Afskaf medielicensen

AFSKAF LICENSEN - FAIR KONKURRENCE PÅ MARKEDET - BEDRE KVALITET FOR KUNDERNE I FORM AF KONKURRENCE - AFSKAF DET SIDSTE DANSKE DIKTATUR.

 

Kan det i dagens Danmark virkelig passe, at vi alle skal være underlagt, at betale til en tv station som påstår at sende vigtig materiale. Er nyhederne så meget dårlig på Tv 2, at vi rent faktisk er nød til at betale 6,75 kr om dagen, for at kunne få det samme at vide på DR kanalerne. Hvis man ikke kan leve uden nyhedderne på DR, burde det så ikke være frivilligt, om man vil købe abonnoments pakke ved dem, så os som ikke bruger det lort ikke skal betale for det.

 

Til at starte med, vil jeg gerne fortælle, at jeg faktisk ikke havde noget imod at skulle betale til en puplic service kanal. Der hvor jeg blev helt blå i hovedet, er at for mindrere antal kanaler som du ikke selv kan vælge endda, skal du betale mere, end et basis abonnoment ved Viasat eller Boxer. At man som studerende eller pensionist, ikke kan få nedsat sit licens. Hvad er det for noget svineri at kræve så mange penge, og så har vi en gruppe af danskere som døve/høreapperatsbruger (udgør 5% af danmarks befolkning), og så melder DR ud at de må forvente de ikke har penge til at kan tekste halvdelen af deres live og første gangs udsendelser, men man kan kaste en røvfuld millioner afsted efter Melodigrandprix. Bevares jeg vil gerne have melodigrandprix, men man kunne godt have lavet det uden den øslen med pengene, og især når man tænker på at man kan skære sine "kunder" fra på den måde. De er så sikre på at få deres penge, at vi teoretisk set ikke er kunder. Langt hen af vejen virker DR så ligeglade med os, vores ønsker og krav betyder ikke noget, for de skal nok få deres penge, om vi kan lide deres lort eller ej.

 

Jeg er så vred og skuffet over DR, at jeg magter ikke mere, der må gøres noget. Lad os vise Danmark hvor mange vi er, lad os stå sammen og fortælle vi ikke vil finde os i denne her undertrykkelse. Vi kan privatisere sygetransport og så meget andet, så lad os privatisere DR, og lad dem på fair hvis med andre, konkurrere om markedet. På denne måde er de også nød til at stræbe efter kvalitet, fordi de ellers vil miste deres kunder. På nuværende tidspunkt bliver de ikke målt på noget, for pengene strømmer støt og sikkert ind i kassen, no matter what. Hvis jeg frivilligt skal betale til jer (DR), så må i sænke prisen, for jeres programpakke er mildest talt kedelig, dårlig kvalitet og når ikke jeres konkurrenter til sokkeholderne.

 

AFSKAF LICENSEN - FAIR KONKURRENCE PÅ MARKEDET - BEDRE KVALITET FOR KUNDERNE I FORM AF KONKURRENCE - AFSKAF DET SIDSTE DANSKE DIKTATUR.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Martin Thomsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook