NEJ til ny lufthavn i Østjylland

Quoted post


Gæst

#275

2015-05-20 20:49

Det er i den grad uden for al fornuft at etablere ny lufthavn. Spild af resurser! Det tager een time fra Aarhus-området til enten Billund el. Ålborg,to velfungerende lufthavne ! Tirstrup derimod,kræver en restaurering og så selvfølgelig en bedre forbindelse til Aarhus. En lynhurtig tog forbindelse og en motorvej ( hele vejen), problemet er løst ! Samtidig bevarer man en masse gode arbejdspladser i området !

Svar


Gæst

#276 Re:

2015-05-20 21:21:37

#275: -  

Denne side er er ret interessant studie. På en måde et vidnedbyrd om hvorfor det i lang tid ikke har været en sag politikerne rigtig turde røre ved.

Så snart der kommer et konkret forslag, om at flytte lufthavnen bliver det mødt med fire gennemgående argumenter - (en meget stor del af indlæggende her på siderne er argument nummer 1)

1) hvorfor har ingen tænkt på bare at bygge en motorvej til tirstrup? 

2) 10000 menneskers liv bliver ødelagt på grund af støj

3) pengene går fra velfærdsydelser

4) det er debattens skyld at tirstrup er døende

alle disse ting har (selvfølgelig) været undersøgt med en konklusion der peger på at det der skal til ER en flytning - (og derfor bliver der ved med at dukke nye undersøgelser om placeringsmuligheder op)

Det til trods gentages 1.2.3 og 4 bare igen og igen og overdøver alt andet, og dem som faktisk prøver at henlede opmærksomheden på f.eks. Støjen slet ikke vil være et problem for så mange - eller at lufthavnen skal financieres af private midler bliver ignoreret - ikke engang modsagt. 

Lur mig om ikke det næste indlæg herunder bliver noget i retning af 

"Fordi vi skal udvikle tirstrup med bedre adgang og flere flyafgange - så kommer passagererne." (uden yderligere belæg)

kom nu med nogen underbyggede argumenter mod at flytte lufthavnen.