STOP besparelser på vores børns skoler og SFO’er

coming_soon_(Facebook_Post)1.jpg

Folkeskolernes økonomi er presset. Politikerne på Christiansborg må tage ansvar og sikre, at kommunerne får en økonomisk ramme, så alle børn kan få en god skoledag. Det ansvar skal tages NU, hvor regeringen og kommunerne forhandler økonomiaftale.   

Vi har som skolebestyrelser og forældre fået nok af besparelser på vores børns skoler og SFO’er. Flere og flere børn mistrives og har brug for ekstra hjælp og støtte, og alt for mange forlader allerede skolen uden at kunne læse. Den regning vil kun blive højere, både økonomisk og menneskeligt, uden handling.  

I skolebestyrelser landet over skal der godkendes budgetter, som kommunerne har lavet. I budgetterne er der skåret helt ind til benet. Det betyder færre lærere og pædagoger om børnene i hverdagen, nedskæringer i to-lærer ordninger og specialpædagogisk støtte. Lejrskoler, udflugter og nye materialer har længe været truet og flere steder ikke længere en mulighed.  

Derfor må politikerne på Christiansborg investere i skole- og SFO ved at afsætte flere penge og give kommunerne et spillerum, hvor de reelt kan tænke i langsigtede løsninger. Det kan de ikke i dag, hvor de er pressede oven på mange års stram styring, besparelser, budgetlov og omprioriteringsbidrag. Og oveni er der kommet stigende priser, inflation og udgifter til det specialiserede område. Der er brug for et større spillerum og investeringer, så vi kan skabe positive forandringer for vores børns hverdag i skole og SFO. 

SKRIV UNDER og vær med til at sende et klart signal til politikerne på Christiansborg, så vi kan få stoppet besparelser på vores børns skoler og SFO’er og få fyldt børnenes huer op med penge, så alle børn kan få en god skoledag. En skoledag, hvor de ikke skal være bange for, om de næste år også kan beholde yndlingslæreren, læseindsatsen eller lejrturen, de har glædet sig til i flere år, og som styrker trivslen og fællesskabet.      

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Skole og Forældre vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...