Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Quoted post

Holger Danske

#10 Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 19:17

#8: S. Albertsson - Re: Re: Landsforæderi 

 Ja krybe i ly under et falsk navn det kan du også PIVSKID

Pis af hjem til Island din slags har vi jo fodret før nasserøv

Svar

S. Albertsson

#14 Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 20:13:31

#10: Holger Danske - Re: Re: Re: Landsforæderi 

Kære Holger Danske (er det mon dit rigtige navn?)

Nej, det er ikke et falsk navn, det er bare ikke mit fulde navn. Anonymiteten er grundet den tiltagende konfrontatoriske diskurs, som jeg oplever du også er eksponent for. Det er ærgerligt vi ikke kan tale sammen som voksne mennesker, uden at skælde ud på hinanden og lægge trusler ind mellem linjerne. Anonymiteten er helt bevidst, og af hensyn til både mig selv, min danske kæreste og vores børn. Jeg opfordrer dig fremadrettet at tage del i debatten uden at fremføre flere personangreb, for selvfølgelig vil jeg gerne debattere med dig om dette emne, som vækker mange følelser.

I lyset af dit (forhåbentlig sidste) personangreb vil jeg dog gerne afklare en ting. Jeg nasser ikke på Danmark. Jeg holder meget af dette land. Jeg har haft forskellige jobs, bl.a. hos Falck, bidrager også til kulturen med min folkemusik og er netop ved at afslutte min universitetsuddannelse. Nu vi har det på det rene håber jeg, at vi ikke behøves at tale mere om mig.

Tak for din kommentar, og god aften.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2015-12-11 18:36:25


Andreas Larsen

#120 Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-14 01:08:49

#10: Holger Danske - Re: Re: Re: Landsforæderi 

 Tale om at krybe i ly under et falsk navn.

Medmindre dine forældre var ondskabsfulde og rent faktisk mente du havde fortjent at blive mobbet, er det vel nok tvivlsomt at dit sande navn er Holger Danske. Det kan meget vel være jeg tager fejl, og måske er du da i virkeligheden opkaldt efter en gammel statue fra en støvet slotskælder - det virker i hvert fald som om dine holdninger hører til i et sådant lokale.

Du er nok ikke klar over, at den "danske sagnhelt", Holder Danske, stammer fra et fransk heltedigt og faktisk slet ikke har dansk oprindelse, for det ville have krævet at du havde taget en uddannelse, hvilket jeg stærkt betvivler. Nej, i stedet for at lade dig oplyse, vil du hellere læse ekstra bladet og kigge fjernsyn, og lade dig underholde af sensationsjournalistikkens følelsesporno. For følelser sælger, og had er en stærk følelse.

Jeg har ingen interesse i at diskutere noget som helst med dig, for det ville kræve at du forstod hvad jeg prøver at fortælle dig, og det tror jeg ikke du har den fjerneste anelse om. Egentlig vil jeg bare opfordre dig til at kravle tilbage under den sten du stak dit forvirrede hoved op fra, for der er vitterlig ingen grund til at du besudler anstændige menneskers selskab med din uheldige eksistens.

PS. Jeg tror ikke du gemmer dig bag et alias fordi du er bange for repressalier i form af vold eller hademails. Jeg tror du skammer dig godt og grundigt (det burde du i hvert fald), og at du ikke vil udsætte din stakkels familie for den slags ubehagelige omdømme en offentlige latterliggørelse af din person måtte medføre.

Kan du have det så godt