NU er det nok - IKKE flere besparelser på inklusion og specialtilbud

Det gamle ordsprog om at tisse i bukserne for at holde varmen, matcher på alle måder det spareforslag Skoleudvalget har sendt i høring for at finde omkring 30 mil.

Man ønsker at flere børn skal inkluderes og alle børn skal gå i skole fuld tid og det vil man så opnå ved at skære på ressourcerne, samtidig med at der skal være flere børn i specialtilbudene uden der følger ressourcer med. 

Inklusion kræver i høj grad en investering, for overhovedet at have en mulighed for at lykkes og hvis ikke flere børn skal ende i skolevægring, så kræver det ligeledes investeringer - ikke besparelser eller økonomiske styringsmodeller.  


Marlene Qvist Simoni - BHOV forældre til børn med særlige behov    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Marlene Qvist Simoni - BHOV forældre til børn med særlige behov tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook