NEJ til ny lufthavn i Østjylland

Quoted post

Green Airport Ambassador Lasse Thomassen

#5 Re: Re: Re:

2013-11-07 13:17

#4: - Re: Re:

Vi kæmper for at få tingene undersøgt, så man kan finde den løsning der alt i alt gavner østjyderne bedst muligt.
Vi har heldigvis en stor tiltro til, at Østjyderne ikke lader sig styre af frygt og skræmmekampagner, men at de vil stå sammen og kræve handling, så vi i sidste ende ikke ender med at vi står uden noget som helst. Østjyderne bør stå sammen om at finde en løsning, så lufthavnsbetjeningen forbedres og som ikke styres af frygt inden noget fagligt over hovedet er besluttet eller undersøgt.

Ingen bør male fanden på væggen omkring løsningerne uden et ordentligt fagligt belæg. Det er netop der for vi kæmper for at få iværksat undersøgelser foretaget af uvildige eksperter, så der er et ordentligt fagligt belæg at diskuttere omkring. Altså inden fanden bliver malet på væggen og noget er/bliver besluttet.

Vi er nødt til at forholde os til fakta, demokrati og det der er bedst for os østjyder, hvad enten vi er for eller i mod, men lad os stå sammen og få tingene undersøgt.

Synes du ikke det er værd at få råbt politikerne op, så vi kan undersøge mulighederne?
I så fald, så hjælp med at få igangsat en undersøgelse af tingene.
http://lufthavntilaarhus.dk/

Green Airport Ambassador og Talsmand for gruppen Lufthavn Til Aarhus
Lasse Thomassen

Svar

Mads Aagaard, studerende

#448 Re: Re: Re: Re:

2015-07-29 11:11:38

#5: Green Airport Ambassador Lasse Thomassen - Re: Re: Re:  

 Men det er dog fantastisk, at der altid KUN tages hensyn til erhvervslivet. Hvad med de 30 tusinde lufthavnstruede borgere, hvis liv og passion er bygget op ved deres bopæl, hvis liv og dagligdag er truede af en ny lyfthavn i Århus? 

RAS

#460 Re: Re: Re: Re:

2015-08-18 12:50:04

#5: Green Airport Ambassador Lasse Thomassen - Re: Re: Re:  

 Hvilken undersøgelse, skal man lave denne gang, der har været mange undersøgelser gjort på dette emne, men hver gang er det faldet til jorden, og det vil der også blive ved en ny undersøgelse, (hvor mange penge har man da lov til at bruge på sådan noget pjat)?, bliver man ved indtil en bestemt person får ret. Ellers håber jeg, at byrådspolitikerne vil bruge hovedet når de skal tænke, og ikke en uartig del af kroppen.

Har borgmesteren fundet ud af, hvor Skejby Sygehus skal flyttes hen, skal det til Odder eller Horsens, eller måske til den tilovers blivende grund i Tirstrup. For jeg tror ikke, at Sygehus kan tollerer de elektriske impulser der kan komme fra et fly. Så Århus nordby kan ikke bruges.

Er der ikke noget med, at statens virksomheder skal flyttes ud fra København, hvad så med Århus, skal de have lov til at have det hele, (nu kan man jo se, at Århus Havn er totalt ødelagt, så hvad skal mere ødelægges????

Med venlig hilsen

RAS