Få Lidl til Lystrup

2024-04-08_14_17_20-20221122_-_Lidl_Lystrup.pdf_-_Adobe_Acrobat_Pro_(64-bit)_1.pngHvis du ønsker at få en Lidl-butik i Lystrup, så skriv under her.

 

I Lidl har vi længe gerne ville til Lystrup. Vi vil gerne investere i at forvandle hjørnet på Møgelgårdsvej, så der bliver plads til flere spændende butikker og et mere attraktivt boligområde med blandt andet nye lejligheder ovenpå butikken. Dette vil også skabe gode handlemuligheder tæt på Letbanen.

 

En Lidl i Lystrup vil ikke kun forbedre dine handlemuligheder, men også give mere konkurrencedygtige priser, et bredere sortiment af produkter, ekstra arbejdspladser i byen og sikre at mere af dagligvarehandlen forbliver i Lystrup.

 

Hvad betyder din underskrift?

Din underskrift kan være med til at afgøre, om en Lidl-butik åbner i Lystrup. Ved at underskrive hjælper du os med at dokumentere det lokale behov over for de beslutningstagere, der har indflydelse på denne sag.


Diana & Kristian fra Lidl Ejendomme    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Diana & Kristian fra Lidl Ejendomme vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...