Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!.

Holger Danske

#1 Landsforæderi

2015-12-10 15:06

Det er hvad det her er og ikke andet

Husker i slet ikke 4 februar 2006 Nu står de her og vil have del i vorse velfærd ikke andet nej bare beslaglæg hvad de har, tilsydenladende så er det jo ikke mangel på hvad de kan kræve.

De vil ikke bo i telt og ej hellere på Bornholm. Det er jo ikke andet end velfærdsturister der kommer her på nas

De virkelige flygtninge har slet ikke råd til at komme her

Og i medens så skal vi sende soldater ned for at kæmpe for deres demokrati nej det er ikke andet end landsforrædere

Men bare rolig der kommer også et retsopgør igen som i 1945

DANMARK frit  

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2015-12-10 15:56Gæst

#3

2015-12-10 16:42

Jeg synes vi skal behandle alle mennesker ordentlig og humant. Vi er blevet et folk der kun ønsker at tænke på os selv og det kan jeg ikke leve med.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2015-12-10 17:59


Hanne Fischer Århus

#5 Re:

2015-12-10 18:03

#3: -  

 Mange af disse såkaldte flygtninge, har ufattelige rigdomme, i guld, i smykker af guld, ejendomme osv. Du og Allahs lejesvende, døber pr automatik stakler og flygtninge. Hvis de har resurser, jamen så er det da logik for alle danskere med hjerne, at de IKKe er stakler, som samfundet skal forsørge i hoved og røv. Var du en ægte flygtning, søgte du sgu da asyl, idet første land du ankom til. 

Susan K

#6 Re: Landsforæderi

2015-12-10 18:14

#1: Holger Danske - Landsforæderi 

 Nok derfor, at der ikke er et nav på indsamlerne af underskrifterne. Måske er det selv en udlænding bag siden. 

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#7 Re: Re:

2015-12-10 18:16

#5: Hanne Fischer Århus - Re:  

Kære Hanne

Det er blot påstande, som du kommer med. Du er velkommen til at dokumentere dem, hvis du skulle ligge inde med sådanne oplysninger om ufattelige rigdomme.

Det er hverken min eller din opgave at døbe nogen en flytning. Det er myndighedernes opgave at afgøre hvem der flygter fra krige og hvem der ikke gør. Spørgsmålet er så, hvis du mødte en flygtning, som det første ville tage dennes ejendele.

For øvrigt har Allah slet ikke bedt om denne underskriftsindsamling. Han har ikke været i kontakt, og jeg tror faktisk ikke, at han eksisterer.

God aften.

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#8 Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 18:19

#6: Susan K - Re: Landsforæderi 

Ja. Jeg er faktisk fra Island. Så du har helt ret i, at jeg er udlænding. Grunden til, at mit fornavn er udeladt, er de indforståede og ret så modbydelige trusler, som folk kan finde på at diske op med, i det totale fravær af gode, saglige argumenter.

Hanne Fischer

#9 Re: Re: Re:

2015-12-10 18:58

#7: S. Albertsson - Re: Re:  

 Kære Hr? Albertsson. Jeg kan faktisk bevise mine påstande. Herboende udlændinge i Århus, er tildelt pension og anden offentlig forsørgelse. Det er senere kommet frem, at FEks. en af dem på listen over bedragere, var minister i Tyrkiet, havde løn i Tyrkiet, og flere ejendomme. Du kan jo prøve selv at undersøge det, enten ved kommunen, som jo nok ikke vil svare, eller måske ved en af byens aviser. Desuden er flere her, under falske navne. Jeg ville ikke fremsætte urigtige påstande, hvis der ikke var hold i dem. Jeg er bare træt af, at blive kaldt racist og andre saftige ytringer, blot fordi, jeg gerne vil vore egne borgere, skal behandles ordentligt, før vi forsørger resten af verden. Tak fordi du kom frem med navn, og jeg vil ihvertfald ikke genere dig, men bare også give min mening. 

Holger Danske

#10 Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 19:17

#8: S. Albertsson - Re: Re: Landsforæderi 

 Ja krybe i ly under et falsk navn det kan du også PIVSKID

Pis af hjem til Island din slags har vi jo fodret før nasserøv

Holger Danske

#11 Hjem med det rakkerpak

2015-12-10 19:21

Hvis indvandrere rejser tilbage til deres hjemland, får de en pose penge med af staten. Men flere vender efterfølgende tilbage til Danmark uden at tilbagebetale pengene.

Flygtninge og indvandrere kan få en pose penge med, hvis de vil forlade Danmark og flytte tilbage til deres tidligere hjemland – også kaldet repatriering. Nogle af dem vender så tilbage til Danmark igen, og her er det ikke dem alle, der skal betale pengene tilbage, skriver metroxpress.

I Københavns Kommune har der siden 2009 været seks personer, der er hjemvendt uden at skulle betale tilbage, og det har kostet staten 477.994 kroner. I Aarhus Kommune har der fra 2012 til 2014 været otte personer, der er hjemvendt uden at skulle betale tilbage. Det har kostet staten 1.139.758 kroner.

 

Så er det letter at tage ved de ældre der altid har betalt deres skat i DANMARK

 

Danmark frit


Gæst

#12

2015-12-10 19:45

Jeg får associationer til anden verdenskrig, med frarøvelse af flygtningenes personlige ejendele. Hvad med guldtænder. Fy for pokker!
S. Albertsson

#13 Re: Re: Re: Re:

2015-12-10 20:00

#9: Hanne Fischer - Re: Re: Re:  

 Kære Hanne

Tak for dit svar. Jeg kunne ikke drømme om at kalde dig racist. Jeg mener ikke det fremmer noget som helst.

Det kan være svært at manøvrere i dagens mediebillede, da både medier og politikere har meget svært ved ikke at give os et billede af, at alle flygtninge enten vil tage vores penge eller skade os. Det er med til at skabe stor splid, og det får os til at glemme, at vi først og fremmest har med mennesker at gøre. Også børn. Personen du nævner fra Tyrkiet har jeg ikke hørt om, det ville dog være mærkeligt hvis han var flygtning. Det er meget få der flygter fra Tyrkiet, og hvis de gør, så er det på grund af en regering, der fængsler journalister for at bruge sin presse- og ytringsfrihed. 

Jeg forstår at du har dine borgere på hjerte, og det er vigtigt. Jeg mener ikke at vi er nødsaget til at gå på kompromis med danskernes velbefindende i beslutningen om at undlade at beslaglægge flygtninges ejendele. Tror du inderst inde, at vi får det bedre af at tage deres ejendom?

Tak for dit svar.

S. Albertsson

#14 Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 20:13

#10: Holger Danske - Re: Re: Re: Landsforæderi 

Kære Holger Danske (er det mon dit rigtige navn?)

Nej, det er ikke et falsk navn, det er bare ikke mit fulde navn. Anonymiteten er grundet den tiltagende konfrontatoriske diskurs, som jeg oplever du også er eksponent for. Det er ærgerligt vi ikke kan tale sammen som voksne mennesker, uden at skælde ud på hinanden og lægge trusler ind mellem linjerne. Anonymiteten er helt bevidst, og af hensyn til både mig selv, min danske kæreste og vores børn. Jeg opfordrer dig fremadrettet at tage del i debatten uden at fremføre flere personangreb, for selvfølgelig vil jeg gerne debattere med dig om dette emne, som vækker mange følelser.

I lyset af dit (forhåbentlig sidste) personangreb vil jeg dog gerne afklare en ting. Jeg nasser ikke på Danmark. Jeg holder meget af dette land. Jeg har haft forskellige jobs, bl.a. hos Falck, bidrager også til kulturen med min folkemusik og er netop ved at afslutte min universitetsuddannelse. Nu vi har det på det rene håber jeg, at vi ikke behøves at tale mere om mig.

Tak for din kommentar, og god aften.

S. Albertsson

#15 Re: Hjem med det rakkerpak

2015-12-10 20:26

#11: Holger Danske - Hjem med det rakkerpak 

 Kære Holger,

Mange tak for dit indlæg. Det er oplysende, om end det kunne være dejligt med henvisninger.

Jeg har kun et par indvendinger, som jeg høfligt vil nedfælde herunder.

Er otte personer på tre år, der har udnyttet et sådant system ikke en ganske lille del af den samlede mængde? Ville det ikke være ærgerligt hvis vi skulle dømme samtlige flygtninges økonomiske moral på 8 menneskers praksis? Hvis nogle virksomheder sender sine penge i skattely, burde vi så mistænkeliggøre alle virksomheder, og evt. lukke dem?

Jeg er meget enig i, at vi skal passe vores ældre. Det er mennesker, der i den grad har bidraget til samfundet, og nu skal have midler til at leve resten af deres liv på en rigtig god måde. Et synspunkt, som ikke engang Dansk Folkeparti længere kan tilslutte sig. Jeg er dog af den holdning, at det ikke skal forhindre os i at hjælpe andre, som har fået ødelagt hjem og land af radikale islamister.

Tak for dit indlæg Holger, og god aften.

Holger Danske

#16 Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 23:28

#14: S. Albertsson - Re: Re: Re: Re: Landsforæderi 

 Ja det er det da mit fulde navn

Og hvad vil du her smut hjem til Island og tag gerne så mange flygtninge med som du så helhjertet går ind for.

Tror du det Islanske folk vil have deres kultur arv ødelagt af islamistr?

Og om du har været falkmand eller er ved at uddanne dig ved universitetet gør ingen forskel

Smut ud af mit land hellere i går end i morgen med de radikale meninger du har om DANMARK

DANMARK frit


Gæst

#17

2015-12-10 23:35

Dette er en helt absurd menneskerettighedskrænkelse!!!
Inger Støjberg & co. ender på anklagebænken i Haag, en skønne dag, hvis de fortsætter med på mest usle vis, at overtræde vitterligt basale, fornuftigt vedtagede konventioner.
Stem DF hvis du gerne kollektivt vil tisse i bukserne for at holde varmen i en kriseramt verden!
Holger Danske

#18 Tænk jer om før i skriver under

2015-12-10 23:41

Hvis dette er Danskernes ve og vel så ender det med et farvel til DANMARK

Det er på tide vi vågner op og bekæmper islam med alle midler før de helt har taget magten her

Vi i europa har før fordrevet muslimerne herfra så kan vi vel igen?

Til Syrerne Vi glemmer aldrig 4. februar 2006 hvad vil i her?

d 3. december 2015 stemte vi da lidt demokrati tilbage til folket lad os kæmpe for resten også

Danmark frit

 

 • Trods det at vi spiser mest svinekød i dette land, har politikerne tilladt at de fleste institutioner i København ikke serverer svinekød.
 • I de nye feltrationer til de danske soldater serveres ikke svinekød.
 • Specielle dage til muslimske kvinder i offentlige svømmehaller fordi de ikke må bade sammen med mænd.
 • Muslimske kvinder har fået lov til at sige nej til arbejde hvor de kommer i kontakt med mænd og svinekød når de aktiveres.
 • Der er nu også forældremøder hvor mænd ikke kan deltage fordi muslimske kvinder ikke må være alene til møde hvor mænd deltager.
 • Kors fjernes fra kapellerne fordi muslimer ikke må være døde og ligge under et kors.
 • Forhæng er sat op i offentlige svømmehaller og brusebade fordi fordi muslimske mænd ikke må vise sig nøgne overfor andre mænd.
 • Forfølgelse og chikane af homoseksuelle er dagligdag i vores hovedstad.
 • Jøder har måttet forlade Danmark pga. forfølgelse. Denne chikane af bøsser og jøder er direkte korandikteret.
 • Muslimske politikere chikaneres af muslimer fordi muslimer ikke må tro på demokratiet men kun på deres guds love.
 • Næsten alt fjerkræ halalslagtes.
 • I supermarkeder sælges oksekød der er halalslagtet men ikke mærket som halalslagtet.
 • Det er troende muslimer der står i spidsen for de fleste af de udenlandske bander der spreder død, vold og afpresninger over hovedstadsområdet.
 • Danske kvinder og piger bliver kaldt dansker-ludere
 • Danske kvinder og piger bliver voldtaget fordi de er vantro i muslimernes øjne.
 • Den sidste provokation fra islams side i Danmark er en kæmpe-moske på Vibevej i København med minareter finansieret af Irans præstestyre. Usigeligt dumme lokalpolitikere har godkendt byggeriet.
S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 23:54

#16: Holger Danske - Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi 

Kære Holger Danske (det er altså et flot navn)

Tak for endnu et indlæg. Jeg ærger mig over, at du ikke giver dig tid til at besvare mine spørgsmål ang. dit tidligere indlæg. Men det er du selvfølgelig i din fulde ret til at lade være med. Dog får man et indtryk af, at du ikke vil argumentere sagligt. Derfor henfalder du igen til at omtale min person, hvilket ikke skaber nogen synderligt interessant debat. Men du skal da også have lov til at ytre dig som du vil.

Hvad jeg vil her? Jamen, her har jeg købt et hus ude på landet, hvor mine børn går i skole. Dem vil jeg gerne leve et godt liv sammen med først og fremmest. Jeg tager da også nogle smut ture til Island engang imellem. Jeg var faktisk lige deroppe i oktober for at spille musik og besøge nogle familiemedlemmer. Jeg havde ingen plads til flygtninge, da jeg også skulle have fem danske musikere med mig, som også skulle optræde. Det ville ellers være en god idé at kunne tilbyde flygtninge en form for dannelsesrejse, der ville bidrage til deres forståelse af Norden. Men først skal de selvfølgelig lære Danmark at kende.

Nu er det jo altså ikke kun dit land, Holger. Du deler det med en masse andre danskere. Bl.a. hele min svigerfamilie, der altså hellere ser, at jeg bliver i landet og passer på og brødføder mine børn. Og den forpligtigelse kan jeg altså ikke bare sådan løbe fra. Så bliver svigermor sur.

Danmark pommes frites, og god nat.


Gæst

#20

2015-12-10 23:56

Fordi den smålighed og tilsidesættelse af enhver form for ansvar for mennesker i nød, som vi ser lige nu, er helt igennem usmagelig. De samme politikere som ville have os til at stemme ja ved afstemningen om retsforbeholdene, vil ikke bruge EU som den naturlige ramme om et solidarisk arbejdsfællesskab, hvor EU endelig kunne vise sit værd ved på demokratisk vis at aftale fælles retningslinjer. Pinligt når klassens rige dreng ikke vil være med i fordelingen men kun tænker på, hvordan opgaven bedst tørres af på de mindre bemidlede sidekammerater.
S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#21

2015-12-11 00:02

Hov. Mit indlæg overfor var egentlig et svar til dit tidligere indlæg. Du var ret hurtig på tasterne i dit nyeste indlæg :-) Og fin punktform! Hvordan laver man sådan en?

Det er ret sent, så jeg skal egentlig sove nu, men jeg vil selvfølgelig gerne svare dig i morgen, Holger. Hvis du hellere vil, så kan du sende mig dit nummer. Så kunne vi også tage den over telefonen, det er bare lidt hyggeligere at snakke, og så får man lige en kop kaffe imens og sådan.

Anyways. God nat Holger.

PS: Hvad med danske vegetarer? De spiser jo heller ikke svinekød?

Holger Danske

#22 Re:

2015-12-11 00:14

#21: S. Albertsson -  

 Ja sådan er det jo når man praler af at gå på universitet. Mon det ikke er gylde universitet du går på?

Tag hjem og æd nogle fårhoveder og tag gerne alle de islamister med

DANMARK frit


Gæst

#23

2015-12-11 03:46

Det er skammeligt og uværdigt for Danmark at forlange dette af ulykkelige mennesker på flugt ligesom mange af de andre stramninger på flygtningeområdet. Vi har råd til at hjælpe disse mennesker og vi behøver altså ikke at tage det sidste de ejer. Dertil kommer at det ligner lidt for meget nazisterne ehandling af jøderne.

Gæst

#24

2015-12-11 06:12

Dét er bare en sti vi ikke skal ned ad!!!! Regeringen repræsenterer på ingen måde mig og mine ønsker for Danmark på dette område!

Gæst

#25

2015-12-11 06:44

Fordi, det minder mig om billeder af, hvad nazisterne tog fra kz-fangerne i koncentrationslejrene
Jeg væmmes ved alle de tiltag vores regering foretager mod mennesker i nød