Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!.

Patrick Patrioten Sandberg

#101 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 02:35

#82: S. Albertsson - Re: Re: Re:  

 JA, JEG ER PATRICK SANDBERG, RAPPER, PATRIOT OG AKTIVIST. PERKERE ER GRIMME OG KLAMME. UD MED DEM. DANMARK FOR DANSKERE. 

Patrick Patrioten Sandberg

#102 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 02:42

#82: S. Albertsson - Re: Re: Re:  

 JEG KNEPPER DIG OG DIN MOR


Gæst

#103

2015-12-13 05:29

Fordi vi skal behandle hinanden ordentligt!!!
En ikke perfekt dansker

#104 Re: Re: Re:

2015-12-13 06:57

#96: Lohmann - Re: Re:  

 Til Lohmann den nedladende. Alle kan lave en tastefejl, og du ved udmærket, hvad der skulle stå. Du er jo nok perfekt i din egen lille verden, så bær over med os andre, nu vi snakker om menneskesyn.


Gæst

#105

2015-12-13 07:33

Fordi jeg er rystet, beskæmmet og skamfuld over, så dybt et moralsk, menneskeligt og demokratisk værdiskred, vi oplever i vores land i disse måneder.
Min farfar var modstandsmand, og måtte flygte med min far og min farmor til Sverige under krigen - jeg tænker, han roterer i sin grav!

Gæst

#106

2015-12-13 08:37

Fordi det er skændigt at kopiere nazisterne fra ww2

Gæst

#107

2015-12-13 08:40

Kan ikke indse, at man skal undvære ens smykker og værdigenstande, fordi man er flygtet fra et krigshærget land. Det er uværdigt og uanstændigt.

Gæst

#108 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 09:10

#82: S. Albertsson - Re: Re: Re:  

 Jeg ved det ikke- jeg har fulgt Sandberg på facebook og han har vist opført sig underligt på det seneste. Han blev blokeret pga racistiske billeder eller noget i den stil. Du kan selv se på hans FB- profil.


Gæst

#109

2015-12-13 09:45

Fordi jeg er rystet over disse partiers beslutninger og alt for mange danskeres passivitet. Vi er eet af verdens rigeste lande, og så indføres der den slags love. Vi skal og må reagere aktivt på flere måder!

Gæst

#110

2015-12-13 12:01

Fordi eksempelvis tømte svenskerne ikke lommerne på jøderne under anden verdenskrig.
Ej heller tømte danskerne lommerne på Jugoslaverne i 93 da de flygtende fra borgerkrig i xjugosnlavien.
Derfor skal de danske regering heller ikke opføre sig så Nazityskland, når flygtninge kommer her til lands!

Skamfuldt at det er nødvendigt at skrive det. Det burde være en selvfølge, at det gør man ikke i Danmark.

Gæst

#111

2015-12-13 12:29

jeg skrev under fordi det er uanstændigt, umenneskeligt og rent tyveri at tage flygtninges ejendele fra dem. De har i forvejen mistet deres hjem og deres land, mange har mistet mennesker, de holdt af, og så skal regeringen altså ikke træde på nogen, der i forvejen ligger ned.

Gæst

#112

2015-12-13 13:12

Den 13.dec. Kl.14.11

Gæst

#113

2015-12-13 13:35

Fordi det minder mig om hvad nazisterne gjorde mod jøderne. Det er noget svineri.

Gæst

#114

2015-12-13 14:02

Fordi det at berøve flygtninge deres ejendele ganske enkelt er for groft, brutalt og grimt, og ikke lever op til selv de ringeste moralske og etiske standarder.

Gæst

#115

2015-12-13 18:14

Det minder lidt for meget om hvad jøderne blev udsat for i koncentrationslejrene

Gæst

#116

2015-12-13 18:45

Fordi det er så småligt og krænkende at tage ting fra folk der stort set har mistet alt...

Gæst

#117

2015-12-13 18:55

Fordi det strider mod sund fornuft.

Gæst

#118

2015-12-13 19:45

Jeg synes det minder uhyggeligt meget om behandlingen af udsatte grupper i 1930, og - 40 ´s Europa. Det øonsker jeg for enhver pris ikke skal gentage sig. Jeg bliver flov over at være Dansker i "Fort Europa", der pt. synes at hente initiativer fra de mørkeste kapitler i Europas historie.
agnes

#119

2015-12-13 22:02

beslaglægge folks ejendomme, de slæber rundt på deres liv, som det er nu og her! Det var dog en modbydelig måde, at behandle medmennesker på, uanset religion, hudfarve, og udseende! Det er så simpelt, at det skriger til himlen,,,,,

Andreas Larsen

#120 Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-14 01:08

#10: Holger Danske - Re: Re: Re: Landsforæderi 

 Tale om at krybe i ly under et falsk navn.

Medmindre dine forældre var ondskabsfulde og rent faktisk mente du havde fortjent at blive mobbet, er det vel nok tvivlsomt at dit sande navn er Holger Danske. Det kan meget vel være jeg tager fejl, og måske er du da i virkeligheden opkaldt efter en gammel statue fra en støvet slotskælder - det virker i hvert fald som om dine holdninger hører til i et sådant lokale.

Du er nok ikke klar over, at den "danske sagnhelt", Holder Danske, stammer fra et fransk heltedigt og faktisk slet ikke har dansk oprindelse, for det ville have krævet at du havde taget en uddannelse, hvilket jeg stærkt betvivler. Nej, i stedet for at lade dig oplyse, vil du hellere læse ekstra bladet og kigge fjernsyn, og lade dig underholde af sensationsjournalistikkens følelsesporno. For følelser sælger, og had er en stærk følelse.

Jeg har ingen interesse i at diskutere noget som helst med dig, for det ville kræve at du forstod hvad jeg prøver at fortælle dig, og det tror jeg ikke du har den fjerneste anelse om. Egentlig vil jeg bare opfordre dig til at kravle tilbage under den sten du stak dit forvirrede hoved op fra, for der er vitterlig ingen grund til at du besudler anstændige menneskers selskab med din uheldige eksistens.

PS. Jeg tror ikke du gemmer dig bag et alias fordi du er bange for repressalier i form af vold eller hademails. Jeg tror du skammer dig godt og grundigt (det burde du i hvert fald), og at du ikke vil udsætte din stakkels familie for den slags ubehagelige omdømme en offentlige latterliggørelse af din person måtte medføre.

Kan du have det så godt


Gæst

#121

2015-12-14 07:46

Bukse-Martin, Søren & Inger
(Mel: Dejlig er den himmelblå)

Bukse-Martin så dem gå,
himlen var septemberblå.
Mange smykker så han glimte:
”Her er guld og renters rente,”:
:/ tænkte Bukse-Martin glad. :/:

Det var en novembernat
Bukse-Martin han tog fat.
Kvinderne blev visiteret
inden de blev interneret:
:/: Tyve euro hev han hjem. :/:

Søren Pind gik også med
da han så en mulighed.
Søren kunne rigdom skimte,
diamanter så han glimte:
:/: I hver rejsekufferts bund! :/:

Da det gik mod juletid
viste parret ekstra flid,
undersøgte hver en lomme
men desværre var de tomme:
: / : Støjberg hun var kommet først! :/:

c: Paul Smith
S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#122 Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-14 09:38

#120: Andreas Larsen - Re: Re: Re: Re: Landsforæderi 

Kære Andreas,

Tak for dit indlæg her på underskriftsindamlingen. Jeg kan meget godt forstå at Holger Danskes kommentarer ryster op i følelserne, og det kommer selvfølgelig til udtryk i din kommentar. Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med Holger tidligere, men jeg er bange for, at han ikke følger med i tråden længere.

Dit indlæg er oplysende på nogle måder, men jeg vil dog komme med en venlig opfordring, som du kan tage imod eller springe over :-) Det er min erfaring, at man kommer længst med en forståelsesorienteret dialogisk bestræbelse - både når det kommer til ligesindede, men formentlig i endnu højere grad når det kommer til dem, der er forskellige fra én selv. Jeg forstår virkelig godt, at du bliver provokeret af nogle af de indlæg, bl.a. fra Holger Danske, men skaber det ikke blot større distance og er det ikke et bidrag til det antagonistiske forhold, som nogle forsøger at pådutte os? Måske kunne man forsøge at finde frem til noget fælles i vores medmenneskelighed, og dér forsøge at skabe grobund for en dialog, der måske kunne blive frugtbar? Det kan være meget at sluge, at man skal imødekomme åbenlyse islamofober, men jeg tror først og fremmest det netop er en fobi og måske sekundært et had. Og hvis vi får nedbrudt eller afkræftet fobien, kan vi måske komme (noget af) hadet til livs.

Jeg tror det er helt naturligt, at éns følelser kommer til udtryk når man læser Holger Danskes indlæg, eller ser nyheder om spyttemanden osv. Men jeg tror vi skal forsøge at huske, at disse mennesker trods alt også er blevet formet siden 80'erne af en tiltagende fjendtlig politisk diskurs, som flere og flere partier slutter sig til, samt en generel tendens i mediebilledet, at bekræfte dette skræmmebillede - og det er ikke kun ekstra bladet. Jeg husker ret tydeligt, da Lars Løkke i et interview på DR, hvor han debatterede med Helle Thorning, hvor han skulle svare på hvad vi skulle gøre for at stoppe terrorister og radikalisering i Danmark. Det første svar var at vi skulle stoppe asylansøgertilstrømning. Således formår politikerne, også i statslige medieorganer, at fremmane et billede af asylansøgeren som potentiel terrorist (og dermed er alle flygtninge jo potentielle terrorister, i og med at det ikke er én specifik person). Helle Thorning tager over og siger, at de skal presses ud på arbejdsmarkedet, og giver dermed udtryk for at de i virkeligheden ikke gider bidrage. Sådan er det mere eller mindre over hele billedet, og det er beskæmmende. Jeg mener dermed at bl.a. Holger Danske og Spyttemanden er et resultat af politikernes og mediernes måde at italesætte flygningen. Du er sikkert enig, og det kan man læse mellem linjerne. Men min pointe er bare, at det ikke gavner noget at hakke ned på Holger Danskes eventuelle medievaner eller forståelseskapacitet. Det bidrager blot til at skabe en større distance mellem os, når vi - hvor 'pladderhumanistisk' det end lyder - har brug for mere kærlighed.

Kort sagt, hvis vi ønsker at tilvejebringe nye anerkendelsesformer i spil i andres liv, så må vi være eksemplet på disse anerkendelsesformer.

Men Andreas, tak igen for kommentaren. Jeg tror jeg forstår hvilke følelser, der gemmer sig bag udbrudet, og hermed er min opfrodring bragt videre :-)


God dag!


Gæst

#123

2015-12-14 09:41

Dette tiltag giver grimme minder om hvad der skete i Europa for 65 år siden...Politikere er da ikke til at stole på men rage til sig kan de, skammeligt
S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#124 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 09:50

#101: Patrick Patrioten Sandberg - Re: Re: Re: Re:  

Hej Patrick :-)

Ja, jeg tænkte nok at du giver dig ud for at være dén Patrick Sandberg, der arbejder med at afsløre islamofober og truende individer på sociale medier. Tak for at bekræfte.

Og ja, Danmark er da bestemt også for danskere. Alt andet ville være helt fjollet. Dog tænker jeg, nu hvor vi omfavner globalisering i den grad vi gør, og køber kaffe fra Etiopien og tøj fra Indien, smider bomber i mellemøsten og eksporterer svinekød til England, så er det vel også OK, at den selv samme globalisering går den anden vej rundt? :-)

Om end ikke andet, så glæder jeg mig til at høre hvad du har på trapperne i din rapper-karriere. Send endelig noget her til tråden, når du har noget du gerne vil vise frem. Kunne være fedt at høre. Og vidste du at rap og hip hop i høj grad blev formet af afro-amerikanere i 70'ernes byforstæder i USA? 

Vi tales ved 'Patrick'.


Gæst

#125

2015-12-14 10:11

Når man er i så stor krise og måske har svært ved at få tiden til at gå.
Er det dejligt at have sine personlige ting at kigge på det kan være en ring en halskæde
Osv der minder om noget kærligt.