Mod Administrationen i Egedal Kommunes forslag om færre skoler

Helle

/ #51 børn med særlige behov.....har I glemt dem ?

2012-11-12 22:04

Det er dog lige godt satans med den økonomi og denne storhedsvanvid. Vi har en dreng på 6 med autisme. Alle papirene der forlægger fortæller, at han ville have størst gavn af at starte i specialskole. Det mente Egedal kommune ikke, så han blev inkluderet på den almindelige Boesagerskole.
Disse børn har store vanskeligheder med at være sammen med så mange børn. For dem er det kaos, støj, manglende struktur (hvilket er alt afgørende) og manglende forudsigelighed. Dette tilsammen skaber angst, depression og ødelagt selvværd.
Mht. vores søn har skolen/klasselæren brugt mange kræfter og ressourcer på, at skabe et miljø hvor vores dreng nogenlunde kan klare det. VI TAKKER VOR HERRE HVER ENESTE AFTEN.
Det er så sindsoprivende, føelsen af total afmagt og sorg, at kommunen og de øverste politikere (der overhovedet ikke har begreb om hverdagen for de svageste)bare bliver ved!!!!!! Økonomi går forud for alt - koste hvad det vil.
Lige nu går det rimeligt med vores søn, men det bliver det ikke ved med hvis skolerne bliver større m.m.
Vi som forældre er så magtesløse. Flere og flere børn bliver tabt, da de bukker under for presset. De ender på overførselsindkomst hvilket bliver langt dyere for kommunen på sigt.
Tænk jer nu om.