Boykot Shen Mao's racistiske foretagende!

Quoted post


Gæst

#8

2015-07-16 21:37

Stærkt uenig med jeres syn på Shen Mao som værende racistisk. Som 2.generationsindvandrer har jeg aldrig oplevet nogen problemer på stedet. Jo jeg er da blevet afvist at komme ind forskellige steder i byen, ja ja. det er alle mine 100% danske venner også. Bare fordi jeg har mørkere hud, brune øjne og mørkt hår, så skal jeg ikke kaste racisme kortet hver eneste gang jeg ikke får det jeg gerne vil have. I stedet for at selv køre hetz på Shen Mao, så vær dog konstruktiv, imødekommende og tag en ordentlig dialog. Hvad nu hvis dem der har stedet var åbne for at lytte? Spred kærlighed, og overvind dem du er uenig med, med kærlighed, ikke tåblige underskriftsindsamlinger på nettet. 

 

Svar

Bo Kotian Lund

#10 Re: Shen Mao har ikke vist interesse i at indgå i dialog

2015-07-17 03:39:34

#8: -  

Dem der har stedet er ikke åbne for at lytte - de er inviteret til at udtale sig af de medier historien har været fremme i, inklusive Radio 24/7 - men har afvist. Såvel Shen Mao og Guard har her nu, efter de har oplevet modstanden, valgt at skrive et svar på deres respektive hjemmesider/facebook. Omend i hvertfald Shen Mao "beklager", undskylder de intet, men læner sig op af Guard som i deres forholdsvise lange skrivelse forsvarer deres metoder og i det hele taget skyder bolden over på gæsten som beklagede sig.

Det er åbenlyst at ingen af parterne siger at der kan ligge racistiske bevæggrunde bag en afvisning, men samtidig indrømmer de at der "kan ske fejl" - hvad man deri skal ligge er svært at tyde. Man kan altså i skyndingen komme til at afvise personer alene pga af deres hudfarve? 

Guard er desværre kendt for problemet, og desværre tager Shen Mao ikke afstand fra Guards metoder, men støtter deres beslutninger i døren og læner sig i øvrigt op af de udtalelser de efterfølgende er kommet med. Shen Mao behøvede ikke komme med alverdens forklaringer, de kunne jo bare sige undskyld. Samtidig har de en noget uheldig branding strategi, som vel nok er ment i sjov, men som dog stadig nedgør en minoritet. Det er ikke så heldigt. 

Jeg tror ikke nogen mener at Shen Mao er racister, men dersværre skal der underskrift indsamlinger og mediedækning til for at Shen Mao - forhåbentlig - begynder at lytte og måske tager emnet alvorligt. Vi kan komme langt med en ordentlig dialog - men den kræver to partner der vil den!


Gæst

#21 Re:

2015-07-23 11:23:06

#8: -  

 Klasse skrevet!! 

Er helt enig, hun kører det her op til noget det ikke er!! 

Man ikke andet smile af det og kigge fremad, halvdelen der har skrevet under her har aldrig besøgt shen Mao! Og ved ikke hvad sagen er om:) 

de læser racisme og dømmer... 

Jeg håber ikke hun regere sådan på alt modstand i samfundet! 

Den historie her er fortalt helt forkert!