stem for frie hunde i Bernstorffsparken

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen stem for frie hunde i Bernstorffsparken.


Gæst

#201

2016-05-25 11:20

Jeg er led og ked af "det offentliges" salami-metoder, og at Bernstorffsparken nu skal hedde "Slotshave", fordi der skal tjenes penge på kursister. Pladsen ved slottet er jo ofte blot en parkeringsplads. De ansatte kører alt for hurtigt og hensynsløst i deres el-biler og mandskabsvogne. Parasollerne flyver tit i blæsevejr ud på "offentlig sti" uden at personalet gør noget som helst. Men .... hvem er det, som Styrelsen har set sig gal på - hundeejerne !

Gæst

#202

2016-05-25 12:18

Jeg bruger parken daglig og er helt uforstående overfor at der skulle være et problem.

Gæst

#203

2016-05-25 15:53

Da vi er mange i Søborg, Mørkhøj og Herlev omegn der benytter parken, som er et godt sted for både hunde og mennesker. jeg er kommet der gennem 10 år og har altid haft gode oplevelser, har f.eks. Aldrig oplevet at hunde sloges eller ikke kunne enes.

Gæst

#204

2016-05-25 19:48

Jeg kommer ofte i Bernstorffs parken og synes det er skønt med løse hunde

Gæst

#205

2016-05-26 12:25

Der skal være plads og respekt for alle!

Gæst

#206

2016-05-26 20:00

Forslaget bryder med en mere end 70 årig traditionn for frie hunde i parken. Det er min opfattelse at der er vundet hævd på denne adgang for hundeluftere.

Gæst

#207

2016-05-26 23:04

Fordi jeg mener at Bernstorffsparken skal være et frirum for vores kære hunde!! Som hundeejer i indre København, har vi meget få tilflugtssteder hvor vi rent faktisk kan have vores kære hunde lovligt frie. Vi er kommet her de sidste 5 år. Vi nyder naturen, alle hundene og deres ejere. Det er nemlig ikke kun de kære hunde der bliver socialiseret - det er også os ejere og så elsker jeg personligt at købe en kop varm kakao eller en is i det skønne, frivillige 'hundehus' som jeg kalder det og få en sludder med en af de søde, tilfældige ejere. Bevar løse hunde i Bernstorffsparken!!!

Gæst

#208 Det er nok derfor i holder hund derover lol

2016-05-27 22:25

»En gut kommer gående med sin hund uden snor ved Hvidovre Gymnasium, og der står så nogle unge mennesker, der har haft sidste skoledag. Pludselig går hen han og slår pigen i gulvet fuldstændig umotiveret,« fortæller vagthavende ved Vestegnens Politi, Lars Jørgensen.

Manden forsvandt hurtigt fra gerningsstedet, men det lykkedes kort efter en patruljevogn at identificere manden ved Avedøre Station, hvor de tog kontakt til ham.

»Han er meget ophidset, da en af betjentene forsøger at pacificere ham. Pludselig råber han efter sin hund, der stadig er i snor, for at få den til at angribe politiet. En anden betjent på stedet forsøger i første omgang at sprøjte peberspray på hunden, det virker ikke, og derfor affyrer han to skud, så den ikke angriber hans kollega,« fortæller Lars Jørgensen.

Hunden var så hårdt kvæstet, at den kort efter blev aflivet, mens ejeren i øjeblikket sidder i detentionen og »køler af«.

Den forurettede pige skulle efter omstændighederne have det godt, oplyser Lars Jørgensen


Gæst

#209

2016-05-28 09:53

Kommer hver dag - og nyder turen og rydder pænt op som alle andre også gør.

Gæst

#210

2016-05-29 22:15

Fordi jeg dagligt har gået tur med løsgående hunde i 30 år i Bernstorffsparken og ikke kan se nogen rimelighed i, at disse aktiviteter begrænses. Der findestedet masser af andre parker, hvor hunde ikke kan komme og hvor picnic eller andre arrangementer kan finde sted.

Gæst

#211

2016-05-30 07:28

På opfordring fra "hundevenner"

Gæst

#212

2016-05-30 14:45

Jeg er kommet i Bernstorffsparken siden jeg var ganske lille - i godt 46 år, og har nydt godt af at gå tur med mine forældres hunde og nu min egen hund. At lukke dele af parken af er at ambutere parken. Og hvor går grænsen! Det startede med Rosenhaven, og nu kommer de næste skridt! At føre parken tilbage til fordomstid med skolehaver kan man da lave så mange andre steder, og de områder der kun er tiltænkt slottet, som er en privat virksomhed. Synes jeg ikke vi der bruger parken skal bøde for. Slottet som udlejning er da smart og de har fået deres plads. Men det er kedeligt forvaltet. Og bringer ikke brugerne af parken med ind i deres overvejelser, hvilket jeg synes er kedeligt. Slottet burde hilse alle hunde ejere velkomne og lave servering og sørge for at skabe en forretning omkring dem der færdes i parken istdet for det modsatte - skørt!

Gæst

#213

2016-05-31 09:10

Jeg kommer flere gange om ugen i Bernstorffparken med min 9 årige Border Collie.
Det er en nødvendig del af hans socialisering at komme der, og holde hans kontakt med andre hunde i en balance, hvor han ikke bliver aggressiv, men opnår og vedligeholder et naturligt hundesprog. Han er en dominerende hanhund, der lærer at omgås og respektere andre hunde i denne park! Vi kunne ikke undvære denne park - tænk hvor mange uafslappede hunde der ellers ville være i København og omegn!
Bevar den som hundepark - undgå aggressive hunde.
Anette

#214

2016-05-31 10:27

Fordi hunde skal have et sted der er deres fri rum og kan løbe fri og lege og møde arts fæller . Der mangel på sådan steder så dem der er skal bevares . Dem der ikke kan med løse hunde har mange andre steder gå hen . Vi har kun få steder være os med hunde .  Faktisk bør hunde fri områder fredes så det bevares for evigt . 

Nu er det nok med lave livet surt for os hunde ejere.  

 

Nok er nok nu ! 


Gæst

#215

2016-06-06 11:42

Bernstorffsparken bør bevares som et fristed

Bragt af Villabyerne 03.05.2016
af Lene Kattrup, Kornvænget 26, Uvelse, Slangerup

Jeg voksede op i denne dejlige kommune. En af de ting, jeg stadig benytter - og som både min far og min farfar også benyttede - sammen med vores skiftende hunde - er Bernstorffsparken, der igennem mange år er blevet brugt som et fristed af borgere, hvor hunden betragtes som et vigtigt familiemedlem.
Man møder her den travle forretningsmand eller -kvinde, der hver dag efter arbejde vandrer parken rundt med sin bedste ven, hunden. Unge, der spadserer sammen, og har flere af familiernes hunde med, imens de drøfter og ordner verdenssituationen.
Familien, der traver igennem parken med børn og deres hengivne hund, der stolt følger efter det dyrebareste, den har, familien.
Man vil ofte se den nybagte hvalpeejer, som ved, at netop i denne park er det godt at lære hvalpen, at den skal følge sin ejer uden snor. Hundene er taknemmelige for deres frihed.
Hunde uden snor er mere harmoniske og mindre aggressive.
Men har en hund først vist tegn på aggressivitet, så skal den ikke have snoren af. Det er en anden sag.
Det må have vundet hævd både juridisk set og etisk set, at man kan gå hele Bernstorffsparken rundt samt på kryds og tværs med sin flinke hund uden snor. Jeg synes, at Slots-og Ejendomsstyrelsen skal trække følehornene til sig og opgive deres hundefjendske linje.
Det vil være et meget markant indgreb overfor de mange, der må opgive dagligt eller flere gange om ugen at have den dejlige oplevelse at kunne gå en god tur hele vejen rundt i parken, uden alle disse forbudsskilte.
Det er bestemt ikke det samme med snor på hunden, hverken for hund eller ejer. For de borgere, der helst ikke vil møde frie hunde, er der så utroligt mange steder i naturen, de kan færdes. Kommunen må stoppe Slots-og Ejendomsstyrelsen

Gæst

#216

2016-06-13 16:28

Fordi jeg i over 35 år har nydt godt af at kunne lufte mine velopdragne hunde i en velholdt park, hvor de kunne møde andre hunde, og jeg kunne møde andre hundeejere.
Vidunderlig park - vidunderligt socialt samvær.

Gæst

#217

2016-09-05 10:45

Hvis det bare er et spørgsmål om dårlig økonomi, så skal jeg gerne dække min andel af den leje staten mister.
Børge

#218 Re:

2017-02-21 16:32

#119: -  

 Sikke noget forbandet vås! - I som har valgt at føre Jer frem med hund hér og dér, burde have bosat Jer et andet sted end på asfalt og stenbro.  Hvis I endelig skal have et sted hvor de indavlede køtere skal skide, pisse og forstyrre - så gå tur i Ørsteds-parken - dér er der i forvejen en masse lort.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook