Afskaf medielicensen

Kontakt forfatteren af dette andragende

Afskaf licensen

2014-11-07 13:42:56

Hej Alle

Endnu engang mange tak, for i har valgt at skrive under.

Jeg vil dog håbe i alle vil hjælpe med at dele denne underskrift indsamling, så vi kan komme op på mange flere underskrifter, så kanonen kan blive ladt med en lidt større kugle. 

Til alle jer der allerede har delt dette, stor tak til jer for jeres støtte, om at få bredt budskabet og selvfølgelig også til jer andre, som har tænkt jer at dele den.

 

Min plan med dette dokument, er at få noget mere omtale i medierne, samt få en snak med en eller flere politikere, omkring denne form for "ekstra beskatning". 

 

Jeg har på nuværende tidspunkt, forsøgt at få nogle sider på facebook (som går ind for dette budskab), til at hjælpe med at dele budskabbet, men desværre er ingen rigtig interesseret, i at hjælpe med at dele på "DERES" side. Derfor henvender jeg mig til JER, som har skrevet under. I er nød til at være min talekanal ind til videre.

 

Endnu en gang tak for jeres støtte.

Mvh.

Martin


Martin Thomsen



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.