Imod ny folkeskolereform

Quoted post

Kenneth

#255 Man redder som man sår eller sådan noget...

2013-04-18 09:07

Jeg kan godt se der er problemer, men I må også se i øjnene at det er JER der har stemt den siddende regering ind (Her forstået alle jer offentlige ansatte), ergo burde i også støtte op om JERES parti.

Dertil vil jeg sige der allerede nu er skræmmende tendenser når børn i folkeskolen hverken kan regne, formulere sig eller ved hvad basal geografi er, det er decideret pinligt at se 10-11 årige ikke ved hvor Brasilien ligger i forhold til Danmark!! Der fejler lærerne og regeringen forfærdeligt og man kan ikke skyde skylden på manglende forberedelsestid... dette er manglende engagement fra lærerne og ikke mindst manglende kompetence!! Måske skulle ældre generationer lærer tilbage på skolebænken og lære om motivation og hengivenhed for sit arbejde i stedet for at strejke, det betyder kun at børnene bliver dummere end de er i forvejen. Det kunne være i skulle tage og passe jeres job og gøre det i bliver betalt for!!

Svar


Gæst

#276 Re: Man redder som man sår eller sådan noget...

2013-05-02 07:34:01

#255: Kenneth - Man redder som man sår eller sådan noget...

HELT enig. Bortset fra at lærene også skal have bedre kompetenceudvikling, hvilket har været sparet væk de sidste mange år.. Det kommer der nu, med det ne forslag.

HELT enig i at det er deideret pinligt at folk der går ud af skolen ikke kan skrie og regne på helt elementær plan, efter 9 års skolegang!

 

Bjørn Thrane

#311 Re: Man redder som man sår eller sådan noget...

2013-05-19 00:07:17

#255: Kenneth - Man redder som man sår eller sådan noget...

Kære rare Kenneth, - du leverer et overbevisende bevis på, at Folkeskolen  (både dens lærere og skoleledere) skal tilbage på skolebænken (for lærere og skoleledere) for at lære eleverne,  at:

- det ikke hedder "Man redder som man sår eller sådan noget..." - hvis du havde haft dygtige lærere i din skoletid, ville du vide, at det hedder "Man ligger som, man selv har redet(med eet "d" i midten)"

- der er en verden til forskel på "at rede" og "at redde"   -   man "reder en seng", og man "redder et menneske" fra at drukne.

. . . .

Og du har også misforstået situationen: - lærerne har ikke strejket, - tværtimod, det var deres arbejdsgivere(KL + Regeringen), der forhindrede lærerne i at gå på arbejde ved at lockoute dem!!!