Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Lenette

/ #310 Re: Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

2012-12-20 15:33

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

#8: Boing? - Re: dette svineri skal bare forbydes nu.

BOING: Jeg tror, du har misforstået PIA's valg af ord. Du skal ikke tage ordet 'GRIM' så bogstaveligt - det har jo intet med udseende, at gøre. Det er hendes ordvalg for, at give udtryk for sin foragt overfor mennesker, der har de tendenser.

Jeg deler samme holdning som hende, men ville nok ha' formuleret det noget anderledes. Dog ville jeg undlade kommentareren omkring, at de på Christiansborg må ha' samme syge tendenser, eftersom det ikke er forbudt ved lov i Danmark. Det er en meget umoden kommentar, men derudover kan jeg sagtens følge PIA's tankegang.

Desværre tror jeg, at det er MEGET mere udbredt, end vi er klar over. Der er ingen grænser for, hvor stort eller småt dyret kan være, og det leder mig hen på dyremishandling. I forbindelse med jeg opdagede denne underskriftindsamling, har jeg s'følgelig prøvet på, om jeg via internettet har kunnet finde noget materiale omkring det - hvilket jeg i den grad har fortrudt.

Inden der var gået 5 min. 'poppede' der en video lige op i ansigtet på mig, som jeg godt ku' ha' været foruden - og dog, for den gjorde i hvertfald det ved mig, at jeg ikke på nogen måde er i tvivl om, at min underskrift skal sendes afsted. Jeg så et videoklip med en mand, der havde 'kønslig' omgang med en høne, og hvis det ikke er dyremishandling, ja så ved jeg ikke, hvad det er. Hønen blir' totalt ødelagt indvendig, og burde efter sådan en behandling aflives - hvis den da ikke dør af sig selv pga. det. I målestoks forhold kan det sammenlignes med en elefant og en kvinde.

MIN UNDERSKRIFT ER INDSENDT, OG JEG HÅBER INDERLIGT, AT MANGE ANDRE VIL FØLGE TROP. DYREMISHANDLING AF ALLE ASPEKTER SKAL STOPPES NU, OG DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT....!!!

KENDER DU NOGEN, DER UDØVER DYREMISHANDLING - MELD DEM TIL POLITIET - HVIS IKKE FOR DYRERNES SKYLD, SÅ BARE FOR DIN SAMVITTIGHED. DET KAN GØRES ANONYMT, SÅ VOLDSUDØVERNE IKKE VED, AT DET ER DIG. KOM UD AF BUSKEN !!!