Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)


Gæst

/ #752 Re: ok?

2014-02-24 14:39

#6: Boing - ok?

Det er en noget "romantisk" forestilling, du har om dyresex, hvis du tror, at der er tale om, at det er hanhunde, der parrer en kvinde(ja, for det er altså det, den gør - der er ingen intimitet i det fra dyrets side), til den kommer. 
Hvis det var det, der var tilfældet, ja, så kunne man næppe tale om, at dyret led overlast. Man kunne dog stadig have sine holdninger til, om man syntes det var klamt, forkert, forskruet etc.
Men du er altså, og undskyld mig, hvis det er fornærmende, en smule naiv, hvis du tror, det er dét, som er virkeligheden.

Virkeligheden er, at rigtig mange dyr bliver brugt til sex, uden at det på nogen måde er godt eller uskadelig for dem. Det er jo også sjældent dyrerne, der parrer menneskene, men desværre menneskene, der misbruger dyrene. Og JA! jeg tillader mig at bruge ordet misbruge, for det er sådan, jeg ser på det, når man taler om en situation, hvor nogen gennemtvinger sin seksuelle vilje overfor en anden - uanset om denne anden er et dyr eller et menneske.
Hunhunden, der får skadet sin vagina, fordi den ikke kan rumme et mands penis, og fordi hun ikke er i brunst, og derfor ikke "klar" til samleje, nyder altså på ingen måde at blive anvendt seksuelt. Det er smertefuldt og ofte med store skadevirkninger for dyret.

- Og hvad med analsex? Det er ikke noget, der eksisterer i dyrenes verden. De vil aldrig nyde dette - det kan kun være smertefuldt for dem. Når to mennesker dyrker analsex, er de enige om dette, og kan guide hinanden undervejs "prøv at slap lidt af nu", "træk vejret", "vent lige lidt", "det gør ondt der" osv. Hvordan er det lige, du tror, at dyret skal kunne give eller modtage denne form for kommunikation?

For hestes vedkommende, er de fleste hopper, temmelige selektive i forhold til, hvornår en hingst får lov at bedække dem og nogle gange, afviser de endda helt hingsten, der så holder sig tilbage. Hvorfor i alverden skal de ikke have lov til at sige nej overfor mennesker også?

Vi forbryder os mod dyrenes natur og deres velfærd ved at påtvinge dem sex med mennesker uden, at de har anden mulighed for at sige fra end med deres lyde og kropssprog. Og ofte vil disse signaler blive fuldstændig overset eller ignoreret af overgriberne, fordi de mangler forståelse eller ikke ønsker at forstå. De vil bare have deres behov stillet. Et behov, som dyret slet ikke deler. Og dét er altså forkert.

Ovenstående er blot få eksempler på nogle af bagsiderne ved, at dyresex er ulovligt - som ikke går på, at det "klamt", "ulækkert" mv., som du ikke accepterer som valide argumenter.

Jeg er enig med dig i, at argumentet "alle andre gør det", ikke nødvendigvis er et godt er. Men har bliver det brugt for at fremhæve, at vi faktisk stiller en gruppe værere end i andre lande(ikke bedre), og det er skammeligt. Så kan det godt være, vi stiller de zoofile bedre, men på den måde tillader vi os også at sige, at de mennesker, der afviger fra en naturlig adfærd, skal have bedre ret, end dyr, der bliver påtvunget noget unaturligt? Vi tillader os at sige, at en seksualdrift er mere værd end det enkelte dyrs velfærd - stik i mod andre landes overbevisning, hvilket kunne tyde på, at vi måske er på et sidespor. Og i den henseende fejler argumentet ikke noget - det skal blot ikke stå alene.