AFSKAF-Integrationsloven-NU


Gæst

/ #35

2016-07-03 18:16

Det er jo en fuldstændig VANVITTIG lovgivning, der sætter mennesker langt ned under et eksistens minimum.
Hvad i alverden tænker flertallet, af folketinget dog på?

Det tvinger folk ud i én af de eneste 3 alternative muligheder, der er tilbage, såfremt de ikke har noget familie,der kan & vil hjælpe.
De 3 muligheder er:

1) hjemløshed, hvilket fører til sygdom, på grund af sult, vejrlig og uhygiejniske forhold og så skal man ind og ud af
hospitalerne hele tiden, en hospitalseng koster vel i omegnen af 4000 i døgnet og skal man ligge der, i bare 10dage om måneden, ja det er jo ca 40.000kr, det kan nemt blive til langt flere dage.

2) Kriminalitet, hvilket koster en fængselscelle, også til godt 40.000 om måneden + politi-resurser+ retsvæsens-resurser + evt. forsikrings-resurser.

3) selvmord, og det er tilgengæld den eneste alternative mulighed, der ikke koster samfundet noget, men det er forhåbentligt ikke det politikkerne håber, at folk finder på. --------------------------------------------------------------------------------

Det betyder også at folk i arbejde, og som ikke har økonomiske problemer nu, alligevel begynder at forbruge mindre, af frygt for hvor grueligt galt det kan gå, ved evt. at ende på kontanthjælp eller det der er værre, som integrationsydelse for nogle, ligesom disse her mennesker, der kommer ned på integrationsydelse, får jo helt afgjort et mindre forbrug.

Mindre forbrug betyder flere arbejdsløse, dermed større underskud på det offentliges budgetter og flere mennesker ud i en nedadgående spiral.

Vi ødelægger jo hele samfundet, ved at tage fra de fattigste af de fattige, vi ødelægger det samfund, som den amerikanske præsidentkandidat Bernie Sanders roser, i så høje toner.
Og så bliver det endda næppe billigere, snarere dyrere, samtidigt med at det skaber langt mere utryghed.


Man ødelægger både mennesker liv og samfundet fuldstændigt, samtidigt med, at det sikkert bliver langt dyrere.


Danmark er på vej ud i en nedadgående spiral, det her kan gå grueligt galt.
Jeg ved godt budgetterne ikke hænger sammen, og skattetrykket er alt for højt, men det er helt andre tiltag der skal til.

Idiotien vil ingen ende tage, og det gælder både her og på så mange andre områder.