Effektiv stofskifte / Immunbehandling behandling søges snarest

Quoted post

Stud.med.

#25 Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-12 15:34

Jeg forstår ikke helt hvad det er, I vil have underskrifter på? Er det grænserne for TSH, der skal ændres, medicineringen, informationen, uddannelsen af lægerne eller noget helt 5.?

Svar


Gæst

#26 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-12 17:41:38

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Hej  Stud.med.

 

Vi  så gerne  at  hele behandlingen blev revurderet -   for  rigtig mange af os har det virkelig dårligt

 

Vi vil have lov til at få de rette  prøver for disse sygdomme og lidelser  - have  valget om  det naturlige thyroid samt have optimal   støtte til immunsystemet   -  det kan desværre ikke have sin rigtighed at man  behandler  stofskiftet  uden  at gå ind og se på hormonmangler, vitaminmangler  .

se på glutenallergi eller laktose

de fleste stofskiftesyge mangler f.eks  væksthormon   men selvom tallene viser det - bliver der ikke  behandlet .

når vi bliver syge  er der f.eks  ingen der tjekker jodniveau  - der bliver blot udskrevet en gang eltroxin  - så er det lidt ligemeget om  patienten har det godt  bare man ligger inden  for tallene  -

med de autoimmune sygdomme er der ingen der handler på at vores indre organer  angribes konstant og har masser af inflammationer  .

 

Det kan ikke være rigtigt at vi ikke selv må bestemme  over vores liv  når vi ved at i nogen lande , har de helt greb om problematikken men der lyttes ikke  til dem .

Det kunne være rart der kom guidelines så alle blev behandlet ens  -   for vi vi kæmper for hver en blodprøve for at finde ud af  hvorfor vi har det så skidt  - og har egentlig slet ikke kræfter til at kæmpe på den måde  når vi er så syge  .

 

Vi må desværre erkende dette er et gråt område  i  vores  sygehusvæsen  - men sådan behøvede det slet ikke at være , for man kunne jo få support fra udlandet

Tsh  skal ( hvis ikke den fjernes helt  - som nok ville være det bedste  for os alle )  ned  - i tyskland mener man  at er Tsh på 2 skal der holdes øje og  ved 2.5 skal der behandles   - det kunne vi godt lære af herhjemme .

 

Er glad for du skrev hvis dette kunne misforståes

 

med venlig hilsen

 

Carina

 

 

BB

#28 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-13 05:04:04

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Det du skriver under på er:

 

Kort sagt ønsker vi langt bedre behandling og det kan ikke være rigtigt at man har taget og fjernet en god brugbar behandling og erstattet med syntetisk medicin - for derefter at lade os sejle i egen sø.

Vi er alle rigtig meget syge på den ene eller anden måde - alt efter hvor vi er ramt . I er nødt til at åbne op - og hjælpe os - vi bliver flere og flere og vil ikke længere finde os i et rigtig dårligt liv når medicinen er derude men vi bliver den nægtet

Det der foregår for mange af os er direkte mishandling og der skal handles nu


Gæst

#36 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-24 07:18:28

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Jeg syntes brevet til endokrinologerne og tidligere svar fra bl.a. underskriftindsamlings starter, giver svar på dit spørgsmål. Skal vi så ikke lade den ligge.


Gæst

#69 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-08-14 21:27:27

peter57

#101 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2014-05-10 16:22:13

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Den mest udbredte opfattelse i den danske lægeverden er, at en stofskifte sygdom altid er en simpel sygdom som er uden symptomer og konsekvenser, hvis man har en TSH værdi indenfor de i Danmark accepterede grænser.

Mange af os, der lider af en stofskiftesygdom, mærker på egen krop, at det ikke er så simpelt. Det samme er en stor del af lægeverdenen i udlandet klar over.

Det er meget varierende fra person til person, hvilke konsekvenser ens stofskiftesygdom har.

Det vi gerne vil er, at den danske lægeverden får opdateret sin viden om stofskiftesygdomme. Det betyder BLANDT ANDET, at man ikke alene bør vurdere en stofskiftesygdom udfra en TSH-værdi, hvor det danske "normalområde" for TSH desuden er en del bredere end de almindeligt accepterede grænser i mange lande med et (åbenbart) højere udviklet sundhedssystem.

Så efter min opfattelse, skriver vi under på et krav om en mere professionel behandling i det danske sundhedssystem.

ion

#102 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2015-02-12 17:34:55

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på? 

 Hej stud.med

Vi vil gerne have at lægerne tænker mere på os mennesker og samarbejder med os patienterne, lytter til hvad vi fortælle dem,spørger hvordån vi har det og hvad symptomme vi har isted for at kun kikker på nogle blodprøve som er ikke engang relevante, engang nok i vores situationer,vi vil gerne have at vi blive behandlet med respect og seriositet,(det er faktisk også os der har betalt deres uddannelse igennem den skat vi betale), det kan hjælpe lidt hvis de ikke opfører sig som konge og er så arrogante overfor deres kunder, fordi det er det vi er : kunde i deres butik, og vi skal stille krav og forvente den bedste behandling, fordi hvis vi ikke eksisterer så har lægerne ingen arbejde. Man det kan godt være at det er derfor Lægerne har ingen interese i at behandle os , hvad skal de live af hvis vi allesammen bliver rask?

Så tænk på, engang når du bliver læge, om du gøre det for pengerne's skyld alle for at hjælpe os!?

En patient som har livet med ubehandlet(dårligt) behandlet Hashimoto,lavt stofskifter fra jeg var 14 år til idag hvor jeg er 52 år og er fuldstendig færdig.