Nej til udlevering af dine helbredsdata uden samtykke

shs

/ #5 Re:

2016-07-18 12:29

#1: -  

 Ja det er dybt forkasteligt at der ikke længere findes fortrolighed mellem sundhedsansatte og borgere.

Tillid er det aller vigtigste issue, hvis en klient har behov for en fortrolig. Og alene det at sætte ord på sine tanker og bekymringer, kan være helbredende.....det er psykologi for begyndere !

Men der er majoriteten af statsforvaltere ikke idag. For da ville vi ikke have så meget begrænsende lovgivning i Dk.

For 20 år siden havde vi en masse alternative behandlere, som var med til at skabe absolut fortrolighed, og en tilstand hvor heling kan ske, uden at bringe folk ud på kanten, helbredsmæssigt eller økonomisk og socialt.

Idag slæbes ikke- psykisk syge og andre gennem et sundhedssystem, og oplever sig mere sygeliggjorte end det er muligt at være for de pågældende. Almindelig sund fornuft er erstattet at dyr uvirksom medicin og lange ufrivillige hospitalsophold. Og tid og kærlig interesse erstattet af magtmisbrug og hastværk.....men nogle tjener mange penge på den form for behandlingstilbud\tvang, andre nok til at leve og forsørge familien.

Problemet er at flertallet ikke kan finde andre måpder at tjene penge på til livets opretholdelse, og derfor ikke har motivationen til personlig udvikling, til glæde og gavn for dem selv og borgerne........det gælder for så vidt også politikerne, som efterhånden virker som en stor skoleklasse på teltlejr.....