Beskyt privatlivets fred!

Quoted post


Gæst

#78

2012-06-15 16:05

Det er ikke grundlovsstridigt. Man kan læse de to paragraffer selv på grundloven.dk. Paragraf 72 tillader undtagelser og 73 handler om ekspropriation - ikke frihedsrettigheder.

Når det er sagt, så tag lige et kig på loven skal vi:
»Stk. 3. Uanset bestemmelsen i stk. 2, 6. pkt., kan der gennemføres kontrol efter stk. 2, 1. pkt., på en ejendom, der tjener til privatbolig eller fritidsbolig, hvis der synligt kan konstateres udendørs aktiviteter af professionel karakter. Kontrol som nævnt i 1. pkt. omfatter dog ikke adgang til kontrol af selve privatboligen eller fritidsboligen.«

og

»På forlangende skal personer, der ved kontrollen skønnes at udføre beskæftigelse på en arbejdsplads, oplyse deres cpr-nummer og forevise gyldig legitimation.«

Hvis der er udendørsarbejde må SKAT spørge de arbejdende om deres CPR-nummer - de må ikke gå indenfor.
Er det her ikke lidt en storm i et glas vand?

Svar


Anonymous

#79 Re:

2012-06-15 16:13:17

#78: -

Om det er juridisk betragtet i strid med Grundloven kan muligvis anfægtes, er ikke jurist, men at det er i strid med Grundlovens ånd mener jeg til gengæld er soleklart, men er jo et spørgsmål om holdning.

Og nej det er IKKE en storm i et glas vand, det handler om min private ejendom, og den starter ved det tinglyste skel, endvidere er der tale om en glidebane, for når vi først en gang tillader en myndighed at gå ind på privat område uden dommerkendelse, hvad bliver så det næste? Hvor stopper det?