Boykot Shen Mao's racistiske foretagende!

Quoted post

Bo Kotian Lund

#10 Re: Shen Mao har ikke vist interesse i at indgå i dialog

2015-07-17 03:39

#8: -  

Dem der har stedet er ikke åbne for at lytte - de er inviteret til at udtale sig af de medier historien har været fremme i, inklusive Radio 24/7 - men har afvist. Såvel Shen Mao og Guard har her nu, efter de har oplevet modstanden, valgt at skrive et svar på deres respektive hjemmesider/facebook. Omend i hvertfald Shen Mao "beklager", undskylder de intet, men læner sig op af Guard som i deres forholdsvise lange skrivelse forsvarer deres metoder og i det hele taget skyder bolden over på gæsten som beklagede sig.

Det er åbenlyst at ingen af parterne siger at der kan ligge racistiske bevæggrunde bag en afvisning, men samtidig indrømmer de at der "kan ske fejl" - hvad man deri skal ligge er svært at tyde. Man kan altså i skyndingen komme til at afvise personer alene pga af deres hudfarve? 

Guard er desværre kendt for problemet, og desværre tager Shen Mao ikke afstand fra Guards metoder, men støtter deres beslutninger i døren og læner sig i øvrigt op af de udtalelser de efterfølgende er kommet med. Shen Mao behøvede ikke komme med alverdens forklaringer, de kunne jo bare sige undskyld. Samtidig har de en noget uheldig branding strategi, som vel nok er ment i sjov, men som dog stadig nedgør en minoritet. Det er ikke så heldigt. 

Jeg tror ikke nogen mener at Shen Mao er racister, men dersværre skal der underskrift indsamlinger og mediedækning til for at Shen Mao - forhåbentlig - begynder at lytte og måske tager emnet alvorligt. Vi kan komme langt med en ordentlig dialog - men den kræver to partner der vil den!

Svar


Gæst

#11 Re: Re: Shen Mao har ikke vist interesse i at indgå i dialog

2015-07-17 08:01:49

#10: Bo Kotian Lund - Re: Shen Mao har ikke vist interesse i at indgå i dialog 

 Nu gør du det igen :-) Du prædiker at Shen Mao ikke skal forudbedømme deres gæster på baggrund af bla. hudfarve, og lade være med at tillægge folk egenskaber på baggrund af denne farve eller tøjstil for den sagsskyld. Men alligevel sidder du og læser ind i deres undskyldning, for at kunne blive endnu mere sur over hvor pokkers dumme de er. Tag en dyb indånding og læs hvad de rent faktisk siger. De siger undskyld til hende der havde en dårlig oplevelse. De siger samtidigt også at deres dørmænd siger noget andet end hende. Det kan jo også være at hun ikke husker situationen 100% som den var? Jeg har ihvertfald gennem mine år i byen oplevet mange mennekser hvide, gule, grønne, sorte og blå føle sig uforudrettet over dørmænd, hvor dørmanden nok alligevel havde ret. 

Jeg synes bare vi skal passe på med at kaste det her racismekort, og istedet indgå en dialog. Som de desuden opfordre til på deres opslag? At de så ikke ønsker at puste til ilden via medier så som BT, som kun er ude på at gøre historien vildere og dummere end den er, for at tjene flere penge, forstår jeg godt. 

Og hvis du ikke mener at Shen Mao er racister, hvorfor så hele den her underskriftsindsamling? For at få dem til at lytte og tage det alvorligt? Jamen igen. De har jo netop opfordret til dialog via deres facebook side. Men det her underskriftsforetagende er jo på ingen måder en ordentlig dialog. Det handler blot om at kunne smide en heks på jeres racismebål og se dem brænde til jorden. For så har vi jo sejret. 

Det kræver sgu at vi ikke heletiden indtager en offerrolle. Lad nu vær! Hvis du selv vil gøre en forskel, så indgå en dialog med dem. Sig at du hellere end gerne vil komme med forslag til hvordan de kan afhjælpe at det sker igen. Lad vær med bare at sparke på en der ligger ned. Hey, og måske du finder ud af at dem bag Shen Mao ikke er nogen whitepride tossede racister, men helt almindelige rare mennekser :-)

I forhold til at Shen Mao brander sig gennem at være kinesisk og laver lidt sjov med det... Åh ha.. Det ved jeg slet ikke hvad jeg skal kommentere til. Det virker mest af alt bare som om det er med for at kaste lidt mere brænde på bålet. For der er forhåbentligt ingen der reeltset mener at det er racistisk?