Gratis tandlægehjælp til danskerne

Quoted post


Gæst

#20

2012-08-14 01:38

at du har huller i tænderne er din egen fejl
Burde resten af danmark ikke betale for
Børst dine bisser

Svar

Danny Christensen

#21 Re:

2012-08-14 02:34:11

#20: -  

Ja nu er alt i denne verden jo selvforskyldt?

når dem med mindre midler flere år har betalt over skatten til firmaer der har trukket forsikring og privat hospitaler fra i skat?

når vi betaler via gebyer bankpakke 1, 2 & 3

Gør dine amalgamfyldninger dig syg?
goer-dine-amalgamfyldninger-dig-syg.html?utm_source=Facebook
bedre med forebyggelse og ikke kritiske tilstande over sygesikringen senere i livet i sundhedssektoren

vidste du man kan se vold på børn og psykiske syges tænder?
Meget medicin sænker spytproduktionen. Det giver huller og syreskader på tænderne.

man kan hos den forebyggende tandlæge opdage svamp og nogle sygedomme på tungen. de kan opdage diabetis

Meget medicin sænker spytproduktionen. Det giver huller og syreskader på tænderne.
når 550.000 i DK dulmer livets grundvilkår, med antideprisiver og andre ting er det jo selvforskyldt, er det ikke på tide folket finder glæde i smil og sunhed andre veje end at de skal skide i ble via tarmsygedomme og andre ting senere i livet og vi mister dem på arbejdsmarkedet grundet kritiske ting senere.

nu skriver de som gæst hvem mener du når du skriver "DU" kan bare børste dine tænder?

tag en lykkepille, skrid på job ingen forebyggelse til dig din-mund-goer-dig-syg har vi sku ikke råd til på sigt!!

er det ikke lidt usympatisk og egoistisk at skrive sådan der er på skrevet tid 508 underskrifter tror vi virkelig hvis du skal være lidt mere saglig at alle er selvforskyldte?

Gratis tandpleje med Lars Gaardhøj under sidste valgkamp.
http://www.youtube.com/watch?v=gomxsJ9I0W4 


Gæst

#22 Re:

2012-09-23 04:02:06

#20: -

Ja selvfølgelig skal man passe på sine tænder, men der er andre ting end tandbørste, tandpasta og hvad du putter i munden der spiller ind i forhold til hvor længe bisserne holder.

Som Danny skrev kan der være medicin der forringer tændernes "levestandart", hormonelle forandringer som fx. en graviditet kan give huller i tænderne hos en der er flittig med tandbørsten og tænker over hvad de putter i munden. Tandlægeskræk - som jeg selv lider af og jeg har aldrig før nu hvor jeg er 30, haft et eneste hul - kan få mange til at holde sig væk til skaden er så stor at de ikke kan holde ud at lade være, da tandpine er noget djævlen har skabt. Simpel genetik kan også spille ind i forhold til om du har stærke eller svage tænder og så er der jo det naturlige slid på tænderne. Mine fornyer sig ihf ikke som en anden hamsters...

Derudover så tror jeg på at det at have adgang til at have en sund mund, vil kunne højne selvtilliden/selvværdet hos mange. Kender mange der er flove over deres tænder, fordi de ikke har råd til at få dem lavet og det kan ende med at blive et handikap hvor de isolere sig. Det er heller ikke mange der kan se på en person med rigtig dårlige tænder, mange manglende tænder og/eller virkelig dårlig ånde, uden at nedgradere det menneske. En sund mund med pæne tænder gør altså meget for ens selvværd og selvtillid og har stor indvirkning på hvordan omverdenen opfatter os og kan man smile til andre og snakke med dem uden at skulle bekymre sig om hvad de tænker eller om man nu lugter grimt, så vil man være nået meget længere i fx. en jobsamtale...hvis man overhovedet når derhen.

Så ja! Tandlægen skal over sygesikringen!

charlotte

#49 Re:

2013-05-02 15:38:43

#20: -

det er ikke nødve tigvis ens egen fejl hvis man har lidt dårlige tænder. de første år til man erca ti år er det ens forælder som er ansvarlige. Man kan have arvet dårlige tænder, boet i et område med meget lidt flour i vandet, fået medicin, haft epelipsie. Og hvis man er fra før 80'erne hvor tandlagen borede når der var et lille hul, så er der ikke meget tand tilbage når de er skiftet mange gange. Så hedder det kroner hvis mak skal kunne spise groft og sundt. Men man kan godt tage på ski ferie og brække begge ben, få orrdnet dem og få sygedag penge og måske skulle genoptrænes på det offentliges reg ing?