Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Soph

/ #107 Re: Øhhhhh????

2012-05-11 11:05

#6: Boing - ok?

Du skal selvfølgelig have lov til at have dine meninger, vi skal jo alle kunne sige hvad vi mener og føler. Men forstår ikke helt din argumentation, du siger at en hanhund aldrig bliver voldtaget af en kvinde, det er måske rigtig for handyr kan jo også have en vis glæde af sex. Men den her problematik er også rettet mod det at mænd i høj grad voldtager både han- og hundyr så her forfalder din agrumentationsteknik og kan ærlig talt ikke forstå at nogle mennesker overhovedet kan mene at det er okay at voksne mænd skal have sex med dyr der har så små kønsorganer at de bliver ødelagt af det, mener du at det er okay??.

Selvfølgelig mener jeg også at de skal forbydes at kvinder har sex mod dyr.. men det er bare fordi jeg synes det er direkte klamt og frastødende.

Jeg har min egen mening, som dyrlægestuderende kan jeg simpelthen ikke stå inde for at nogle ødelægger dyr fysisk bare fordi de har en unaturlig og direkte ulækker seksuel lyst.. de burde sku selv blive voldtaget for at prøve hvordan det er at være i dyrets situation!