Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #12210 Til de interesserede i folks inderste tanker ...

2014-01-31 11:17

Gå over i npinvestor.dk

Sid og kik lidt på chatten se hvad folk skriver til hianden hvilken lykkerus de har ....du Svend jeg har gearet i at kursen falder på XX firma ...[håber sgu kursen går ned Børge så jeg tjener] Svends nabo har aktier i samme firma men håber han derved taber når pensionen kommer.

Det er en syg tendens ...tabet skal tørres af helst MAXIMALT på andre ! Goldmans Sahs sygdom er der mange små køkkenbords investorer der hopper på ..."jeg vil da skide på om Danish Crown lukker ..." nok ikke en replik fra en ansat.

Fakta ved bankaktie ejerne vist lidt om den sag tjek selv for år tilbage.

Pointen prøv at tænk lidt mere dansk ....vi kan være stolte [bare ikke igår]

 

Prøv at se hvilke computerprogrammer der er lavet for at sikre at en pcer ..laver /score maximalt gevinst  [faktisk også det som Goldman Sachs selv bruger ...kæmpe datamater er der noget at sige til økonomer siger næste krise økonomisk kan ingen fatte.

Den der har /er  bliver det rene vand i forhold - jeg er lidt bange for det taler sandt.

Kina vil ikke eje en dollar hvis de kan slippe ...gæt selv hvorfor ! [hvor er det lige hovedparten af forbrugsgoderne kommer fra KINA ] alt stort set kommer derfra i dag. - vi sender tomme Mærsk container RETUR det er vor export  [lidt firkantet skrevet]

Alt verdensmarkedets guld reserver bliver opkøbt ..ingen gider valuta som dollar ! de er en skod penge. [må jo være for at de ikke vil tabe penge tror du ikke ?