Effektiv stofskifte / Immunbehandling behandling søges snarest


Gæst

/ #26 Re: Hvad er det, man skriver under på?

2013-04-12 17:41

#25: Stud.med. - Hvad er det, man skriver under på?

Hej  Stud.med.

 

Vi  så gerne  at  hele behandlingen blev revurderet -   for  rigtig mange af os har det virkelig dårligt

 

Vi vil have lov til at få de rette  prøver for disse sygdomme og lidelser  - have  valget om  det naturlige thyroid samt have optimal   støtte til immunsystemet   -  det kan desværre ikke have sin rigtighed at man  behandler  stofskiftet  uden  at gå ind og se på hormonmangler, vitaminmangler  .

se på glutenallergi eller laktose

de fleste stofskiftesyge mangler f.eks  væksthormon   men selvom tallene viser det - bliver der ikke  behandlet .

når vi bliver syge  er der f.eks  ingen der tjekker jodniveau  - der bliver blot udskrevet en gang eltroxin  - så er det lidt ligemeget om  patienten har det godt  bare man ligger inden  for tallene  -

med de autoimmune sygdomme er der ingen der handler på at vores indre organer  angribes konstant og har masser af inflammationer  .

 

Det kan ikke være rigtigt at vi ikke selv må bestemme  over vores liv  når vi ved at i nogen lande , har de helt greb om problematikken men der lyttes ikke  til dem .

Det kunne være rart der kom guidelines så alle blev behandlet ens  -   for vi vi kæmper for hver en blodprøve for at finde ud af  hvorfor vi har det så skidt  - og har egentlig slet ikke kræfter til at kæmpe på den måde  når vi er så syge  .

 

Vi må desværre erkende dette er et gråt område  i  vores  sygehusvæsen  - men sådan behøvede det slet ikke at være , for man kunne jo få support fra udlandet

Tsh  skal ( hvis ikke den fjernes helt  - som nok ville være det bedste  for os alle )  ned  - i tyskland mener man  at er Tsh på 2 skal der holdes øje og  ved 2.5 skal der behandles   - det kunne vi godt lære af herhjemme .

 

Er glad for du skrev hvis dette kunne misforståes

 

med venlig hilsen

 

Carina