Giv Natascha Linea og Bent en chance for at beholde deres datter.


Gæst

/ #15 Re:

2013-09-01 20:21

#14: -

Nej men det har Natascha Linea og Bent sjovt nok. Og ud fra den er der vurderet at de ikke er i stand til at passe deres datter. Yderligere er der op til flere episoder med tvangsfjernelser i Bents familie, så baglandet er heller ikke i stand til det åbenbart. Men det måtte vi ikke få at vide i DUM, vel. Vi fik også at vide i artikler at kommunen kun havde undersøgt "de unge" i et par mdr, men Natascha fortæller at de allerede var indeover da hun var 4 mdr henne. Måske alarmklokkerne allerede her skulle ringe, for det viser da i høj grad at de slet ikke har forstået et hak af HVAD det var kommunen var i gang med. De påstår også at de først vidste at Lia ville blive fjernet for et par mdr siden, men afgørelsen har været ude hos familien længe før.

De brugte penge de ikke havde på scanninger, og Natascha meldte sig ud af skolen 5 mdr før termin, gik bare og pillede navle og ventede på at hun blev 18, for så kunne hun hæve sin kontanthjælp. Sikke nogle udsigter.
Bent var lærling, men kunne åbenbart heller ikke selv administrere sin løn, da han måtte låne penge af Nataschas far her og der.

Og så skriver Natascha Lineas mor på en debatside, at hun ikke vil kommentere på kommentaren omkring Lia skulle have grædt i en halv time før "de unge" vågnede og tog sig af hende. Hun mener det kan SKADE deres sag. Ja det ser næppe kønt ud når man skal sidde og have medlidenhed fra andre, at man ikke har opdaget at ens barn har grædt i en HALV time før man reagerede, på trods af man påstår at man "vågner af alt" - Yesyes.

At man kan være så naiv at tro, at det hjælper at lave en underskriftsindsamling for at få Lia hjem igen, er direkte dumt.

Men det er da godt at se, at tilfældigheder stadig kan ske i så organiseret grad, nu hvor det ikke er familien eller Bent og Natascha der har lavet underskriftsindsamlingen, at den rent faktisk er oprettet, nu hvor familiens advokat mente det var en super god idé.

Om jeg begriber hvordan man vil skrive under på noget, som er SÅ rodet og hvor der tydeligvis er hemmeligholdt en masse informationer, for at det hele skal falde ud til "de unges" fordel. Vågn dog op, det er et lille barn vi snakker om. Ikke en babyborn.