Giv Natascha Linea og Bent en chance for at beholde deres datter.


Gæst

#1

2013-08-30 08:51

Tror der er rigtig mange mennesker der ikke forstår denne sag. Man kan jo allerede i D.U.M høre at Natascha og Bent har følelser for deres lille pige. det er uforståeligt at flere kommuner ikke giver unge mennesker lov til at bevise deres værd, folk i gamle dage fik også børn som 14-20 årig, og se hvor de er idag, grib ind de steder der er brug for det, men giv de unge mennesker lov til at bevise at de er gamle nok til det ansvar at passe deres eget kød og blod. & stop forsøren med at ødelægge vores samfund , og lad være med at skad børnene , det har ikke valg det selv. Jeg støtter jer, i kampen om at få jeres pige hjem ! Alt held & lykke :)

-Alexandra Nielsen.


Gæst

#2 Re:

2013-08-30 09:50

#1: -

Jeg synes også kommunerne opgiver for let i stedet for bruge nogen ressourser på de unge forældre og hjælpe dem til en bedre start. I stedet for så får de ulykkelige unge mennesker der kan ende m en depression, og ikke komme videre i systemet, hvad er det for et land danmark er blevet til? jeg flov over og være dansker snart det så pinligt at man i et af verdens rigeste lande at vi ikke kan hjælpe de unge bedre.

Realisten.

#3 Man kan sige så meget..

2013-08-30 10:38

Og vi har kun set en brøkdel i fjernsynet... Men ud fra hvad vi har set, så tænkte det unge par her ikke på opdragelse, eller fremtiden... jo de ønskede et andet sted at bo, men havde ingen penge... de boede i vollsmose ved en far, frem for at vise de rent faktisk kunne stå på egne ben, og få tingene til at løbe rundt. Og når man i fjernsynet lige frem nævner at det hele bliver bedre økonomisk når man bliver 18, for så kan man få kontanthjælp.. så viser man på ingen måde selv tegn til at gøre noget for at komme videre i samfundet. Når hun er 17 år, så skal hun gå i skole... hun skal få hendes uddannelse. Selvfølgelig bor man også hjemme som 17 årige, men man bor ikke hjemme med ens kæreste... og når man ingen penge har, så betaler man ikke for 3D scanninger hele tiden, så sparer man op, så man kan komme videre i systemet, og give ens barn en god og tryg opvækst... og det får man hverken af at bo der, eller af en mor som lever på kontanthjælp og bor hjemme ved morfar i en lille lejlighed... det gør man ved at blive losset ud, og stå til ansvar for de ting og valg man har taget i livet.

Gæst

#4 Re: Man kan sige så meget..

2013-08-30 13:15

#3: Realisten. - Man kan sige så meget..

Kender du dem? Nej tænkte jeg nok, men det gør jeg...læs i ude og hjemme fks. de har en lejlighed i otterup og fra d 1-11-2013 har de en lejlighed i odense....og nu blev hun altså gravid som 17 årig ja det er tideligt....og de siger så mange ting i det program,som måske ikke skulle ha været sagt, men nu er det så lige jeg vil påpege...programmet blev sendt første gang om tirsdagen som natascha føder om fredagen samme uge og der var beslutningen allerede tage af kommunen.

Hvem tror du har betalt for disse scanninger? Det har Bent ud af en lærlingeløn....og iøvrigt er han færdiguddannet og det med en pæn karrakter selvom han er ordblind. Han har osse betalt alt det du ser ,på billeder og i programmet...(husk nu lig de har en lejlighed i otterup) han osse betaler til...og så en anden ting...når man er 17 og bor hos sine forældre har man forsørgerpligt til de er 18 år. og ja hun skal gå i skole,det har hun osse gjort,det bliver bare ikke nævnt i programmet.

Så inden man udtaler sig, skulle man måske li læse op på sine ting....

og til forskel fra dig kan/vil/ tør jeg godt lægge navn til dette svar. mvh ilse Thorup.

Realisten.

#5 Tænk.. måske lægger du navn til...

2013-08-30 15:23

Men at du ikke kan acceptere folk har en anden mening, det er pinligt synes jeg. Jeg behøver ikke snage i alt med deres liv, for at se hvad der er sket nu, jeg har set det i fjernsynet (som de selv valgte at vise), også læst det som står på div. artikler de er med i. Jeg siger ikke det er fair de ikke fik en chance, men vi har kun set en brøkdel af det der foregår, og siden kommunen har valgt som de har, så må de have et grundlag for det... og hvad der skete i sagen med Natascha har jo ikke noget med denne dag at gøre, det er jo helt anderledes for hende... og så meget hun kæmper, uden held... så må der også være en grund til kommunen har valgt som de har i den sag. Jeg forstår ikke hvorfor du skal blive så negativ, og sige du kender dem osv.. jeg har ikke behov for at kende dem, og jeg har ikke behov for at snage i andres liv 24/7, men derfor har jeg ret til en mening, og så længe vi ikke (ja heller ikke dig, om du kender dem eller ej), ved alt der foregår, så er man nød til udefra at tro på kommunen har taget det valg, for at give den bedste fremtid for barnet.
Og ja man har forsøgerpligt til børnene er 18 år, men det gælder nu altså ikke kæreste, barn, og familie... når man selv bor i en lejlighed. Når man får 4 dage på sygehuset med sit barn, så er det netop der de holder øje, ellers havde de fjernet barnet få timer efter fødslen, så det må (selv om de ikke selv mener det) betyde at noget ikke var helt som det skulle være, og det ved ingen af os, men så længe man gør det for barnets skyld, så er man nød til at se bort fra om man kender dem, om de nu er kendte, eller ejer 1 mill... hovedsagen er barnet vokser op godt og trygt.

Gæst

#6

2013-08-30 15:26

Det er for dårligt at de ikke giver de unge en chance, de skulle meget hellere hjælpe dem, og de unge er jo også selv kommet med flere forslag. Hvorfor fjerne deres barn? de har intet forkert gjort, men kommunen glemmer de menneskelige faktorer, og man ser gang på gang at der hvor de skulle sætte ind, bliver det ikke gjort.

Gæst

#7

2013-08-30 15:26

Håber så meget i får prinsessen hjem hvor hun høre til.
.
Måske mere viden end man tror

#8 Mangel på fakta

2013-08-30 15:36

Der er ingen, med mindre man har læst alle sags agter der kender hele sagen.

Det er muligt at hun fødte kort efter første udsendelse, men hun har bestemt ikke holdt sig tilbage inden den udsendelse gik i luften. Længe inden udsendelsen fortalte hun jo selv at kommunen var inde over og længe inden blev der fortalt mange ting fra både hendes og hans side.

Det er trist at det skulle gå som det gjorde, men når man står i en situation hvor man ikke evner at tage ansvar for sit eget liv inden man planlægger at blive forældre. Og når man bevist planlægger at blive forældre uden at man kan tage vare på sig selv, ja så har man allerede der vist at man ikke evner at tage vare på sit eget liv.

En kommune vælger ej heller at fjerne et så lille barn kun ud fra at de er unge eller ud fra nogle få tests. Der er lavet større undersøgelse, som indbefatter psykolog samtaler, test indhentning af papirer og andre ting. Denne undersøgelse viste jo så at der her desværre er tale om et ungt forældrepar som dels ikke selv evner at klare det uden hjælp og dels at de ikke har det fornødne familierer netværk til at bistå med denne hjælp.
Det hjælper jo heller ikke på sagen at begge forældre i forvejen var kendt i systemet og nu ser ud til at fortsætte den sociale arv fremfor at bryde den.

Så at bede fremmede om at skrive under vil være det sammen som at bede folk se bort fra Liaog hendes fremtid og kun se på forældrenes/bedsteforældre/gudmors følelser.
M

#9 Hm

2013-08-30 16:52

Man tager altså ikke chancer med børn! Kommunen fjerne jo ikke et barn for "sjovt"!
..

#10 ,,,

2013-08-30 17:40

nu er det jo ingen der tvinger folk til at skrive under, hvorfor udtaler folk sig om noget de ikke noget om, nu kender jeg tilfældigvis en del til denne sag og det er jo ikke for sjov Natascha og bent har brugt 4 dage på at rette fejl fra hele denne sørgelig sag det må da sige lidt om hvor mange fejl kommunen kan lave. og husk stadig på den flotte udtalelse de har fået fra sygehuset,og inden i spørger ,ja jeg har læst den og dere er ikke en finger at sætte på dem


Gæst

#11 ??

2013-08-30 18:37

Hvorfor tror man at en underskrifts indsamling vil ændre noget som helst?

Gæst

#12 Re: ,,,

2013-09-01 07:02

#10: .. - ,,,

Stod der ikke i udtalelsen fra sygehuset at Lia havde grædt 30min uden de unge vågnede??


Gæst

#13 Re: Re: ,,,

2013-09-01 18:40

#12: - Re: ,,,

jamen slap lige af engang. odense kommunes sagsbehandler tager osse fejl en gang i mellem de er mennesker lissom os andre. men for mange af jer har set alle papir på den sag så i kan udtale jer sådan...


Gæst

#14

2013-09-01 18:43

jo det gør de nemlig. jeg har aldrig fået nogen pyskolog test da de lavet en nærmiljøanbringelse
på min datter og de måtte æde der ord igen og give mig min datter igen efter 5 måneder og det er odense kommune

Gæst

#15 Re:

2013-09-01 20:21

#14: -

Nej men det har Natascha Linea og Bent sjovt nok. Og ud fra den er der vurderet at de ikke er i stand til at passe deres datter. Yderligere er der op til flere episoder med tvangsfjernelser i Bents familie, så baglandet er heller ikke i stand til det åbenbart. Men det måtte vi ikke få at vide i DUM, vel. Vi fik også at vide i artikler at kommunen kun havde undersøgt "de unge" i et par mdr, men Natascha fortæller at de allerede var indeover da hun var 4 mdr henne. Måske alarmklokkerne allerede her skulle ringe, for det viser da i høj grad at de slet ikke har forstået et hak af HVAD det var kommunen var i gang med. De påstår også at de først vidste at Lia ville blive fjernet for et par mdr siden, men afgørelsen har været ude hos familien længe før.

De brugte penge de ikke havde på scanninger, og Natascha meldte sig ud af skolen 5 mdr før termin, gik bare og pillede navle og ventede på at hun blev 18, for så kunne hun hæve sin kontanthjælp. Sikke nogle udsigter.
Bent var lærling, men kunne åbenbart heller ikke selv administrere sin løn, da han måtte låne penge af Nataschas far her og der.

Og så skriver Natascha Lineas mor på en debatside, at hun ikke vil kommentere på kommentaren omkring Lia skulle have grædt i en halv time før "de unge" vågnede og tog sig af hende. Hun mener det kan SKADE deres sag. Ja det ser næppe kønt ud når man skal sidde og have medlidenhed fra andre, at man ikke har opdaget at ens barn har grædt i en HALV time før man reagerede, på trods af man påstår at man "vågner af alt" - Yesyes.

At man kan være så naiv at tro, at det hjælper at lave en underskriftsindsamling for at få Lia hjem igen, er direkte dumt.

Men det er da godt at se, at tilfældigheder stadig kan ske i så organiseret grad, nu hvor det ikke er familien eller Bent og Natascha der har lavet underskriftsindsamlingen, at den rent faktisk er oprettet, nu hvor familiens advokat mente det var en super god idé.

Om jeg begriber hvordan man vil skrive under på noget, som er SÅ rodet og hvor der tydeligvis er hemmeligholdt en masse informationer, for at det hele skal falde ud til "de unges" fordel. Vågn dog op, det er et lille barn vi snakker om. Ikke en babyborn.

,,

#16 Re: Re: gæst

2013-09-01 22:11

#15: - Re:

du som skriver i nr. 15 har da gotnok forsøgt at sætte sig ind i nogle ting. men er du så sikker på det du skriver burde du da heller ikke være bange for at sætte et navn på,hvem er du?


Gæst

#17 Re:

2013-09-02 06:00

#6: -

Mor Ida? :D

Gæst

#18 Re: Re:

2013-09-02 07:41

#15: - Re:

Mangler en synes godt om knap.


Gæst

#19

2013-09-02 10:53

Har mit navn nogen relevans #16? Jeg må vel lige så vel som andre herinde, udtale mig om ting de unge og deres familie har udtalt sig om.
Eller ser det ikke godt ud for deres sag og underskriftsindsamlingerne at sandheden fra diverse fora kommer frem? Så skulle familien nok have holdt mund.

Gæst

#20

2013-09-03 18:55

Jeg kender ikke alt men har selv haft mit med Odense kommune og gøre at jeg selv måtte kæmpe hårdt for min datterlig fordi man har anbringelser i familien betyder ikke af man ikke kan være en go forældre med den rette hjælp... Siger ikke de ikke har deres problemer og slogs men ingen mennesker har brug for lidt hjælp ind imellem... Nej jeg mener heller ikke en underskriftindsamling men hårdt arbejde for og lære de ting man mangler for og blive en go nok forældre er vejen frem

Gæst

#21

2013-09-04 15:46

De fortjener en chance for at vise deres evner som forældre, før at kommunen anbringer deres lille datter Lia fast i en plejefamilie.

Gæst

#22 Der bliver fjernet alt for få børn fra udulige forældre

2013-09-08 12:50

Det vigtigste er barnets tarv og IKKE forældrenes,så giv barnet en god start på livet. Dårlige forældre ødelægger babyen indenfor ganske kort tid.

Gæst

#23

2013-09-09 18:55

Synes de skal have deres datter hjem

Gæst

#24

2013-09-17 19:43

Elsker det med at nettet skriver at de mistede deres barn pga Natascha Linea havde en IQ på 80, så hun er decideret dum hahahahahahaha! Elsker at se hende i DUM - Altid noget at grine af :D

Gæst

#25

2013-09-17 19:44

Synd for barnet hvis man skriver under på det her!