Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Quoted post

Boing?

#8 Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-04-30 14:25

#7: pia - dette svineri skal bare forbydes nu.

det er da vidst meget godt vi ikke har dig som statsminister så? fordi så god du virker til og styre dine følelser og snakke grimt om andre mennesker er da lidt sørgeligt?   man kan høre at det du kommer med er et udbrud af dine tanker om dette fænomen som Sodomi  men jeg syntes du bliver taget meget useriøs, idet du skriver at hvis man syntes dette er okay så er man YNKELIG, KLAMME OG GRIMME MENNESKER! :) så kan man se at du enten ikke er helt voksen oven i hovedet? eller at du er meget sur og det kun er dine tanker der skal være et! så fuck alle andre mennesker? :) fordi du kan aldrig sige at fordi en person har den holdning så er han grim!  tag dig da lige sammen og skriv en ordentlig kommentar :)

prøv og komme med nogle grundlag for det? istedet for bare at sig DET ER KLAMT, ULÆKKERT osv...?

Svar

medskabningen

#23 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-04-30 17:47:52

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

det kan jo være pia mener (som jeg er ening i) at mennesker der dyrker sodomi er klamme og grimme indvendigt.

Altså at folk er moralsk handicappet.

Du savner grundlag?

Dyr kan IKKE SIGE FRA .

Det er overgreb imod vores med skabninger.

Hva så med babier? de kan heller ikke sige fra. Det er ligeså sygt, ingen forskel.

Straf de mennesker?

Dyr skal ses på i lovgivningen som med skabninger og ikke TING.

Det er ikke hærværk, det er overgreb.

 

 

Catz

#34 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-04-30 21:41:03

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Måske du skulle finde grundlag for at tillægge dyrene menneskelignende egenskaber.. Hunden ser glad ud??!! Øøøh og hvordan ser det så ud?? Der er jo stor forskel på hvordan hunde reagerer, og oftest vil de gennem længere tids påvirkning fra deres nærmiljø, havde nogle tillærte reaktioner på specifikke situationer. Har set at hunde "smiler", og at de har opnået positiv forstækning, hvorfor de bliver ved med dette. For mennesker uden kendskab til hundeadfærd ser det sødt ud, og forstår godt hvorfor dette kan misforståes som et "smil". Basalt vil en hund/ulv i naturen der "smiler" blive betragtet som aggressiv, og kunne ende i konflikter, altså er det en uhensigtsmæssig adfærd.

Og noget andet.. Hvis de ikke siger fra, så er det okay?? Er det også okay når mennesker ikke siger fra?? Hvor går din grænse??


Gæst

#196 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-07-29 11:14:00

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu. 

 

Beklager, men personligt mener jeg at du modsiger dig selv. Du mener at Pia ikke må skrive klamme og grimme mennesker, mens du selv beder hende tage sig sammen og fortælle hende at du ikke mener hun kan være : voksen oven i hovedet. Jeg tror at din pointe skal gælde for dig selv først, før du kan begynde at belære andre om en god debat.. :)
Lenette

#310 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-12-20 15:33:28

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

BOING: Jeg tror, du har misforstået PIA's valg af ord. Du skal ikke tage ordet 'GRIM' så bogstaveligt - det har jo intet med udseende, at gøre. Det er hendes ordvalg for, at give udtryk for sin foragt overfor mennesker, der har de tendenser.

Jeg deler samme holdning som hende, men ville nok ha' formuleret det noget anderledes. Dog ville jeg undlade kommentareren omkring, at de på Christiansborg må ha' samme syge tendenser, eftersom det ikke er forbudt ved lov i Danmark. Det er en meget umoden kommentar, men derudover kan jeg sagtens følge PIA's tankegang.

Desværre tror jeg, at det er MEGET mere udbredt, end vi er klar over. Der er ingen grænser for, hvor stort eller småt dyret kan være, og det leder mig hen på dyremishandling. I forbindelse med jeg opdagede denne underskriftindsamling, har jeg s'følgelig prøvet på, om jeg via internettet har kunnet finde noget materiale omkring det - hvilket jeg i den grad har fortrudt.

Inden der var gået 5 min. 'poppede' der en video lige op i ansigtet på mig, som jeg godt ku' ha' været foruden - og dog, for den gjorde i hvertfald det ved mig, at jeg ikke på nogen måde er i tvivl om, at min underskrift skal sendes afsted. Jeg så et videoklip med en mand, der havde 'kønslig' omgang med en høne, og hvis det ikke er dyremishandling, ja så ved jeg ikke, hvad det er. Hønen blir' totalt ødelagt indvendig, og burde efter sådan en behandling aflives - hvis den da ikke dør af sig selv pga. det. I målestoks forhold kan det sammenlignes med en elefant og en kvinde.

MIN UNDERSKRIFT ER INDSENDT, OG JEG HÅBER INDERLIGT, AT MANGE ANDRE VIL FØLGE TROP. DYREMISHANDLING AF ALLE ASPEKTER SKAL STOPPES NU, OG DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT....!!!

KENDER DU NOGEN, DER UDØVER DYREMISHANDLING - MELD DEM TIL POLITIET - HVIS IKKE FOR DYRERNES SKYLD, SÅ BARE FOR DIN SAMVITTIGHED. DET KAN GØRES ANONYMT, SÅ VOLDSUDØVERNE IKKE VED, AT DET ER DIG. KOM UD AF BUSKEN !!!

 


Gæst

#351 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2013-04-18 20:19:05

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Grundlag kan du da så få her af en helt anden. 1) det er at mennesker som DU som ber om grundlag for noget, som er så grundlæggende forkert og ikke kan se rigtigheden i hvad som er rigtigt og forkert, har en brist.Detkstem vis lige så vel som man os vil gi den  meget enkelt! 2) Et dyr er ikke i stand til at fortælle hvad det kan lide og ikke kan- eller bilder du dig os ind at du taler med dem? 3) sex med dyr, svarer til at misbruge sit barn, for hvis det er dit kæledyr, bliver det formet af dig der burde være den sunde voksne og ikke et sygt menneske, som udnytter et uskyldigt levende væsen som ikke aner hvad rigtigt og forkert er? - hvis dit barn af en alder af 6 til 7 år som mange har ville du så os kneppe dit barn i røven ? - fordi det selv udviste lyster? børn og dyr kender ikke forskel på rigtigt og forkert men bliver opdraget af deres forældre og ejere til det de bliver .- Når man er pervers som Sodomister og kan lide oral sex og anal sex og samleje med dyr kan man lide at få den i røven på ekstrem vis og perverse mennesker kan lide at udforske grænser og gør det konstant. Derfor høre man ofte 911 historier om jer der proppper alt lige fra mobil tlf og genstande af en hver art som på pinligste vis skal hjælpes ud igen. Mange dyr verden over er blevet fundet med genstande op i sig som er stukket ud igennem maven osv historier om dyr som er flækkede pga misbrug. Men jeg gider ikke spilde min tid på et røvhul som dig. For det er mest hvad i sodomister har i tankerne og med din sørgelige tankemåde er det tydeligt hvad du er! Find dig et ligestillet menneske ell det kan du måske ikke tænde på?- netop alt hvad du siger viser at du slet ikke aner hvad voksen er for ell ku du se det er sygt og forstod at tage ansvar for andre end din sygelig perverse trang!

 


Gæst

#410 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2013-07-24 14:55:07

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Sig mig hvad fejler du oven i bøtten? Du burde da søge noget professionel hjælp, hvis du oprigtigt mener, det er ok at have sex med dyr ... og så håber jeg så inderligt, at du ALDRIG får nogen indflydelse på nogle beslutninger overhovedet, når det drejer sig om mennesker og dyr, for du er da simpelthen for langt ude med dine tåbelige argumenter!
Jeg tror dog mest på, at du bare er en lille, emsig og provokerende troll, som keder sig og som bare elsker at være modsat alle andre, så må jeg ikke foreslå dig en ny legeplads ... nemlig hos Nationen på Ekstrabladet!!


Gæst

#419 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2013-09-14 11:00:12

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu. 

 Jeg syntes Pia har ret, og du sikker selv voldtager dyr og måske også mennesker, for du har godt nok et mærkeligt syn på voldtægt af levende væsender. Syntes du også det er ok at voldtage mænd, kvinder og børn?


Gæst

#456 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2013-09-23 21:21:22

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Om Sodomi

 

 

Dansk Kennel Klub er – i lighed med Dyrenes Beskyttelse og Den Danske Dyrlægeforening – af den opfattelse, at sodomi ikke er i orden, fordi der er tale om relationer, hvor den ene part ikke kan ”sige fra”.

Vi mener, at sodomi er i strid med Dyreværnslovens bestemmelser, som bl.a. siger: 
§ 1: ”Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentligt ulempe”.

I § 2 at: ”Dyr skal behandles omsorgsfuldt og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov”.

Dyr som f.eks. hunde gør normalt lydigt som forlangt af deres ejer uanset evt. ubehag og smerter. De kan ikke meddele sig og sige, det gør ondt og føles ubehageligt. Generelt kan vores husdyr og kæledyr ikke forsvare sig mod menneskers adfærd/opførsel, og derfor indebærer seksuel anvendelse af dyr efter DKKs vurdering 
•at dyret ikke behandles forsvarligt og (§ 1) 
•at dyret ikke beskyttes bedst muligt mod væsentlig ulempe ( § 1)

Mennesker, der har eller tiltvinger sig seksuel omgang med dyr, har ikke 
•behandlet dyret omsorgsfuldt (§ 2) 
•passet dyret under hensyntagen til dets fysiologiske behov (§ 2)

Daværende justitsminister Lene Espersen udtalte i foråret 2005, at hun ikke mener, at et egentligt lovforbud mod dyresex er påkrævet. Det gjorde hun i forbindelse med behandlingen af et lovforslag om forbud mod sodomi. Kun SF og Dansk Folkeparti støttede forslaget (Enhedslisten var ikke til stede), mens de øvrige partier stemte imod.

DKK mener, at der er behov for et egentligt forbud, fordi praksis har vist, at politiet ellers ikke foretager efterforskning og rejser tiltale i sager om misbrug af dyr. Selv om et lovforbud utvivlsomt er vanskeligt at kontrollere, så er det dog et klart signal, som formodentlig kan bidrage til at beskytte dyr – herunder hunde – mod overlast. Ikke mindst i forhold til pornoindustrien, hvor Danmark angiveligt er førende inden for dyresex-film, synes der at være et stort behov for at yde særskilt beskyttelse af dyrene.

DKK har derfor rettet henvendelse til Det Dyreetiske Råd for at få rådet til at tage problemstillingen op med ministeren på ny, så det kan blive præciseret i Dyreværnsloven, at sexuel brug af dyr er forbudt.

 

Lotto

#568 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2013-10-22 10:59:03

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu. 

 Du Boing,

Sig mig lige en gang hvorfra ved du alle de ting om dyrs stimulans og at de synes det er helt ok?

Hvordan kan du vide at et individ der ikke kan kommunikere med os mennesker, og som er drevet af sine instinkter om forplantning, synes det er ok?

Ved du overhovedet noget de dyriske instinkter, det virker ikke sådan?!.

Dyr er sat på jorden for at være en del af økosystemet, det betyder at de skal forplante sig. Ordet forplantning betyder også formering, altså blive flere. DET ER IKKE MULIGT AT DYR OG MENNESKER KAN FORPLANTE SIG SAMMEN.

Altså det er ikke meningen at mennesket , med sin overlegne intilligens skal udnytte dyr, for at få stimuleret sin forkvaklede tilgang til erotisk stimulans. 

At du som menneske kan argumentere for lovligheden af sodomi/ zoofili, rækker langt ud over min fatteevne. Jeg bliver dybt skuffet og meget trist over at der findes individer, der kalder sig mennesker, som tror de kan forplante sig med dyr......

Jeg håber bare en lille bitte smule, dette kan være medvirkende til, du tager din holdning op til revision....

sodomi er en sygdom

#677 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2014-01-25 23:41:50

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Alle har ret til deres personlige mening så hvis pia vil skrive hun sys dem der gør det er klamme og grimme og dumme må hun det! Og du kan sagtens være moden og have den mening .du viser dig som ikke moden fordi du ikke vil give hende lov til at udtrykke sig og nej det ikke det du gør i den her for det du skriver her er bare at kritisere hende fordi du ikke er enig hun ændrer jo ik sin fucking mening fordi du skal komme og kritisere hende for hendes tankegang mange har den tankegang specielt når man står ved noget hvis du vil beholde dyresex så fint lad vær at skriv under men så kan du også være ligeglad med dem der er imod.  Nu mindre du tager det så personligt fordi du selv lægger derhjemme og flækker din hund til døde! Jeg sys du ska tag dig sammen, så moden ka man vist ik være når man hedder boing? ? Tss

Nate

#812 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2014-02-24 22:25:37

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Der er og bliver intet bevis for at dyr synes det er sjovt at blive misbrugt seksuelt af mennesker. 
De eneste dyr der faktisk har sex fordi de synes det er fedt, er Bonoboer. En menneskeabe. De knalder for sjov.
Alle andre dyr gør det udelukkende per instinkt. Og for at reproducere sige.

Ud af de mange sager der kommer for dagens lys, det vil sige der hvor dyrene (størstedelen hunde) har fået skader på deres kønsorganer, mener dyrlægerne at minimum 51% af disse kommer af seksuelt misbrug af dyrene.

Det er bekymrende, og det sammenholdt med at der intet bevis findes på at dyrene ikke lider overlast, gør at det selvfølgelig skal forbydes helt.

anonym

#963 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2014-02-26 12:10:13

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

Sæ det er helt greit at en hannhund blir voldtatt så hart i ræven at han blør lenge etterpå? At den må ha medisinsk behandling for å kunne leve et normalt liv etterpå? Eller er det greit at en hund blir bakbundet med tape og rundt snute så den ikke kan forsvare seg? Det er forferdelig! Det er dyreplageri og slemt! Det er IKKE greit å voldta og utnytte dyr seksuelt. Ser du ikke dette har du et meget stort problem.