Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Quoted post

Holger Danske

#652 Re: Re: Re: Re: Borgekrig og Ragnarok

2016-01-02 11:36

#650: S. Albertsson - Re: Re: Re: Borgekrig og Ragnarok 

Det er også 20 år for mange

Og nu sidder du og hyler op om at tage flygtninge og behandele dem ordentligt, I har jo til dato ikke taget mere end 0,02 %, og det er enda højt regnet. 

Du burde skamme dig overhovedet at komme i tanke om at forære vores demokrati væk

Danmark frit

Svar

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#665 Re: Re: Re: Re: Re: Borgekrig og Ragnarok

2016-01-03 18:51:26

#652: Holger Danske - Re: Re: Re: Re: Borgekrig og Ragnarok 

Åh ha, Holger. Man bliver faktisk lidt søvnig af at læse de samme smører igen og igen. Men hold da op, du har da bidraget så livligt til dette forum. Og det er jo sådan set meget rart, at befolkningen vil deltage i den borgerlige offentlighed. Hvis nu bare argumenterne kunne hvile på en smule saglighed, så kunne det da tænkes, at dine indlæg kunne kvalificeres i andet end blot monologiske udtalelser i hvilke mennesker gøres til syndebukke på baggrund af nationalitet og blod.

Det er egentlig sjovt, at du på den ene side mener jeg burde tage hjem, og på den anden side beskylder mig for at underminere 'jeres' demokrati. Det kommer lidt til at lyde, at din fetich for det rene danske blod skal have større vægt end den almene borgers måde at deltage i demokratiet på. Selvfølgelig skal man først gå med på din præmis om, at et demokrati foræres væk fordi nogle protesterer imod en afvikling demokratiet. En fantastisk selvmodsigelse.

Ser du, Holger. Når staten begynder at implementere tilstande, hvor basale juridiske rettigheder fratages en gruppe mennesker, så bevæger man sig netop mod totaliserende processer. Når du accepterer og taler for at staten skal kunne tilbageholde mennesker, uden nogen tidsmæssig forsikring om at denne frihedsberøvelse kommer for en domstolsprøvelse, ja så er dine tanker totalitære, og altså ikke demokratisk funderede. Når man giver politiet frit råderum for at beslaglægge alle slags værdier, uden overhovedet at have regler for hvad der må beslaglægges, ja så er den nye orden i lejrene totalitær og uden love. Og når nogle politikere begynder at drøfte metoder, der skal kunne screene borgeres holdninger, så er det jo en metode, der gjorde sig gældende i det totalitære DDR. Når du begynder at beskylde mig for at afvikle demokratiet i min brug af ytringsfrihed, ja så ligger der i det et iboende ønske om at begrænse den ytringsfrihed jeg benytter mig af, som jo i høj grad er fundamentet for demokratiet. På denne måde ligner du meget de islamister, som flygtninge frygter. De er på en ganske særlig måde dine åndeligt beslægtede, på trods af at du naivt gør dig til fortaler for Danmarks frihed. Du bliver en del af terroristernes broderskab, og faktisk en vigtig brik i deres måde at ødelægge hvad der er tilbage af nationalstatens demokratiske værdier. Med de tanker, som du er eksponent for, gør du dig til fortaler for netop at gøre Danmark ufrit. Det er sådan set underskriverne her, der kæmper for Danmarks frihed. Frihed fra det tyrani, som manifesterer sig i både lovgivninen og dele af befolkningen, og fra den tanke om at flygtninge - og ikke de maniske islamister - skal gøres til syndebukke for al elendighed i verden, og derfor strippes for enhver politisk status, så man nemmere kan tillade sig hvad som helst. For når man ekskluderer lejrenes territorie fra lovens territorie, ja så er alt muligt. Og det er denne uendelighed af muligheder, frit for ret og lov, som du og dine ønsker jer med sådanne lovforslag.

Nu vil du sikkert svare, at jeg bare skal tage hjem og spise nogle fårehoveder og tage en masse flygtninge med mig. I så fald vil det vidne om din stiltiende accept af min kritik. Ofte ser man, at nogle i panik foretrækker at råbe i stedet for at argumentere, når argumenterne slipper op. Det kan du godt gøre bedre tror jeg.

Danmark pommes frites.