme billede af en hundehvalp der var sexmisbrugt. Dens ben sad helt oppe ved dens øre og det svin til mand der har gjort det , havde været så hård ved den, at den døde under agten.Det er IKKE NORMALT , at vi mennesker har sex med dyr, det er helt forskruet.Please underskriv herinde, og lad os få stoppet det her vanvid.Husk at godkende din underskrift i den mail du får tilsendt efterfølgende.Af hjertet tak.

 

Dit eksempel med hanhunden er søgt , du ved udmærket godt - at dyr ikke kan tale og du antager -men ved ikke og har ikke hørt hanhunden sige ja - det svarer til at den pædofile -antager at et barn nyder akten - og jeg antager derfor

at din fantasi er forskruet

ahimsas

#234 Re: ok?

2012-08-28 12:24:01

#6: Boing - ok?

boing :Der findes EN simpel forklaring på at der er nogen der kan gøre det...dem der gør det har ikke forladt dyrriget selv......de er stadig i den primitive krop.....ikke for at tale nedsættende om dyrene, men de har nogle andre behov en mennesker.....i kraft af menneskets intelligens......Vil tro at dette er i overenstemmelse med hvad Martinus kan mene med de forskellig stader/udvikling... Stakkel uskyldige dyr...

Dyrenes stemme

#235 IKKE OK!!!

2012-08-28 12:53:10

#6: Boing - ok? At nogle personer har nogle seksuelle tilbøjeligheder, der går ud over normerne, må være deres egen sag- SÅ LÆNGE DET IKKE GÅR UD OVER ANDRE! Uanset om du mener, dyret tager skade eller ej, så er det ikke normal adfærd - og så længe en seksuel partner ikke kan give sit samtykke, er det voldtægt - hvilket naturligvis skal være strafbart, uagtet hvilken race offeret tilhører.  Hvis nogen besidder den sygelige trang, at involvere dyr i deres fantasier, må de gå i butikker der sælger attrapper, nøjagtig som man kan købe en lolitadukke eller en dildo - men det synes de vel er pinligt, forestiller jeg mig... Og hvis dette ikke er nok for dem, ja så må de altså lade fantasierne blive i deres forskruede hoveder!!!  Vi skal ikke have en lov, fordi andre lande har - vi skal have en lov, fordi VI ikke accepterer ovegreb på dyr - det skal ikke kunne ske nogensteder!!!

 

TINA

#239 Re: ok?

2012-08-29 13:27:45

#6: Boing - ok?

SIKKE NOGET LORT AT FYRE AF HVA FANDEN VED DU OM DET DU BOLLER MÅSKE SELV DYR SIDEN DU SIGER AT DET ER OK

 

siw

#240 Re: ok?

2012-08-30 12:29:51

#6: Boing - ok?

Mange dyr får posttraumatiske lidelser efter en voldtægt af et menneske. Mange gange skader med dyrets endetarm/skede fordi du med vold trænger dig ind - arkurat som når man voldtager en kvinde. Det er synligt og det gør ondt. Andre får direkte eksemer og betændelser fordi mennesker har nogle andre bakterier som dyrene ikke er immune overfor. Mange dyr er naive fordi de er afhængige af at mennesker fodrer dem og plejer dem. De ved ikke at man har tænkt sig at udnytte dem. De kan ikke sige fra.. Derfor bør vi gøre det.

Det er klamt akkurat som sex med børn er klamt. Det er mig uforståeligt at man i Danmark ikke har fulgt andre landes fodspor og forbudt det for længe siden.

Lars Grønbæk Jensen

#280 Re: ok?

2012-09-13 09:57:45

#6: Boing - ok?

Du er jo syg i potten! Gid du en dag må få samme tur som dyrene har måtte lide - Føj

Christina

#284 Re: ok?

2012-10-08 08:32:27

Mht til hanhunde og kvinder, giver jeg dig delvist ret, en hanhund bliver også styret af sine lyster. Problemet er bare at når den så ikke vil når kvinden har lysten, får den en viagrapille, og så er det vel en slags tvang? Det mener jeg. Ingen hundyr, bortset fra delfinen, dyrker sex for fornøjlsens skyld. Ingen hundyr kan lide selve akten, de gør det af naturlige behov for at avle deres art videre. Derfor mener jeg det er en voldtægt når det går ud over dyrene.

123

#299 Re: ok?

2012-11-09 13:02:07

#6: Boing - ok?

Se her din uintelligente pige, jo det er jo et problem hvis du går mere i dybden med det, http://touch.vg.no/article.php?artid=130405 ..

TweetyDK

#318 Re: ok?

2013-02-01 19:34:24

#6: Boing - ok?

Du er da unægteligt for klam og ignorant at høre på! Kom ikke og fortæl mig, at en hanhund ikke tager skade af at blive voldtaget??? Jeg har inderlig lyst til at smide nogle af de afskyelige billeder jeg desværre har set lige i masken på dig!

Dyrene TAGER skade af det! Længere er den ikke!!!

FØJ FOR HELVEDE!!!!


Gæst

#372 Re: ok?

2013-06-15 22:59:57

#6: Boing - ok? 

 

Helt ærligt Boing er du helt ok i hovedet? En hund for eksempel er sku ikke bygget til at have sex med en mand. Du vil rive den stakkels hund i stykker hvis du har sex med den, og det syntes du er i orden? Helt ærligt der ikke nogle normale mennesker der skal syntes om det. Og hvis du er så desperat tag et kold brusebad og lad dyrene i fred
????

#409 Re: ok?

2013-07-17 14:40:06

#6: Boing - ok? 

 

. Det mener du bare ikke det vil sige hvis jeg tog den sygeste påspæningsdildo og tog fat i dig og bare bollede dig for hårdt i røven er det så okay?????
Elena

#412 Re: ok?

2013-08-13 21:06:03

#6: Boing - ok?

Det skal være ulovligt af den simple grund, at et dyr - ligesom et barn - ikke altid selv har muligheden for at sige NEJ!


Gæst

#455 Re: ok?

2013-09-23 21:20:28

#6: Boing - ok?

Om Sodomi

 

 

Dansk Kennel Klub er – i lighed med Dyrenes Beskyttelse og Den Danske Dyrlægeforening – af den opfattelse, at sodomi ikke er i orden, fordi der er tale om relationer, hvor den ene part ikke kan ”sige fra”.

Vi mener, at sodomi er i strid med Dyreværnslovens bestemmelser, som bl.a. siger: 
§ 1: ”Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentligt ulempe”.

I § 2 at: ”Dyr skal behandles omsorgsfuldt og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov”.

Dyr som f.eks. hunde gør normalt lydigt som forlangt af deres ejer uanset evt. ubehag og smerter. De kan ikke meddele sig og sige, det gør ondt og føles ubehageligt. Generelt kan vores husdyr og kæledyr ikke forsvare sig mod menneskers adfærd/opførsel, og derfor indebærer seksuel anvendelse af dyr efter DKKs vurdering
•at dyret ikke behandles forsvarligt og (§ 1) 
•at dyret ikke beskyttes bedst muligt mod væsentlig ulempe ( § 1)

Mennesker, der har eller tiltvinger sig seksuel omgang med dyr, har ikke 
•behandlet dyret omsorgsfuldt (§ 2) 
•passet dyret under hensyntagen til dets fysiologiske behov (§ 2)

Daværende justitsminister Lene Espersen udtalte i foråret 2005, at hun ikke mener, at et egentligt lovforbud mod dyresex er påkrævet. Det gjorde hun i forbindelse med behandlingen af et lovforslag om forbud mod sodomi. Kun SF og Dansk Folkeparti støttede forslaget (Enhedslisten var ikke til stede), mens de øvrige partier stemte imod.

DKK mener, at der er behov for et egentligt forbud, fordi praksis har vist, at politiet ellers ikke foretager efterforskning og rejser tiltale i sager om misbrug af dyr. Selv om et lovforbud utvivlsomt er vanskeligt at kontrollere, så er det dog et klart signal, som formodentlig kan bidrage til at beskytte dyr – herunder hunde – mod overlast. Ikke mindst i forhold til pornoindustrien, hvor Danmark angiveligt er førende inden for dyresex-film, synes der at være et stort behov for at yde særskilt beskyttelse af dyrene.

DKK har derfor rettet henvendelse til Det Dyreetiske Råd for at få rådet til at tage problemstillingen op med ministeren på ny, så det kan blive præciseret i Dyreværnsloven, at sexuel brug af dyr er forbudt.

 

dansemusen

#458 Re: ok?

2013-09-24 16:13:22

#6: Boing - ok?

Det er ikke et spørgsmål om du eller andre synes det er klamt, men fornøjelsen for dyret er ret begrænset. Har set skjulte optagelser hvor et stakkels får kæmpede for at slippe væk. Og for så vidt forskere, for hver sag kan du finde en forsker der

vil bakke op om diverse syge tiltag, og nej det er ikke fordi: når det er ulovligt i andre lande skal det også være det her. det

der bliver konkluderet er at i andre lande kan man finde ud af at stille op, ikke al den:"oh jamen de skal da have lov" så jeg tror det er begrænset hvor mange nikkedukker du kan finde, der bare følger strømmen. men jeg synes det er et problem at du bare sidder og trykker dig og er rask til at oplyse om hvordan vi andre tænker i den forbindelse. Omkring andre menneskers seksuelle præferancer folk må gøre præcis hvad de har lyst til SÅ LÆNGE DET ER MELLEM VOKSNE MENNESKER OG IKKE MELLLEM ET VOKSEN MENNESKE OG EN DER IKKE KAN SIGE NEJ.

dyreven

#523 Re: ok?

2013-10-11 11:38:53

#6: Boing - ok?

Overvej lige at læse det tilhørende læsestof inden du udtaler dig. Der er tale om at folk stikker deres kønsdel og andre spidse genstande ind i dyrene så de får indre skader, samtidig med at de blir angste i hele deres dagligdag.. Og det derfor burde være ulovligt.. klovn! Dyrs kønsorganer er ikke skabt lige som menneskers. Grrr sådan noget useriøs begrundelse kan jeg bare ikke have respekt for.

 

Lyti

#534 Re: ok?

2013-10-16 17:44:44

#6: Boing - ok?

Problemet er at folk der har samme holdning som dig, ikke kan se det største problem: DYR DER LIDER!!! for det er der nogle der gør - det er bevist af dyrlæger og dyreværnsorganisationer. Det er overgreb på f.eks. hunhunde. Fold skal ikke bare have lov til at udfolde deres seksuelle lyster med dyr (ligeså vel som man heller ikke skal have det med børn bare fordi man har den slags tendenser.

Øhh hvorfor tror du at det er ulovligt i andre lande????

Lone Maimburg.

#611 Re: ok?

2013-11-02 11:48:41

#6: Boing - ok?

Jeg tror ikke lige du har forstået hvad dette handler om ..og der ud over tager dyrene skade psykisk også..det er ikke en normal adfærd for dyr!.. og lige for at citere "biblen" så står der hver sin art... det anden er et meget sygt og pervateret omgang med dyr.. og abselut ikke normalt  !!! Dyr skal ikke lide under dette menneskabte vandvid.

rikkelaybourn

#690 Re: ok?

2014-02-04 16:59:27

#6: Boing - ok?

Har du læst artiklen, der er skrevet af en dyrlæge? Jeg synes selv den argumenterer godt for, hvorfor zoofili burde være ulovligt og hvilke huller, der er i den nuværende lov. Et dyr kan aldrig samtykke, derfor er det den mest latterlige grund jeg længe har hørt "at hunden fortsætter til den kommer og ser glad ud bagefter"... kan slet ikke følge din tankegang....!!!!!

Jeg accepterer, at du har en anden holdning, men din argumentation er helt ude og skide og det virker ikke som om du har undersøgt emnet ordentligt, før du har valgt ikke at skrive under.

Personligt synes jeg det er lige så sygt at have omgang med dyr som børn. Det er udnyttelse af magtforhold og ualmindeligt frastødende. Føj!!!


Gæst

#752 Re: ok?

2014-02-24 14:39:22

#6: Boing - ok?

Det er en noget "romantisk" forestilling, du har om dyresex, hvis du tror, at der er tale om, at det er hanhunde, der parrer en kvinde(ja, for det er altså det, den gør - der er ingen intimitet i det fra dyrets side), til den kommer. 
Hvis det var det, der var tilfældet, ja, så kunne man næppe tale om, at dyret led overlast. Man kunne dog stadig have sine holdninger til, om man syntes det var klamt, forkert, forskruet etc.
Men du er altså, og undskyld mig, hvis det er fornærmende, en smule naiv, hvis du tror, det er dét, som er virkeligheden.

Virkeligheden er, at rigtig mange dyr bliver brugt til sex, uden at det på nogen måde er godt eller uskadelig for dem. Det er jo også sjældent dyrerne, der parrer menneskene, men desværre menneskene, der misbruger dyrene. Og JA! jeg tillader mig at bruge ordet misbruge, for det er sådan, jeg ser på det, når man taler om en situation, hvor nogen gennemtvinger sin seksuelle vilje overfor en anden - uanset om denne anden er et dyr eller et menneske.
Hunhunden, der får skadet sin vagina, fordi den ikke kan rumme et mands penis, og fordi hun ikke er i brunst, og derfor ikke "klar" til samleje, nyder altså på ingen måde at blive anvendt seksuelt. Det er smertefuldt og ofte med store skadevirkninger for dyret.

- Og hvad med analsex? Det er ikke noget, der eksisterer i dyrenes verden. De vil aldrig nyde dette - det kan kun være smertefuldt for dem. Når to mennesker dyrker analsex, er de enige om dette, og kan guide hinanden undervejs "prøv at slap lidt af nu", "træk vejret", "vent lige lidt", "det gør ondt der" osv. Hvordan er det lige, du tror, at dyret skal kunne give eller modtage denne form for kommunikation?

For hestes vedkommende, er de fleste hopper, temmelige selektive i forhold til, hvornår en hingst får lov at bedække dem og nogle gange, afviser de endda helt hingsten, der så holder sig tilbage. Hvorfor i alverden skal de ikke have lov til at sige nej overfor mennesker også?

Vi forbryder os mod dyrenes natur og deres velfærd ved at påtvinge dem sex med mennesker uden, at de har anden mulighed for at sige fra end med deres lyde og kropssprog. Og ofte vil disse signaler blive fuldstændig overset eller ignoreret af overgriberne, fordi de mangler forståelse eller ikke ønsker at forstå. De vil bare have deres behov stillet. Et behov, som dyret slet ikke deler. Og dét er altså forkert.

Ovenstående er blot få eksempler på nogle af bagsiderne ved, at dyresex er ulovligt - som ikke går på, at det "klamt", "ulækkert" mv., som du ikke accepterer som valide argumenter.

Jeg er enig med dig i, at argumentet "alle andre gør det", ikke nødvendigvis er et godt er. Men har bliver det brugt for at fremhæve, at vi faktisk stiller en gruppe værere end i andre lande(ikke bedre), og det er skammeligt. Så kan det godt være, vi stiller de zoofile bedre, men på den måde tillader vi os også at sige, at de mennesker, der afviger fra en naturlig adfærd, skal have bedre ret, end dyr, der bliver påtvunget noget unaturligt? Vi tillader os at sige, at en seksualdrift er mere værd end det enkelte dyrs velfærd - stik i mod andre landes overbevisning, hvilket kunne tyde på, at vi måske er på et sidespor. Og i den henseende fejler argumentet ikke noget - det skal blot ikke stå alene. 

Martin

#794 Re: ok?

2014-02-24 20:46:06

#6: Boing - ok?

Jeg er i nogen grad enig.
En han hund der hygger med en kvinde - der kan dere ikke være nogen tvivl om at dyret ikke lider overlast. Jeg skrev under, fordi man langt hen ad vejen ikke kan vurdere om dyret lider overlast hvis der er en mand der har omgang med dyret, eller hvis der af en eller anden grund skulle være legetøj involdveret.
I det omfang at et dyr frivilligt deltager i akten, kan jeg ikke se noget problem i det, men man kan ikke skære love så meget ud i pap, og igen, hvordan skulle man bevise at dyret har været modvillig?
Der må simpelthen være for mange sager der falder igennem på den vage formulering, at dyresex er ok, så længe dyret ikke lider overlast. Det er da så tydeligt at det ikke kun er mennesker der har en psykologi, og voldtægt af et dyr, må da klart give staklen problemer af en eller anden slags - særligt hvis det sker ofte.
Altså vil jeg sige at det er alt eller intet, og siden dyrene ikke kan tale deres egen sag, mener jeg at der bør være total forbud - især når noget som dyrebordeller eksisterer.

lil

#803 Re: ok?

2014-02-24 21:46:02

#6: Boing - ok? 

 Sikke dog en underlig tankegang du har. Dyr vælger sgu da ikke selv at blive misbrugt seksuelt. Lyder nærmest som om, at du selv gør dette mod dyr.


Gæst

#952 Re: ok?

2014-02-26 07:22:07

#6: Boing - ok?

Er du klam eller noget så du ikke normal syndes du det. Er okay og  have sex med dyr fuck hvor du et klamt svin

Hva helvede er der galt med folk??!!?

#1028 Re: ok?

2014-03-14 20:33:08

#6: Boing - ok?

Du har fuldstændig ret i, at man ikke bare skal følge med flowet, men der stopper det med, at du har ret også.

Uanset hvilke øjne man ser på det med, er det unaturligt og umoralsk - uetisk og en helvedes masse andre dyre ord.

Du nævner han hunden der bare ser "glad" ud efter at have fået lettet trykket. Måske, men hva nu når det ikke kun er hunden der får "lettet trykket"? Hvad så med de mange tusinde hunde (tæver + han hunde), der hvert år bliver behandlet for seksuelt misbrug? Her snakker vi om ødelagte/sprængte analmuskler, dybe vaginale sår og indre blødninger! Tror du de ser "glade" ud efter sådanne behandlinger??!?? 
Og det er ikke kun hunde, men en lang række andre dyr det går ud over også...

Jeg synes at det er dybt tragisk, at vi i et land der rent faktisk har en dyrevelfærds minister ser dette, og at det ikke er blevet forbudt for lang tid siden! 
De fleste dyrlæger sammenligner seksuelt misbrug af et dyr, med voldtægt af retarderede.... - Men det synes du vel også er i orden hvis de smiler bagefter?
FØJ FOR SATAN!!!

Markus

#1039 Re: ok?

2014-03-28 19:07:41

#6: Boing - ok?

Der var også tønder pigerne der blev så forvrænget i deres livscyklus at de har fået varrigt mén. Er det okay, at de fremover ikke har forstået meningen med hvad samleje, sex og nydelse egentlig er? - en hund er et at verdens klogeste dyr. Det er sågar bevist at den kan lide overlast af det. Så fortsæt du bare din indesnævret tankegang, men hold resten af verden ude af den.


Gæst

#1223 Re: ok?

2014-09-24 11:03:16

#6: Boing - ok? 

 Damn du syg!