stem for frie hunde i Bernstorffsparken

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen stem for frie hunde i Bernstorffsparken.


Gæst

#76

2016-04-22 18:15

Fordi det er et fantastisk sted at gå med sin hund

Gæst

#77

2016-04-24 14:48

Fordi der er så få steder hundene kan få lov til at røre sig uden snor. Det er godt der er nogen der gør noget ved det.
Hundeven

#78 Re: Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer

2016-04-24 14:56

#67: - Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer 

Den oprindelige kommentar var underskrevet En der altid har gået med hunden i snor også på min egen grund.
Nu har hunden pludselig 5000 m2 at boltre sig på uden snor. Det glæder mig på hundens vegne. Og en underskriftsindsamling som den her skal blandt andet være med til at se på, om de love, vores politikere har lavet, nu også er rimelige og tjener almenvellets tarv bedst muligt.


Gæst

#79

2016-04-25 11:16

Jeg vil gerne have at hundene beholder deres frirum i parken, og fordi der er generelt en mangel på grønne oaser i byen.

Gæst

#80

2016-04-25 12:05

I og omkring Storkøbenhavn har vi Dyrehaven, Kongens Have, Frederiksberg Have, Ørstedsparken, Fælledparken og flere andre. Der må være hunde i snor. Det vel en af grundene til at man møder hundeejere netop i Bernstorffsparken fra både syd, nord og vest for København. Bernstorffsparken er et fristed for hundeejere fordi hunden kan være løs. Som for alt andet i vores samfund, så kan man ikke regulere sig via forbud mod, uønsket adfærd. Og hvem skal i øvrigt håndhæve et forbud mod løse hunde visse steder i parken???

Begrænsning af løse hunde i parken handler ikke om, hvor meget eller hvor lidt, men om det er nødvendigt og rimeligt. Og så "lurer" tanken om en helt anden baggrund for dette "ønske" fra Slots- og Ejendomsstyrelsen. Skole-have-området blev forsøgt hegnet ind med flotte låger og skiltning om at hunde ikke måtte gå løs her. Jeg har hørt at det handler om at bevare Bernstorffsparken så oprindeligt som muligt. Jamen kære direktør for Slots- og Ejendomsstyrelsens, det ER ikke muligt at bringe Bernstorffsparken tilbage til forrige århundrede. -ER det et ønske, så kan du jo passende starte med at gøre parken til en "stille park" og fjerne de mange motoriserede køretøjer der vedligeholder parken! De larmer og efterlader især her på det seneste nogle triste spor rundt om i parken. Det er jeg sikker på masser af gæster med som uden hunde vil sætte pris på. Og så ellers være GLAD for at du er direktør for en park som har så mange gæster, på 2 såvel som 4 ben. Vi er kommet det i snart 20 år og syntes ikke at der ER problemer med de løse hunde, og er der i ny og næ et problem, så kan det ikke løses ved at forbyde løse hunde, heller ikke (til en start) i mindre områder..

GOD SOMMER - til de mange løse (og dejlige) hunde og hundeejere i Bernstorffsparken!

Gæst

#81

2016-04-26 10:07

Hunde har en stor socialbetydning for den ejer og bidrager med at folk får gået ture, som hjerteforeningen anbefaler, og psykologer til dem som bor alene, de skal sørge for kontakt med andre mennesker. Disse meget betydningsfulde sociale funktioner, dækker en hund ind, men den har også selv krav på social samvær med andre hunde. som de kan løbe og lege med uden snor. v.h. Karin wegener Tams

Gæst

#82

2016-04-26 19:46

Bevar Bernstorffparken som et enestående og unikt fristed for de mange hunde og deres ejere bosiddende i og uden for Gentofte.

Gæst

#83 Re: Re: Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer

2016-04-26 23:17

#78: Hundeven - Re: Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer 

Ja sådan er det jo når man bor i udkants DANMARK Der har vi ikke tog Stog busser hvert kvarter og undergrundsbane

Men vi har da tid og plads til vores hund

Og med hensyn til politikkerne så har i dem jo også det er heldigvis jeres og ikke vores :)

Derfor hvorfor skal i også have hund i har jo så meget andet og hvis det er dyrevelfærd at skulle trives i en lejekighed og altid gå på betongstien så er det i aller højeste grad noget du har misforstået  


Gæst

#84 Re:

2016-04-26 23:20

#80: -  

Hunde skal altid værer i snor i når de færdes offentligt, også i Bernstofparken det er noget du helt og aldeles har misforstået 


Gæst

#85

2016-04-28 23:03

Fordi jeg er kommet i Bernstorffsparken med mine hunde de sidste tyve år og ved, hvor betydningsfuldt, det er for hundene at kunne møde andre hunde på deres egne præmisser uden snor. Der findes INGEN steder så dejlige for hundene og deres ejere. Men der findes mange dejlige parker i nærområdet for mennesker uden hunde. Det vil være et kæmpe tab, hvis parkens areal yderligere reduceres for os hundeejere.

Gæst

#86

2016-04-29 09:44

Bernstorffsparken er helt unik og et dejligt fristed for hundene og deres ejere.

Gæst

#87

2016-04-29 16:00

Skidt hvis Bernstorffsparken - et frirum for alle gennem årtier - indhegnes og brugen herved begrænses grundet opprioritering af kommercielle interesser

Gæst

#88

2016-04-29 22:34

Vi skal da have dejlige frirum til vor hunde og os mennesker. Hunden har ogsåretten til at ny,de livet og samværet med andre individer!!!!

Gæst

#89

2016-04-30 08:30

Fordi jeg mener parken fortsat skal være et sted hvor man kan have sin hund løs

Gæst

#90

2016-04-30 09:27

Bernstofparken skal vedblive at være en hundepark.

Gæst

#91

2016-04-30 13:50

Fordi det er ekstremt vigtigt med et fristed for de kære hunde - især her i nærheden af storbyen.
Malene Lunden
Gæst

#92

2016-05-01 06:42

Valg og tilgang til offentlige områder samt udvikling af livstil er både en privat og offentlig balance som hele tiden skal organiseres og justeres.

Der er befolkningsvækst i KBH og det er jo glædeligt, med det følger ex også flere hunde flere biler og flere bebyggede arealer.

Derfor er Berstofsparken i den udvikling af mennesker og deres dyr et vigtigt område da der i Kbh ikke er mulligt ret mange steder at gå med sin hund uden snor.

Hvorfor udformer og organisere man ikke en overordnet park plan fra politisk hold. i forhold til denne hunde uden snor udvikling. Her kunne hunde foreningen og andre foreninger få undersøgt og sammen kigger på hvilke areale i KBH og omegn der er særdeles velegnet til befolkningens formål og ønsker.

Der kunne i den overordnet planlægning godt gives mere plads til løse hunde og deres familier i Kbh.

Tænk engang hvis KBH var førende på steder der havde planlagt hvilke lokratiiver behov som macheee ex dens parks areal. Hvis der i byplanligningwn blev nye anlagte steder hvor behov og plads var planlagt i forhold befolkning og dyr og aktiviteter.

Udfordringen  handler måske mere om pladsmangel og derfor er Bernstofsparken i spil.

Grundliggende mangler der steder i Kbh hvor vi som hundeejer har tilgang steder og arealer med plads, og hvor befolkningen ved at her er en park for hundeejer og det er tilladt at kunne lufte vores hunde UDEN snor. 

Men min overvejelse er at hvis man ændre muligheden for at lufte hund uden snor lige nu i Bernstofsparken, flytter man problemet. 

Held og lykke der er udvikling i det her 


Gæst

#93

2016-05-01 09:30

Fordi jeg selv bruger parken med hunde, og synes det er et skønt sted.

Gæst

#94

2016-05-01 10:05

Jeg nyder godt af mange gåture med min hund, hvor hun kan møde andre hunde og socialisere sig.

Gæst

#95

2016-05-01 14:18

For nogle år siden valgte Slots- og Kulturstyrelsen (før Slots- og Ejendomsstyrelsen) at favorisere alle andre brugergrupper end hundeejerne, da de gav Søndermarken på Frederiksberg en ansigtsløfting på trods af heftige protester. Ændringerne blev foretaget uden forudgående høring på aldeles udemokratisk vis. Nu forsøger de noget lignende i Bernstorffsparken - dog ikke uden forudgående høring. Først var det hestefolde, så var det fårefolden, og nu skal slottets hensygnende privatøkonomi have et løft på bekostning af den gruppe, der bruger parken allermest.
Det stopper ikke her. Der er alt mulig grund til at råbe vagt i gevær. I Søndermarken er hundeejerne nu så marginaliserede, at kun dem, der absolut ikke har andre muligheder, lufter deres hunde der. Lad os i fællesskab gøre alt for at forhindre, at det går lige sådan her.

 

Hundeven

#96 Re: Re: Re: Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer

2016-05-01 14:29

#83: - Re: Re: Re: Re: Skal det virkelig skæres ud i pap for jer 

Du har misforstået noget, hvis du tror, at alle hunde i København bor i lejelejligheder og går på betonstier. Det, underskriftsindsamlingen her går ud på, er jo netop at sikre, at byens hunde fortsat får mulighed for at få græs mellem trædepuderne og socialt samvær med artsfæller.
Find et andet sted at lufte dine fordomme om københavnene. Lad mig foreslå Nationen i Ekstrabladet. Jeg forstår overhovedet ikke, hvad du laver her, når du så åbenlyst er uenig i det, vi kæmper for. Gå dog væk! 


Gæst

#97

2016-05-01 14:57

Jeg skriver under, fordi jeg siden jeg lærte at gå er kommet i bernstoff parken med familiens løse hunde. Jeg elsker den park, og ville være så ked af det hvis jeg ikke skal komme der mere, fordi hundene skal være i snor.

Gæst

#98

2016-05-01 16:14

Mine hunde Luca og Felix ved ikke noget bedre, end at løbe frie i parken.
Hundeven

#99 Re: Re:

2016-05-01 21:17

#84: - Re:  

Du bliver sgu lidt ensformig at høre på.
Sådan en som dig kaldes en troll. Tillykke med det.


Gæst

#100

2016-05-02 11:59

Fordi Bernstoffparken vil ligge ubrugt hen, hvis de nye planer bliver implementeret. Parken skal være et fristed for hundene og deres ejer(e)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook