Gratis tandlægehjælp til danskerne

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Gratis tandlægehjælp til danskerne.

Danny Christensen
Underskriftindsamleren

#1

2012-04-18 16:01

selv er jeg mest på Facebook men hvis nogle af jer bruger de andre sociale sites ja også facebook så del endeligt :-D

Gæst

#2

2012-05-11 17:00

Hvis ikke gratis, så i det mindste sæt priserne ned, så "alm" danskerer også har råd til det!!

Gæst

#3

2012-05-31 09:23

Forstår ikke der ikke er flere der mener tandlægehjælp burde være gratis, præcis som lægebesøg og hospitalsindlæggelse mv

Gæst

#4

2012-06-07 21:16

kan, kun, gå, for. langsom t

Gæst

#5

2012-06-15 14:06

Alle Tandlæger burde skrive under, fordi hvis nogen ved, hvor farligt det er med tandproblemer, så er det tandlægerne.

Gæst

#6

2012-06-15 19:46

selvfølgelig tandlægerne har jo fået uddannelsen foræret
Lasse

#7 Vi halter bagefter

2012-06-16 13:59

England har gratis tandlægehjælp. Kom nu, Danmark, med det skattetryk vi har, bør det være gratis.

Gæst

#8

2012-06-19 00:00

Lad dette blive betalt af et gennemsigtigt og fuldkomme lovligt skattesytem og ikke et korrupt og ugennemskueligt system der lægger trykket på de fattigeste..

Gæst

#9 Re:

2012-06-19 10:00

#8: -  

 

Hvis ikke man gik med i krige så som Afganistan, Libyen, Irak, i vores land og sørgede for egne syge og forebyggelsen af lidelser havde vi på sigt, nok råd til meget mere velfærd generalt. vi slår ihjæl for demokrati ude men har kun skabt flere fjernder. og hvad har vi selv blok politik & monarki.

vi burde nok rydde op i vores eget syge system først.

http://www.oplysning.org/artikler---systemet.html <--- tjek dette link, de danske politikere i mindst lige så korrupte som dem i kina eller hvilket som helst affrikansk stat. Nu har vi via bomber heller ikke skabt meget mere demokrati ude


Gæst

#10

2012-06-26 22:16

Hej!! Syntes det ville være det bedste der kunne ske,da mange bare lader deres tænder rådne op,pga de ikke har råd,og kan ik få tilskud... Mvh laila Marie jensen!!

Gæst

#11

2012-06-29 18:02

Speciallæger er dækket af sygesikringen.
Så skal Tandlæger selvfølgelig og være dækket.

Gæst

#12

2012-06-29 20:57

når almindelige læger betales af sygesikringen burde det som en selvfølgelihed også besøg hos tandlægen, damfundet vil spare det offentlige penge, idet de helt ødelagte tandsæt undgås da tandlæge holder øje med borgernes tand tilstand, og dermed undgå paredentose, hvor folk skal have hele tandsættet udskiftet på hospitalerne

Gæst

#13

2012-07-04 21:30

Jeg kan nemlig ikke lige skrabe de 60.000 sammen det koster at udbdre de skader 60'ernes og 70'ernes tandlægepraktik har lavet på 4 af mine kindtænder.

Gæst

#14

2012-07-05 14:29

Den gratis tandpleje skal også være for vedligehold og reperation ud over første gang.
Olsen

#15 Re:

2012-07-06 14:04

#14: -  

Enig, regelmæssigt eftersyn og tandrensning/paradentoseforbyggelse bør være gratis. Men alt herudover kunne vel fortsætte som delvis brugerbetaling, da det afhænger meget af den enkeltes daglige tandhygiejne. Hvis man bare stopper med at børste tænder og lader stå til, så bliver regningen dyr. Modsat så betaler det offentlige rask væk folk der er skvattet ned af en trappe skide fulde eller har taget narko på Roskildefestivallen, uden at den enkelte patient får en regning eller en bøde. Der burde man nok revidere hele systemets plan... Der er nok at tage fat på kære politikere. Og sæt lige bilafgifterne ned også, og skatten og momsen på fødevarer - og sæt lønningerne op så I stadig får det samme nettobeløb ind i skat.

 

Dette indlæg er blevet fjernet af administratoren (Vis detaljer)

2012-07-10 16:25


Danny Christensen

#17 Re: android скачать

2012-07-11 17:50

#16: - android скачать 

sådan en hurtig google oversætning:

Mobiltelefon i dag endelig ophørt med at være blot en bekvem måde for kommunikation, at blive et fuldgyldigt multimedia center. Spil, videoer, musik, indbygget kamera, internetadgang - moderne kommunikatører har styrken til det meste af funktioner skrivebordet. Tandem mobiltelefon og PDA har haft stor succes: overvinde kommunikation funktion, er enheden forvandlet til en fuldt udbygget business værktøj, der tillader dig at se e-mail, oprette og redigere Office-dokumenter, søge på internettet efter relevante oplysninger. Markedet for mobil teknologi nu går igennem, indtil for nylig en rimelig hurtig vækst, understøttet, i særdeleshed, og udviklingslandene. Den finansielle krise har en indflydelse, men der er en tendens stadig fortsætter.
Klassekammerater Mobile version! Odnoklassniki -! Mobile version af download-Klassekammerater webstedet klassekammerater mobile version af den mobile version af den mobile version af input af klassekammerater
Appendiks "Klassekammerater" til mobiltelefoner og smartphones til mobil Download! Klassekammerater ru mobil udgave

(and this is about tooth healtcare why?)


Gæst

#18

2012-08-03 20:13

Jeg syntes at det er for dårligt at jeg... som alle andre borgere i Danmark skal betale 500 kr. for bare at træde ind ad døren og sætte mig i stolen, det kan ikke passe at et af vores vigtigste redskaber i hverdagen skal koste en student som mig for eksempel 3000 kr. for at få tjekket for huller og så få fyldt dem ud??!!!! JEG SIGER NEJ!!!!!

Gæst

#19

2012-08-07 11:19

NU

Gæst

#20

2012-08-14 01:38

at du har huller i tænderne er din egen fejl
Burde resten af danmark ikke betale for
Børst dine bisser
Danny Christensen

#21 Re:

2012-08-14 02:34

#20: -  

Ja nu er alt i denne verden jo selvforskyldt?

når dem med mindre midler flere år har betalt over skatten til firmaer der har trukket forsikring og privat hospitaler fra i skat?

når vi betaler via gebyer bankpakke 1, 2 & 3

Gør dine amalgamfyldninger dig syg?
goer-dine-amalgamfyldninger-dig-syg.html?utm_source=Facebook
bedre med forebyggelse og ikke kritiske tilstande over sygesikringen senere i livet i sundhedssektoren

vidste du man kan se vold på børn og psykiske syges tænder?
Meget medicin sænker spytproduktionen. Det giver huller og syreskader på tænderne.

man kan hos den forebyggende tandlæge opdage svamp og nogle sygedomme på tungen. de kan opdage diabetis

Meget medicin sænker spytproduktionen. Det giver huller og syreskader på tænderne.
når 550.000 i DK dulmer livets grundvilkår, med antideprisiver og andre ting er det jo selvforskyldt, er det ikke på tide folket finder glæde i smil og sunhed andre veje end at de skal skide i ble via tarmsygedomme og andre ting senere i livet og vi mister dem på arbejdsmarkedet grundet kritiske ting senere.

nu skriver de som gæst hvem mener du når du skriver "DU" kan bare børste dine tænder?

tag en lykkepille, skrid på job ingen forebyggelse til dig din-mund-goer-dig-syg har vi sku ikke råd til på sigt!!

er det ikke lidt usympatisk og egoistisk at skrive sådan der er på skrevet tid 508 underskrifter tror vi virkelig hvis du skal være lidt mere saglig at alle er selvforskyldte?

Gratis tandpleje med Lars Gaardhøj under sidste valgkamp.
http://www.youtube.com/watch?v=gomxsJ9I0W4 


Gæst

#22 Re:

2012-09-23 04:02

#20: -

Ja selvfølgelig skal man passe på sine tænder, men der er andre ting end tandbørste, tandpasta og hvad du putter i munden der spiller ind i forhold til hvor længe bisserne holder.

Som Danny skrev kan der være medicin der forringer tændernes "levestandart", hormonelle forandringer som fx. en graviditet kan give huller i tænderne hos en der er flittig med tandbørsten og tænker over hvad de putter i munden. Tandlægeskræk - som jeg selv lider af og jeg har aldrig før nu hvor jeg er 30, haft et eneste hul - kan få mange til at holde sig væk til skaden er så stor at de ikke kan holde ud at lade være, da tandpine er noget djævlen har skabt. Simpel genetik kan også spille ind i forhold til om du har stærke eller svage tænder og så er der jo det naturlige slid på tænderne. Mine fornyer sig ihf ikke som en anden hamsters...

Derudover så tror jeg på at det at have adgang til at have en sund mund, vil kunne højne selvtilliden/selvværdet hos mange. Kender mange der er flove over deres tænder, fordi de ikke har råd til at få dem lavet og det kan ende med at blive et handikap hvor de isolere sig. Det er heller ikke mange der kan se på en person med rigtig dårlige tænder, mange manglende tænder og/eller virkelig dårlig ånde, uden at nedgradere det menneske. En sund mund med pæne tænder gør altså meget for ens selvværd og selvtillid og har stor indvirkning på hvordan omverdenen opfatter os og kan man smile til andre og snakke med dem uden at skulle bekymre sig om hvad de tænker eller om man nu lugter grimt, så vil man være nået meget længere i fx. en jobsamtale...hvis man overhovedet når derhen.

Så ja! Tandlægen skal over sygesikringen!


Gæst

#23

2012-10-01 05:47

Tandlægehjælp i DK er alt alt alt for dyrt for MANGE mennesker, hvorfor de faktisk aldrig kommer til tandlæge. Alle jer der synes det er for dyrt i DK gå til hjemmesiden www.avmintand.dk Og se gode tilbud på billig OG GOD tandlægehjælp i udlandet! (betalt rejse ofte)

Gæst

#24

2012-10-01 17:57

hej jeg skriver under for jeg sidder med dårlige tænder fordi jeg ikke har råd til at få dem lavet
Jørn E. Kelter

#25

2012-10-16 12:44

I England har man gratil tændlægebehandling. Er Englang rigere end Danmark? Nej, vel.
Det virker jo også lidt bagvendt, at når vi går på pension, altså når en alder, hvor behovet for tandlægebehandling stiger, så fjerner man den.
Endelig er alle de penge staten sparer på den bortsparede tandlægehjælp jo ikke en fuldstændig besparelse. En del af besparelsen viser sig bare senere som udgifter andre steder i budgettet.