Gratis tandlægehjælp til danskerne

Er du en af dem som synes at tandlægehjælp til danskerne skal være gratis = betales over sygesikringen, så skriv under her :-) ...

Det er vores ønske at den almindelige tandpleje i Danmark holdes under de allerede gældende regler for sygesikring i Danmark, på samme vilkår som den almindelige sygesektors behandlinger indenfor det danske læge- og sygehusvæsen, hvilket vil sige at tandlægehjælp, -behandling og -forebyggelse betales over sygesikringen, ligesom alle andre helbredsmæssige behandlinger i Danmark. Vores tænder er en lige så stor og vigtig del af vores krop som andre organer og dele, og burde derfor betragtes og behandles som sådan.

Med DIN underskrift på denne indsamling, giver du DIT tilsagn om at DU er enig i at, regeringen må handle omgående med iværksættelse af arbejdet, for at implementere en løsning så danskerne kan få gratis tandlægehjælp og forebyggende behandlinger/eftersyn.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Danny Christensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook