Effektiv stofskifte / Immunbehandling behandling søges snarest


Gæst

#26 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-12 17:41

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Hej  Stud.med.

 

Vi  så gerne  at  hele behandlingen blev revurderet -   for  rigtig mange af os har det virkelig dårligt

 

Vi vil have lov til at få de rette  prøver for disse sygdomme og lidelser  - have  valget om  det naturlige thyroid samt have optimal   støtte til immunsystemet   -  det kan desværre ikke have sin rigtighed at man  behandler  stofskiftet  uden  at gå ind og se på hormonmangler, vitaminmangler  .

se på glutenallergi eller laktose

de fleste stofskiftesyge mangler f.eks  væksthormon   men selvom tallene viser det - bliver der ikke  behandlet .

når vi bliver syge  er der f.eks  ingen der tjekker jodniveau  - der bliver blot udskrevet en gang eltroxin  - så er det lidt ligemeget om  patienten har det godt  bare man ligger inden  for tallene  -

med de autoimmune sygdomme er der ingen der handler på at vores indre organer  angribes konstant og har masser af inflammationer  .

 

Det kan ikke være rigtigt at vi ikke selv må bestemme  over vores liv  når vi ved at i nogen lande , har de helt greb om problematikken men der lyttes ikke  til dem .

Det kunne være rart der kom guidelines så alle blev behandlet ens  -   for vi vi kæmper for hver en blodprøve for at finde ud af  hvorfor vi har det så skidt  - og har egentlig slet ikke kræfter til at kæmpe på den måde  når vi er så syge  .

 

Vi må desværre erkende dette er et gråt område  i  vores  sygehusvæsen  - men sådan behøvede det slet ikke at være , for man kunne jo få support fra udlandet

Tsh  skal ( hvis ikke den fjernes helt  - som nok ville være det bedste  for os alle )  ned  - i tyskland mener man  at er Tsh på 2 skal der holdes øje og  ved 2.5 skal der behandles   - det kunne vi godt lære af herhjemme .

 

Er glad for du skrev hvis dette kunne misforståes

 

med venlig hilsen

 

Carina

 

 


Gæst

#27

2013-04-13 04:20

Jeg ville sådan set gerne skrive under, for det er mit indtryk, at Danmark ikke har gode traditioner på dette område.

Det jeg savner, er mere præcise formuleringer af, hvad der ønskes.

F.eks.:

* NICE.org har jeg kigget forbi, uden at finde relevant information. Er sitet over taget af nogle mindre seriøse reklamefolk?

* Specifikationer af, hvad det er for et blodprøvepanel, der helt konkret ønskes. Gerne dokumenteret med et relevant link.

* Identificering af, hvem de få erfarne specialister i udlandet er?

Ligesom på det psykiske område, er der en del elendige standarder og tendens til hovedløse forsøg på symptombehandling. F.eks. har jeg mødt den første håndfuld mennesker, der efter længere behandling for depression eller mistanke om langt alvorligere sygdomme, der efter længere tid har fået konstateret mangel på B12.

Så en lidt mere fokuseret og konkretiseret tekst, og der vil nok være flere underskrivere at hente :-)
BB

#28 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-13 05:04

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Det du skriver under på er:

 

Kort sagt ønsker vi langt bedre behandling og det kan ikke være rigtigt at man har taget og fjernet en god brugbar behandling og erstattet med syntetisk medicin - for derefter at lade os sejle i egen sø.

Vi er alle rigtig meget syge på den ene eller anden måde - alt efter hvor vi er ramt . I er nødt til at åbne op - og hjælpe os - vi bliver flere og flere og vil ikke længere finde os i et rigtig dårligt liv når medicinen er derude men vi bliver den nægtet

Det der foregår for mange af os er direkte mishandling og der skal handles nu


Gæst

#29 Re:

2013-04-13 05:27

#27: -

vi kan ikke gå i detaljer her på siden  - ej heller udlevere specialister den tid  skal nok komme  - men efter en dialog med  http://www.nice.org.uk/ som jo udarbejder  guidelines for  alle sygdomme  så falder det os for brystet at  ingen har henvendt sig omkring disse lidelser / sygdomme  .  her på siden udleverer vi ikke navne  eller  blodprøvepaneler - dette er en uderskriftindsamling


Gæst

#30

2013-04-13 13:31

Tak for det korrigerede link www.nice.org.uk - det ser væsentligt mere seriøst ud.

Nu fandt jeg også et referat hos Thyreoidea foreningen. Deres "vi følger diskussionen" forekommer mig lidt vag, men det ser ud til, at de har været aktive mht problemet med den nye T4-medicin og skubbet på for et større udvalg.




Gæst

#31

2013-04-13 19:12

Krydser fingre for at det lykkes jer at få en bedre og den rette behandling snarest muligt. Alt det bedste herfra.

Gæst

#32

2013-04-13 20:24

Bedre og effektiv behandling ønskes..!

Gæst

#33 anden stud. med.

2013-04-13 21:20

Umiddelbart lyder det godt med bedre og mere effektiv behandling. Og hvis den bare var stoppet dér, så havde jeg formentlig skrevet under. Men måden det præsenteres på, bebrejdelser af alle endokrinologer samt insinuationen om at de gør det med vilje, det tager jeg afstand fra.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2013-04-14 06:26


Lisbeth S.K.

#35 Re: Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-18 07:35

#26: - Re: Hvad er det, man skriver under på? 

Faldt ved et tilfælde over jeres indlæg og er virkelig glad for at det fangede mit øje!

Blev selv diagnosticeret med Hasimotos i foråret 2008, og har været igennem mange "kampe" med sygehusvæsenet , er blevet checket på Hukommelsesklinik og hos Neurologer (selvfølgelig) uden resultat, Endokrinologerne fastholder at jeg er velmedicineret, mine tal ser fine ud og der ikke er andet at gøre end at fortsætte med min "traditionelle" behandling med Euthyrox. Jeg synes at det er meget frustrerende at få denne besked når man ikke føler sig rask, men bliver nødt til at agere sådan både på job og hjemme, da man ikke kan "bevise" at man ikke har det godt.

Jeg takker for at du, Carina, har startet denne underskriftindsamling, og jeg vil skynde mig at tilføje min!


Gæst

#36 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-24 07:18

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Jeg syntes brevet til endokrinologerne og tidligere svar fra bl.a. underskriftindsamlings starter, giver svar på dit spørgsmål. Skal vi så ikke lade den ligge.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-04-24 17:48


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-04-27 15:57


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-04-27 21:22


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-04-29 17:42


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-04-30 12:19


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-05-21 18:07


Annemarie
Gæst

#45

2013-05-23 18:58

Jeg syntes, at det er så forrykt at mange læger/endoer ikke lytter til vores symptomer. "Dine tal er fine, du fortsætter bare vanlig dosis". Eller - vi kan ikke gøre mere for dig, du har afprøvet 2 præparater og så kan vi ikke gøre yderligere, så din fremtidige mulighed må være pension. Du vil ikke få det bedre, ved et andet præparat !!!!
Tro mig - det kunne jeg, ved at tage skeen i egen hånd. Jeg importerede medicin fra Tyskland og fik det rigtigt godt. Desværre holdt denne ikke så længe - da OGSÅ dette medicinalfirma ændrede på tilsætningsstofferne.
Men mit T3 har altid ligget i den helt lave ende, hvilket endoerne ikke anså som et problem. T3 er jo det aktive stof, som bl.a. er med til at give velvære og overskud.
I april 2012 tog jeg uden tøven min beslutning - nu ville jeg have Thyreoid. Min egen læge udskrev uden betænkeligheder recept på denne. Efter ca. 4 mdr. mærkede jeg en markant fremgang.
Jeg blev fyret i 2009 grundet GSK´s "ny" Eltroxin, som var den rene gift for mig og var sygemeldt i næsten 2 år. Jeg raskmeldte mig tiltrods for, at jeg ikke var fitt for fight. Jeg er nu på arbejdsmarkedet igen takket være Thyreoid :-)

 


Gæst

#46 carina olsen

2013-05-26 11:48

jeg kan nu oplyse at der bliver udarbejdet guidelines hos NICE desværre vil der gå nogle år , jeg er i forbindelse med NICE som fortæller mig disse guidelines går til England og Scotland - derfor vil vi også opfordre danske endokrinologer om at hente dem hjem - dette var beskeden fra NICE

Gæst

#47

2013-05-27 16:56

Tak til Carina Olsen - nu må der gøres noget ved det problem der har plaget menneskeheden så længe. Heller ikke Freud kunne helbrede de "hysteriske kvinder" det drejede sig nemlig ikke om hysteri men om stofskifteproblemer!

Gæst

#48

2013-05-27 18:44

Naturlig Thyroid var medisinen for pasienter med hypothyreose som kom aller først. Før dr. George Redmayne Murray i 1891 oppdaget at pasienter med myxødem (oppblåst ansikt spesielt) ble behandlet med skjoldbruskkjertelekstrakt fra dyr som sau, storfe og gris, var det ingen kur for disse pasientene. Ubehandlet lavt stoffskifte var døden. http://en.wikipedia.org/wiki/Desiccated_thyroid_extract

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2013-05-28 06:09



Gæst

#50

2013-05-28 06:20

Super oplysning.. Er delt på min facebook