sig nej til julehjælp til muslimer ( der ikke holder jul)


Gæst

/ #34 Re:

2016-08-18 05:53

#32: -  

 1: Idag ..  de fleste der ser mulighed, eventuelt kombineret med et behov, kristen eller ej, søger vel ..  og behov burde man vel også gå efter skulle man følge bogens lov..  

2: Der er nok problemer overalt - ligeledes i DK, ingen børn skal sulte ligemeget hvorfra.
Først når vi hjemme har nok, så skal det næste næsten gives videre. (spørgsmålet er nærmere hvordan vi kan eftergive DONG og Goldman Sachs,  de godt 10 milliader (dk kroner, velfærd) som de nappede) = 2-3 års gratis flygtninge fest, hvis man skal være kold, eller bare forestil dig samme beløb til hjemmeplejen .. nej der skal købes nye krigsfly og flere bomber = endnu flere flygtninge.

3: Har en personlig oplevelse, var i Turkiet, skulle besøge en ven, pige + familie (er dansker, hun muslim). Det var lige inden jul, jeg tog afsted og var der frem til engang i januar. 
Jeg blev lige så overrasket som du nok nu bliver .. men der blev faktisk holdt en form for minijul med god mad (kylling/and) + selvskab. Gaver blev dog først delt ud nogle dage efter ved nytår. Det med "julemaden" var ikke forbi jeg var der, men det var faktisk tradition, helt nede i muslimerland.

Hvis folk virkelig vil stoppe alt det lort der foregår burde de undersøge  9/11 og kigge dybt.
Så ser de måske hvem der står bag indvandringen og the war of terror.