B E V A R BADEANSTALTEN I I SILKEBORG .. DAMPENS VENNER

Kontakt forfatteren af dette andragende

TAK FOR JERES U V U R D E R L I G E STØTTE MOD LUKNING AF BADEANSTALTEN

2014-08-30 04:34:56

Kære MEDUNDERSKRIVERE.

 

Jeg tror målet er nået. Vi er ikke helt i mål endnu, men alt tegner derhen, at

 

BADEANSTALTEN I K K E lukkes.

 

Det er muligt, at andre har en anden mening, men JEG er 100 % overbevist om, at det er JERES UNDERSKRIFT, som har givet den tyngde, der skulle til for at ændre byrøddernes  indstilling. Vores kamp har givet kamp langt ind i byrådsrækkerne, og som landet står nu- ja så bevares badeanstalten - i en eller anden form.

 

Derfor vil jeg på Badeanstaltens venner sige Jer A L L E 1000 tak for Jeres støtte. Uden Jer ingen bad.

Det er fortsat min klare opfattelse.

Jeg LUKKER NU UNDERSKRIFTINDSAMLINGEN, den "giver vist ikke mere".

 

Jeg har K U N fået positive reaktioner fra et udpluk af alle I næsten 1500 underskrivere. Det tager jeg som tilfredshed.

Desværre var ikke alle udenfor underskriftindsamlingen lige tilfredse med min " markedsføring" idet de syntes den var for " hård". OK- det har jeg taget til efterretning, man kan jo ikke gøre alle tilfredse. Derfor er jeg ikke mere en del af den " officielle kamp " for modstand imod lukning.. men blot en underskriver, som I andre.

Jeg har nu givet underskrifterne samt de mange gode kommentarer til formanden for

" BADEANSTALTENS VENNER".

 

Og dermed er min rolle slut. Og jeg sletter nu JERES DATA OG E-MAILADRESSER.

 

TUSIND TAK FOR VORES FÆLLES KAMP.

Mange "badehilsner" Klaus J. Jensen.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

Kampen mod lukning af badet F O R T S Æ T T E R..

2014-08-16 12:06:35

Kære MEDUNDERSKRIVERE OG STØTTER. 

Siden sidst...

 

jeg tror kampen er gået ind i en afsluttende fase. Siden sidst har jeg bl. Andet sendt vort sidste indlæg til politikere, og jeg fik POSITIVT SVAR fra Leif Lund, der også havde svaret en af Jer, som havde fulgt min opfordring og skrevet til ham. 

Formanden for kultur og fritid, hvor VI hører under Gitte Willumsen , var mere forbeholden, dog skrev hun til mig! MAN IKKE VILLE LUKKE STEDET, forandre! Det er trods alt en bedre udmelding end en lukning.

Formanden for vor forening Knud Erik afventer foretræde for Gitte Willumsen for at ridse status op samt for PRÆCIST at høre, hvordan hun vil lave disse påtænkte besparelser.

 

Men så i dag TRONER VI LIGEFREM PÅ F O R S I D E N af MJA, endda i regattaudgaven, hvor nogle søde børn fra Gjessø børnehave er på besøg i badet, hvilket dokumenterer dets ALSIDIGHED, der er nemlig et par på rådhuset, som mener, det er en beverding, fordi man kan købe en øl eller en sodavand efter en god sauna.

 

og sørme om ikke der NU ER FLERE POLITIKERE, der støtter os... SUPER SUPER. Slaget er ikke vundet endnu, men det går altså den rigtige vej. Og det havde det IKKE gjort uden OS.. ALTÅS J E R protestunderskrivere. Så havde sagen ikke været nær så stærk.

 

Især en politiker fra Enhedslisten siger ... Det kan IKKE VÆRE RIGTIGT, AT BADEANSTALTEN KOMMER I SPIL, HVER GANG, DER SKAL SPARES LIDT HÅNDØRER.. DET ER EN KULTURPERLE, SOM S K A L BEVARES. Et citat, som DIREKTE ER HENTET PÅ VORE SIDER OG KOMMENTARER.

 

Super super.

TAK ALLE OG GOD WEEKEND.. KAMPEN FORTSÆTTER. ( nu med noget mere optimisme)

 

Klaus )/ Badets Venner.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

Vi kæmper for BADEANSTALTEN... og det gør NOGLE POLITIKERE OGSÅ!!

2014-08-12 11:36:42

Kære medunderskrivere, kære modstandere af politikernes beslutning om at lukke byens gamle badeanstalt.

 

Den POLITISKE KAMP ER GÅET I GANG.

 

Hvad enten vi er venstre- højre - liberale.. så er kampen nu i gang.

 

BYRÅDET ER SPLITTET. Vort budskab har gjort indtryk på nogle politikere- men desværre ikke på alle. Og værst af alt. Ikke de politikere, som i dag har beslutningsflertal. Sådan er det jo! Lad mig sige det ligeud- og jeg håber ikke, jeg træder på Jeres politiske tilhørsforhold, dette er en kamp for at bevare vor gamle badeanstalt, uanset hvilke politikere vi ellers " holder med ".

 

Som det ser ud -- lige nu -- er et flertal med VENSTRE i spidsen klar til at lukke badet.

 

Når man vælger sine politikere tager man ansvar... Og nogen gange betaler man prisen. Sådan er det, og sådan må det naturligvis være!!

 

Men hvorfor ikke også gå den anden vej!!

 

Nogen gange vælger politikerne noget, og så er vi så flinke til at glemme dem ved næste valgkamp!! Lad os ændre på dette i dette specifikke tilfælde.

 

Det er NATURLIGVIS min personlige opfattelse. Men en ting står helt fast !! Jeg vil kæmpe IMOD ENHVER POLITIKER ved det kommende kommunevalg- uanset om det varer l a n g tid - som vedtager en lukning af badeanstalten. Jeg vil føre min egen valgkamp IMOD disse, når tiden kommer. Jeg vil feks. bare stå med et banner, der siger... STEM IKKE PÅ DET PARTI - ELLER DET PARTI, det var dem, der LUKKEDE DEN SMUKKE BADEANSTALT I SILKEBORG. Måske er der til den tid nogen herfra siden, som vil være med til at kæmpe IMOD disse politikere- lade dem betale for deres handlinger, som vi nu betaler for at have stemt på dem!!

 

Hvor står vi lige nu:

 

først og fremmest er vi ca. 1500 ( et t u s i n d e f e m h u n d r e d e) personer, som protestererer!! ikke så få når man tænker på denne kommunes valgpotentiale.

 

Vi har fået sendetid i TV 2 ØSTJYLLAND.

 

Vi har fået sendetid i DIN Radio Silkeborg, som ydermere var så generøse at sende en jingle hver dag for opmærksomhed på underskriftindsamlingen.

 

Vi har fået spalteplads i Midtjyllands Avis.

 

Vi har fået REKALME i Jyllandsposten- en halv side!!

 

Vi har fået flere politikere i tale, på en så god måde, så det store tidligere regeringsparti i Silkeborg ikke mere ville stemme FOR lukningen. De ændrer med andre ord mening efter at have hørt de mange protester imod lukning. Tak for det.

 

Venstre vil spare ca. 300.000 på driften. Ja det er da eksemplarisk.

 

Men nu vil jeg ridse op, hvad disse besparelser vil medføre!!

 

Tab af 4 faste arbejdspladser.

 

Ikke mindst... Tab af kommunens mulighed for at sende SENIORJOBBERE i arbejde i Badet. En mulighed som i øjeblikket bruges. Jeg ved ikke, om I kender til reglerne for Seniorjob!! Personer over 58 år, som er medlem af en A kasse samt har efterlønsbevis... der er kommunen PLIGTIG TIL AT FINDE ET JOB. Noget kommunerne i hele landet ofte " klager over, hvor svært det er at finde et meningsfyldt job" til personer over 58 år, men som kommunerne altså er PLIGTIG TIL. Det er med andre ord særdeles samfundsnyttigt.

 

FODLÆNKE JOBS.

 

Badene under Silkeborg kommune har i m a g e år været særdeles villige til at tage imod personer, som af den ene eller anden grund har modtaget en dom, hvori de skal bære fodlænke. Det er en smuk og generøs opgave at påtage sig som arbejdsgiver- og Badeanstalten er en af disse.

 

SAMFUNDSTJENESTE.

 

Badene under Silkeborg kommune har i m a n g e år været villige til at tage personer, idømt samfundstjeneste i jobs. Lige som ovenstående en god og samfundsnyttig tanke. ( ja man kan da være for- og imod , men når nu det findes, så er det da godt, at nogen tager ansvar!) Og det gør Badet altså.

 

Så er der ALLE de personer, som kommer i badet af flere grunde- sociale bare fordi man kan li det, af helbredsmæssige årsager, for at møde ligesindede dampbadere. Sportsfolk, også professionelle- også nogle af de sportsfolk som skal nyde godt af et kommende stadion, som koster KASSEN for kommunens borgere. Og alle er velkomne hos de mere end dedikerede ansatte.

 

Så er der selve Badeanstalten. Denne lille perle, hvor man kommer ind i fortiden, blot 10 skridt ned af trappen. Beliggende i et af byens smukkeste bygningsværker. Ja der er mange gode grunde til at fremhæve dette sted.

 

Alt ovenstående- ja det vil Venstre med støtter altså nedlægge... for at få råd til parkeringspladser - stadion - m.v. Jeg har intet imod nogle af de ting, men på grund af sparebeløbets størrelse. jo så har jeg.

 

Hvad sker nu???

 

Nu overdrager jeg hele DOKUMENTET med de mange underskrifter og BEMÆRKNINGER og INDLÆG til formanden for " BADEANSTALTENS VENNER" Knud Erik, så vil han overdrage det til SILKEBORG BYRÅD, og så må de jo tage en beslutning.

 

For mig at se, så burde beslutningen være....Badeanstalten skal bevares... Simpelthen fordi den er for unik til at skrotte.

 

En lille bemærkning er: Venster vil gerne " køre den på frivillig basis". Men jeg vil gerne pointere, at den allerede har delvis frivillig drift. " Foreningen Badeanstaltens Venner" lavede sidste år frivilligt arbejde for ca. 47. 000 kr. Så er det på plads.

 

 

 

Min opfordring vil være...

 

Send en K L A G E til BYRÅDET... over lukningen. Men gør det NU. Skriv din klage... kopier den... Find politikerne stk. for stk. på kommunens hjemmesiden og indsæt så din klage. Det tager en halv time, så har du protesteret til HELE BYRÅDET. Du kan jo evt. også kopiere dette her og medsende.

 

Jeg beklager, såfremt I føler jeg trådt over tæerne rent politisk--- jeg selv er OGSÅ TRÅDT PÅ. :)

 

TUSIND TAK FOR JERES UNDERSKRIFT. NU HÅBER VI BLOT PÅ DEN HAPPY END!!

 

" BADEANSTALTENS VENNER" / Klaus Jensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

Kampen mod lukning.

2014-08-03 16:16:25

Kære alle TROFASTE STØTTER....

Her lige en smule opdatering...

Siden sidst har der været gang i den. Vi har været i TV- 2 Østjylland, - linket kan ses på www.dampen.dk

Vi har haft  interview med journalister fra Jyllandsposten.

Vi har bestilt en LANDSDÆKKENDE anonce- HALVSIDE i Jyllandsposten.

Og så har vi været i DIN Radio Silkeborg, hvor de blev så interesserede, at de dagligt spiller en " jingle" og opfordrer til at lytterne går ind på www.dampen.dk og sætter sin underskrift. DEt var desværre ikke muligt at lægge lydfilen endnu, men når jeg har lagt den på "dampen.dk-" så kan man høre den der. :)

Du kan naturligvis HJÆLPE E N D N U mere, såfremt du går på faccebook og " liker" BADEANSTALTEN I SILKEBORG". Jo flere " likes" jo mere spredning. På forhånd tak. Slaget er IKKE TABT .. Vi kæmper videre. Vh. Klaus J.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

http://www.tv2oj.dk/artikel/220233:Silkeborg--Badeanstalt-truet-af-lukning

2014-07-24 21:02:02

Hej alle. I kan KOPIERE OVERSKRIFTLINKET OG SE DAGENS INDLÆG I TV-2 ØJ. Ellers kan I også kigge ind på FACEBOOK- BADEANSTALTEN OG " KLIKKE I INDLÆGGET," SOM ER LAGT PÅ FB.

 

Tak til JON og Knud E for deltagelsen.

 

bestyrelsen/. KJ.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

VI FORTSÆTTER KAMPEN MOD LUKNING AF BADET.

2014-07-23 19:30:00

Kære støtter : hermed en opdatering på vor situation i kampen for badets overlevelse.

 

Vi har haft KONTAKT TIL DIVERSE POLITIKERE. Nogen MEGET POSITIVE andre mere tilbageholdende og et enkelt parti... arhhh, ikke særlig interesserede. Men KAMPEN ER NU KENDT PÅ RÅDHUSET og det kommer ikke til at gå helt uberørt hen.

 

Vi havde i dag chefen for badeanstalten i DIN RADIO SILKEBORG, hvor han fik lejelighed til at ytre sig om Danmarks ÆLDSTE BADEANSTALT, og ikke blot den ældste, men også den eneste velbevarede. Der er 2 yderligere bade tilbage i Danmark, men de er restaurerede og har ikke nogen særlig sammenligning. Et fint indslag, som også nok skal nå politikerne på rådhuset.

 

TV- Østjylland har kontakt til formanden for BADEANSTALTENS VENNER, og der kommer snarest et indslag fra TV2-ØJ.

 

Alt i alt kører vi nu faktisk på fuld fart fremad for at promovere vor badeanstalt og vor holdning.

 

I skal bare vide. At JERES 1155 underskrifter lægger en HÅRD KURS... de giver valuta for pengene, for det er et stort underlag af protester- mere end 1000 personer i så lille et forum. Det er klart, at hvis nogen har adgang til at kunne dele sin underskriftindsamling til et endnu større forum- ja så ville vi måske ha mulighed for at doble vores støtter.

Men foreløbig tak for Alle Jeres input. En god del af dem er videresendt som dolumentation til de involverede politikere, så de kan se, at DER ER STØTTE FOR BEVARING AF BADET.

 

Hold "DAMPEN OPPE", vh. Klaus Jensen/ Badets Venner.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

KAMPEN MOD LUKNING AF BADET.

2014-07-07 05:27:05

Sidste nyt fra KAMPEN MOD LUKNING.

Foreningens HJEMMESIDE... www.dampen.dk er frisk opdateret med oplysningen om KRISEN samt mulighed for at lægge sin underskrift. ( det er jo ikke alle, som har lyst til at deltage på facebook, og nu kan de altså logge ind og give sin underskrift via hjemmesiden også.

 

Og så et K Æ M P E tillykke. Vi er nu over 1000 underskrifter... 1014, og det er da helt fantastisk på så få dage. Lad os kæmpe videre... den mest effektive kamp er MUND TIL MUND metoden, så kan andre give deres bekendte og venner besked, og generere endnu mere modstand.

Vi arbejder på spot i radio-silkeborg og henvendelse til politikere.

Men det går med andre ord HELT GODT i kampen.

God kamp. / Klaus J / bestyrelsen " badets venner".


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

kæmp fortsat om BADEANSTALTEN

2014-07-04 10:36:36

vi er nu 844 , som har skrevet under. Vi kæmper videre for at nå 1000. I går fik vi spalteplads i MIDTJYLLANDS AVIS... vistnok en god plads. Så vi er nu også nået ud til politikerne. Super. Jeg er på ferie, så jeg har ikke set opslaget/ artiklen. Håber I holder ud til " den bitre ende". En enkelt politiker har sat sig ind i problematikken og overvejer at støtte os. Så hvis I kender en politiker, så SPRED BUDSKABET. BEVAR BADEANSTALTEN. Kære alle.... Tak og GOD WEEKEND.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

Badets VENNER... Bevar badeanstalten.

2014-07-02 17:42:27
Hej alle gæve REDNINGSPLANKER. lige nu er vi på 777 underskrifter. Håber på det magiske tal 1000, det er ligesom det styrker vor sag bedre. Men altså slet ikke dårligt. Lige nu er vi midt i ferietid , også hos KAMPTROPPERNE i foreningen BADETS VENNER... men vi holder gryden i kog, lægger planer og. Strategier... Vi ska nok holde JER ALLE OPDATEREDE OM NYE SKRIDT. Hyg Jer og KÆMP... Klaus j.

BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen

KÆMP KÆMP KÆMP .... bevar den FLOTTE BADEANSTALT.

2014-06-30 04:15:23

Vi er oppe på 517 underskrifter efter blot denne weeekend. Hvis nogen af Jer har gode ideer til at komme videre, så kom endelig frem. Det er et fælles anliggende for Silkeborg borgere ( og også gerne andre) at bevare dette dejlige og GAMLE sted i Silkeborg. ( jeg er uvant med sådan en underskriftindsamling og i det hele taget med protest og lign., så hvis nogen er vant til at være på barikaderne- så sig endelig frem... jeg har ike selv noget i " klemme" som job ell. lignende hvad angår badet. Kæmp kæmp kæmp. Del og få underskrifter. Hyg Jer alle.


BADEANSTALTENS venner, Silkeborg, Klaus Jensen



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.