Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs.


Gæst

#12201

2014-01-31 10:21

Noget er godt i Danmark, ledigheden daler:-(

Gæst

#12202

2014-01-31 10:27

Hvorledes kan dyneløfteri og skattely hænge sammen???
Jo-------I sne står urt og busk i skjul!!!!

Gæst

#12203 Re: Bange? Vi er ikke bange er vi?

2014-01-31 10:30

#12177: - Bange? Vi er ikke bange er vi? 

 Nej! lige præcis, vi er ikke bange. Men det burde magthaverne være.  Inderst inde må der da være en stemme der fortæller dem, hvad vej vinden blæser. Med alt det l... de har bedrevet indtil nu og stadig gør. Det er godt at se alle de underskrifter, der er på denne site og jeg håber og tror på at denne bevægelse vil brede sig endnu mere.

Grådigheden viser mere og mere sit grimme ansigt, den trumler hen over befolkingen, magthaverne glemmer at ,vi, i sidste ende er de stærkeste. Kik på verdenshistorien, når de undertrykte, dem der ikke bliver hørt, får nok og rejser sig, sker der ting og sager.

Desværre, kan man sige, er befolkningen ikke trykket langt nok ned endnu, det har "kun" indtil videre ramt den "underste" del af befolkningen, men ta´det roligt, det skal nok ramme længere og længere "oppe"

Så lad det hele ramle, så noget nyt kan vokse frem!

Jeg er ikke bange, tværtimod!


Gæst

#12204

2014-01-31 10:32

Til alle, som gerne vil vælte regeringen: Forlang et valg - gå ind og skriv under!

Gæst

#12205

2014-01-31 10:39

Det er vanvittigt at lade vigtig infrastruktur overdrage til privat erhverv! Det kan jo ikke andet end at blive hurtige penge til statskassen, men et sort hul for penge der fosser ud af landet fremover, når aktionærene skal have deres udbytte, imens vi kommer til at betale overpris for strøm vi ikke kan undvære...

Gæst

#12206 Re:

2014-01-31 10:40

#12204: -

Hvad hjælper et valg, når der kun er et parti i folketinget der stemmer imod?


Gæst

#12207 Re: Re:

2014-01-31 10:45

#12206: - Re:

LIGE MINE ORD


Gæst

#12208 Brand udsalg på Chrisitansborg....

2014-01-31 11:00

Man har inviteret djævlens lorte dollar ind i sengen !

Noget som man har trykmaskiner til at spytte ud for 85 milliarder dollar om måneden ...noget lokums papir som man går rund i gaderne i IRAK og AFGANISTAN og giver væk gratis !

Vælg et brugernavn

#12209 I nat har man sovet godt !

2014-01-31 11:06

Min personlige stemme er brugt maximalt ...partitoppen i SF fik et lod i nosserne UD !
og var det ikke sket så var mobilen i gang personlig opringning.

Hvad med jer andre ....[befri mig for at skrive svagpisser "til grin" ]

Gør grin med min intelligens er lige en tand for meget ...

Gæst

#12210 Til de interesserede i folks inderste tanker ...

2014-01-31 11:17

Gå over i npinvestor.dk

Sid og kik lidt på chatten se hvad folk skriver til hianden hvilken lykkerus de har ....du Svend jeg har gearet i at kursen falder på XX firma ...[håber sgu kursen går ned Børge så jeg tjener] Svends nabo har aktier i samme firma men håber han derved taber når pensionen kommer.

Det er en syg tendens ...tabet skal tørres af helst MAXIMALT på andre ! Goldmans Sahs sygdom er der mange små køkkenbords investorer der hopper på ..."jeg vil da skide på om Danish Crown lukker ..." nok ikke en replik fra en ansat.

Fakta ved bankaktie ejerne vist lidt om den sag tjek selv for år tilbage.

Pointen prøv at tænk lidt mere dansk ....vi kan være stolte [bare ikke igår]

 

Prøv at se hvilke computerprogrammer der er lavet for at sikre at en pcer ..laver /score maximalt gevinst  [faktisk også det som Goldman Sachs selv bruger ...kæmpe datamater er der noget at sige til økonomer siger næste krise økonomisk kan ingen fatte.

Den der har /er  bliver det rene vand i forhold - jeg er lidt bange for det taler sandt.

Kina vil ikke eje en dollar hvis de kan slippe ...gæt selv hvorfor ! [hvor er det lige hovedparten af forbrugsgoderne kommer fra KINA ] alt stort set kommer derfra i dag. - vi sender tomme Mærsk container RETUR det er vor export  [lidt firkantet skrevet]

Alt verdensmarkedets guld reserver bliver opkøbt ..ingen gider valuta som dollar ! de er en skod penge. [må jo være for at de ikke vil tabe penge tror du ikke ?


Gæst

#12211

2014-01-31 11:18

I går på debatten med Clement Kjersgaard, blev reklame-mageren Tine Aurvig-Huggenberger og den pensionerede erhvervsmand, Asger Aamund, enige om at denne underskriftindsamling, som knapt 200000 personer har skrevet under på, måtte være en misforståelse, for almindelige dødlige kunne jo umuligt vide DONG-salget drejede sig om.

Beskeden er klar, magten-eliten i Danmark har efterhånden stukket deres hoveder så langt op i røven, at de ikke længere mener at folkets stemme er værd at lytte til, hvis de kan begynde at så åbent give udtryk for, at os plebejere ikke ved, hvad der er godt for os selv. Det er åbenbart kun renblodede patricier der må og kan have en informeret mening om tingene.

Vae Victis

#12212

2014-01-31 11:19

"A government of the people, by the people, for the people" - ikke her! Socialdemokraterne er ved at gøre Christoffer den 2. kunsten efter og pantsætte landet til udenlandske interesser. Som om det ikke var nok med danskernes umyndiggørelse via EU. Hvad bliver det næste de sælger? DR til Fox News? Gud bevare Danmark - for det er politikerne ikke interesserede i at gøre!!

Gæst

#12213 Re:

2014-01-31 11:27

#12211: -

Har du misset det setup SF partitoppen var udsat for igår ?

Det mener du ikke andre skosåler kan gøre efter i befolkningen ...S V K DF ? [vis ikke bevidner det jo bare de er hjernevasket, eller som i Kina alle er glade det siger STATEN ]

Maria

#12214 TILLYKKE TIL DET DANSKE FOLK

2014-01-31 11:33

med at det har skabt bølger, der går verden rundt. Regeringens kaos ændrer tragisk nok ikke noget ved det, det lige nu handler om, men jeg er nødt til at sige, at jeg er meget stolt af at være en del af den danske folkesjæl. Det er ikke tilfældigt, at det er en dansker, der har skrevet "Kejserens nye klæ'r". Vi tør kalde en spade for en spade.
Men det er også en sorgens dag, for nu er det slået fast med syvtommersøm, at vi ikke længere har et demokrati - det er ikke folket, der har magten, men pengene. Trist, trist for det er som bekendt kærligheden til penge, der er roden til alt ondt - og det er jo trist, at det er en størrelse uden hjerte, der har magten. Det er derfor, at der absolut ikke er nogen som helst forskel på en blå og en rød regering.
Jeg var først vred på amerikanerne, men det er jo forkert, for Goldman Sachs med flere er jo også ved at udsulte sine egne landsmænd. Mange amerikanere kan ikke længere leve af deres løn og har måttet gå fra hus og hjem. Nogle af de danske banker er ikke bedre. Så denne kærlighed til penge, dette onde er fuldstændigt blottet for medfølelse - har ingen samvittighed, man kan henvende sig til. Det kan stå og se på, at dets handlinger får mennesker til at synke i knæ, uden at dette onde mærker noget som helst. Det kan ikke have medfølelse - mærker kun fryden ved pengene i sig selv og magten. Det ligner mere og mere enevældens tid. I dag er tusinder gældsslaver og stavnsbundbne på grund af den bankskabte boligboble.
Lidt medfølelse med Bjarne Corydon må vi dog have, han skal jo sørge for, at han kan få et vellønnet job bagefter. Det skal Goldman Sachs nok sørge for, at han får - hvis det altså kan betale sig for dem til den tid.
Det jeg nu vil gøre er nok, som en af mine venner lidt bramfrit engang sagde, da jeg var sur på en person: "Be' for svinet" - for som en anden af mine venner sagde: "De ved ikke, hvad de gør".

Gæst

#12215 Tjek din computer det du skriver ...gå over på en anden se teksten ..

2014-01-31 11:37

Man skal jo efterhånden læse meget ...

Google går jo igennem USA ...der kan man jo ændre folks tekst så den står anderledes på andres pcer
OPS !

Vi deler lyd med NSA ...cam sågar ..på vores pcer.
Et firma som får klager over sine service ...kan ændres til succes andre steder på nettet ...[til købes af firmaer på google programmer det er jo set bevist i DK]

Og disse handlinger ligger STATEN DANMARK ALLE SINE PERSONLIGE OPLYSNINGER PÅ SERVER lige fra brok i lysken, søgning om at blive transvisit osv osv ...psykologbesøg ...[grinagtig] alt det ligger på en Amerikansk server !

E T E U SEPERAT INTERNETVÆRK NU TAAAAAAAAK ! [ Brasilien fik nok ] Tyskland taler om det samme.



Gæst

#12216 Hvilke politiker har mest jordforbindelse med kloden ...

2014-01-31 11:50

[forvent at "kloden" er palarmentarisk baggrund] det kunne nogen vist lære af i dag ! men så var regeringen nok på vej til Christiansborg..bytte bytte firmabil.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2014/01/31/121939.htm

Gæst

#12217

2014-01-31 11:51

Asger Aamund : Debatten DR 2 :

"Sådan er kapitalismen, utak er dilitantens løn"

Nu tror I måske, han mente Bjarne Corydon og finansministeret er
nogle store dilitanter, som lader sig assrape af nogle inflationære
milliader DOLLARS, der har sin rod i en uoverstigelig megagæld,
en abe på skulderen på størrelse med King Kong, som amerikanske banker
forsøger at dele ud af bla hjælp af udenlandske opkøb i papirpenge.


Nej
Han tænker på jer, I 200.000 uvidende dilitanter, som ikke aner en kæft,
om hvad I har skrevet under på.

Gæst

#12218 Re:

2014-01-31 12:00

#12217: -

Belær os [eller mig for jeg læner mig ikke op af nogen ]

Kommer Goldman Sachs med kroner eller dollar ?

Hvis dollar hvilken virkning får det så i Nationalbanken ?

 


Gæst

#12219 Re: Re:

2014-01-31 12:16

#12218: - Re:

Så svarer jeg !

De [Nationalbanken får en portion lorte dollar] som ingen vil ha ! [Havde man så bare forlangt EURO men så var Sachs hoppet af !]

Hvad har Goldman Sachs ...en bid af en værdi [ læs alle kontinenters dikatores greb om folks nosser er tilgangen til EL og VARME]

Så Aamunds renden rundt og fortælle om Klods Hans og andre romaner om danskernes syn, er en natur gen til at lyve på en naturlig måde på er så sødt ! mon ikke han kommer først på privat plejehjem end hans "sådan har jeg aldrig fået den på kone"

det blive  det altså ikke mere sandt på, hans udlægning.


Gæst

#12220 Re:

2014-01-31 12:24

#12217: -  

 For min skyld kan asker aamund tænke og sige hvad han vil.

Han og hans familie er så trængende, at de bliver nødt til ar medvirke i fordummende tv serier for at ernære sig.......

Uvidende pøbelelement

#12221 Hvem er idioter???

2014-01-31 12:27

#12130: - Re: Re: Re: Re:

Måske skulle du bare selv lade være at udstille dig selv som narrehat i dette forum. Det er mindre pinligt at stille spørgsmål vedrørende sidens brug af reklameindtægter, end det er at svine dem som spørger.

Og jeg er flintrende ligeglad, om politikerne prøver at latterliggøre eller bagatellisere den folkelige modstand. I Debatten i går på DR2 kunne man høre en kvindelig politiker sige, at sålænge vi bare har aktiemajoriteten, så kan vi jo sælge 49 procent af aktierne uden problemer.

Og en tidligere fagforeningskvinde mente, at man ved underskriftsindsamlinger som denne lige burde stille 5 spørgsmål vedrørende emnet, så folk kunne teste om de overhovedet vidste, hvad de skrev under på. Et retorisk kneb, der allerede var nået ud på Politikens debatsider i går eftermiddags.

Men hvis man som politiker ikke aner, at GS har fået magtbeføjelser, der langt overskrider den magt, der normalt ville være fulgt med 19 procent af aktierne, så er det vist politikerne man skulle have stillet de 5 basale spørgsmål, før de gik ind og stemte for aftalen i folketinget. Og kunne de ikke svare, så måtte de ikke stemme med de store konsekvenser, det har for landet.

Ikke en gang et forslag om at udsætte afstemningen, så man kunne sætte sig grundigere ind i aftalen, og se om der var alternative finansieringsmuligheder kunne man blive enige om.

Og hvorfor dette hastværk?

Med overvejende sandsynlighed for at lukke munden på modstanden, og for at oplysninger om at USA ikke længere vil tillade investeringsbanker at eje aktier i energiforsyningen ikke skulle få de mere intelligente typer blandt landets politikere til at slå bak.

Historien vil vise, at idioterne ikke var dem, der var modstandere at at indlade sig med anløbne typer som Goldman Sachs. Den eneste forskel på dem og mafiaen e,r at de har bedre advokater.

Og så kan politikerne bagatellisere modstanderne og kalde os alle sammen for uvidende pøbel, der handler i deres følelsers vold uden at kende helt basale facts, altsammen fordi vi er en flok nationalister, der sidder der i kolonihaven med Dannebrog vajende i baggrunden, og ikke fatter at vi lever i en global verden.

HVis man har brug for at karakterisere næsten 200.000 danskere som uvidende idioter, fordi de er modstandere af en politisk dagsorden, så er man selv alvorligt i bekneb for fornuftsbaserede argumenter.


Gæst

#12222 Re: Re:

2014-01-31 12:28

#12220: - Re:

Ansigtet kan ingen løbe fra og en ting er de har ikke selv opdaget det  ingen kan se sit eget ansigt når de udstiller sig !

 

Det kan vi andre så - til stor fornøjelse


Gæst

#12223

2014-01-31 12:29

Ok
Garfield

#12224 Re:

2014-01-31 13:25

Garfield

#12225 Re: Det gør den jo ikke.

2014-01-31 13:28