AFSKAF-Integrationsloven-NU

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen AFSKAF-Integrationsloven-NU.


Gæst

#1

2016-06-07 18:49

Fordi jeg selv står til at midte mit eksistensgrundlag pr 1/7 2016 grundet denne lov.

Gæst

#2

2016-06-07 22:32

..- jeg underskriver FORDI - at hjælpe denne familie jeg kender privat, og som i forvejen for Længst ER danske, og manden Floyd Adams USA , samt begge børn for LÆNGST igennem 10 år i DK tidligere ER dansk integreret ...- dette er jo en parodi og skændsel imod danskheden selv ... - DERFOR SKAL de hjælpes,- ellers er den danske retssikkerhed jo korrupt og nærmest det rene Cirkus og en diskrimination imod DK borgere i fremtiden - .... - meget mere kunne ytres her !!!!!

Peter Lauersen. Kastrup


Gæst

#3

2016-06-08 05:17

Det er en klassiker, at der bliver lavet en lov der ikke er gennemtænkt. Det er sjusk fra politikernes side. Det er som om de lever inde i en mur og ikke ved hvad der fore går i den virkelige verden. Hvad nu hvis loven ramte dem selv???

Gæst

#4

2016-06-08 05:41

Denne § har jo intet med integration at gøre.

Gæst

#5

2016-06-08 18:02

Yder man noget til det danske samfund, arbejde mm, skal man have lov til at blive, uanset , hvilken farve og religion man har. 


Gæst

#6

2016-06-09 05:15

Fordi jeg mener, at det er fuldstændig vanvittigt!!

Gæst

#7

2016-06-09 12:41

fordi folketinget og kommunerne er ved at gå for vidt de skulle hellere tage at sparre på deres fede lønninger og ferier i folketinget tænk hvor mange penge vores lang ville have mend vi arbejdsløse og syge bare kan sulte og leve som lort

Gæst

#8

2016-06-09 20:49

Jeg er dansk statsborger, født og opvokset i Danmark. Jeg arbejdede og boede i en periode på lidt over et år i Frankfurt am Main, Tyskland. Det var desværre kun en tidsbegrænset opgave, og jeg har ikke kunnet finde et job, siden jeg kom hjem til Danmark for ca. tre år siden. Jeg VIL GERNE arbejde, men der er ingen, der vil ansætte mig, så nu er jeg røget på integrationsydelse. Hvis jeg var flyttet tilbage til Danmark FEM DAGE tidligere, end jeg gjorde, ville jeg ha' været berettiget til kontanthjælp.

Gæst

#9

2016-06-11 23:00

Fordi denne lov ikke er gennemtænkt.

Og fordi jeg er af den opfattelse man som dansker skal udvise respekt for alle mennesker, vi skal ikke være tossegode, og rette ind efter regler der ikke giver mening. Men vi skal heller ikke være ondskabsfulde bare fordi vi kan. Med andre ord. Man skal følge sit hjerte og moral, og ikke kun regler.

Gæst

#10

2016-06-12 12:10

Den integrationslov er jo fuldstændig urimelig
fælles søgsmål integrationsydelse

#11 Re:

2016-06-14 07:11

#8: -  

 Godt NYT! Det viser dig at den tid du har ARBEJDET i et andet land (EU/EUØS) skal tælles som ophold i Danmark
Har modtaget dette fra Ulla Bernholdt :
Jeg har henvendt mig til min hjemkommune og anket afgørelsen. Jeg har også skrevet til Europa-kommisionens rådgivning, hvor man kan klage over at Damark overtræder europalovgivninger om fri bevægelighed inden for Eu. Her er svaret jeg fik: Svaret på din forespørgsel er angivet nedenfor. Bemærk venligst, at den rådgivning, du har fået af Dit Europa - Råd , er uafhængig rådgivning og ikke bør betragtes som holdningen hos Europa-Kommissionen, andre EU-institutioner eller personalet hos disse. Rådgivningen vil heller ikke være bindende for Europa-Kommissionen, andre EU-institutioner eller nationale institutioner.
Kære borger,
de gældende danske regler er fastsat i Lovbekendtgørelsen n. 468 af 20. Maj 2016, Kapitel 4.
Kommunen yder hjælp i form af integrationsydelse, uddannelseshjælp, kontanthjælp, tilbud efter lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og tilbud i medfør af integrationsprogrammet efter integrationsloven.
Det er en betingelse for at få hjælpen,
1) at ansøgeren har været ude for ændringer i sine forhold, f.eks. i form af sygdom, arbejdsløshed eller samlivsophør,
2) at ændringerne bevirker, at ansøgeren ikke har mulighed for at skaffe det nødvendige til sin egen eller familiens forsørgelse, og
3) at behovet ikke kan dækkes gennem andre ydelser.
Retten til kontanthjælp er tillige betinget af, at personen lovligt har opholdt sig i riget i sammenlagt 7 år inden for de seneste 8 år. I beregningen af opholdstiden indgår perioder, hvor personen har haft folkeregisteradresse i riget, medmindre særlige grunde fører til et andet resultat.
Kravet om, at personen skal have opholdt sig lovligt i riget i sammenlagt 7 år inden for de seneste 8 år, gælder ikke for EU-/EØS-borgere, i det omfang disse efter EU-retten er berettigede til hjælpen.
Som dansk borger der har været i England (EU land) og har udnyttet sin ret for fri bevægelighed som arbejder eller studerende og derefter er vendt hjem er du dækket af EU reglerne.
I overenstemmelse med EU retten (Forordning 883/2004 om koordinering af social sikkerhedsordninger), bliver tidligere forsikrings-, arbejds- eller bopælperioder i andre lande inkluderet i beregningen af ydelserne (princippet om sammemlægning af perioder).
Princippet om sammenlægning anvendes eksempelvis, når en national lovgivning kræver, at en arbejdstager har været forsikret eller ansat i en nærmere bestemt periode, før vedkommende har ret til visse ydelser. Princippet om sammenlægning betyder, at Danmark skal tage højde for forsikrings- og beskæftigelsesperioder, som er fuldført under en anden medlemsstatslovgivning, den engelske, når der skal træffes afgørelse om, hvorvidt en arbejdstager opfylder kravene vedrørende forsikrings- eller beskæftigelsesperiodens længde.
Princippet gælder dog også med hensyn til bopælsperioder i andre EU lande. Det betyder at de år du har været i England, uanset om du har været arbejdstager i EU forstand, skal sammemlægges med årene i Danmark.
EU forordninger om social sikring for EU borgere har forrang i forhold til de nationale regler.
Personkredsen i Forordning 883/2004 finder anvendelse på personer, der er statsborgere i en medlemsstat, samt på
statsløse og flygtninge bosat i en medlemsstat, og som er eller har været omfattet af lovgivningen i
en eller flere medlemsstater, samt på disses familiemedlemmer og efterladte.
De perioder du har været i England er derfor beregnet som om du havde været i Danmark.
Det er Kommunen der træffer afgørelse om retten til integrationsydelse eller kontanthjælp.
Du har pligt til at bidrage med oplysninger, der er nødvendige for at afgøre, hvilken hjælp du er berettiget til. Kan du ikke dokumentere, at opholdskravet er opfyldt, yder kommunen integrationsydelse.
Forsikrings-, arbejdsperiode men også enkelte bopælperioder i England kan så blive sammenlagt med perioder i Danmark men de skal dokumenteres.

TV 2

#12 Re:

2016-06-14 07:35

#8: -  

 Hej :-)

 

Jeg er journalist på TV 2 og kigger lige nu på en historie om integrationsydelsen. Jeg vil meget gerne tale med dig og håber, du vil skrive til mig på nabr@tv2.dk


Gæst

#13 Re: Hej.

2016-06-14 09:13

#8: -  

 Vil du kontakte mig på Facebook 

vh Charlotte Deleuran. 


Gæst

#14 Re:

2016-06-14 10:12

#3: -  

 desværre tror jeg loven er vedtaget med fuldt overlæg. Det er en fremmedfjendtlig lov som skal holde udlændinge væk på trods af eu-loven om fri bevægelighed inden for EU. At vi som danskere bliver taget som gidsler er nok for at andre nationer ikke skal kunne påpege at Danmark laver en  forskelsbehandling på udlændinge og herboende danskere.


Gæst

#15 Re: Re:

2016-06-15 06:43

#14: - Re:  

 Men heldigvis er det tilsyneladende ulovligt. 


Gæst

#16

2016-06-17 16:58

Inger Støjbergs integrationsfiasko går ud over uskyldige danskere.
Per Starup Sennicksen

#17 # 17 (tror jeg) Global citizen gone local

2016-06-18 10:28

Dansk født (1960). International borger med 20+ år i udlandet igennem de sidste 35 år. Første udrejse i december 1982. USA - Danmark - USA - Danmark - Japan - England - Indien - Danmark - England - Holland - Danmark - Forenede Arabiske Emirater - Danmark. Hovedparten af tiden har været udstationering for danske virksomheder. Sidste indrejse var i februar 2012 efter 4 år i Mellemøsten.

Jeg kom i arbejde efter nogle få måneder på kontanthjælp; kontanthjælp først søgt efter al opsparing inklusiv alle pensioner opbrugt.

I februar 2014 gennemgik jeg åben hjerteoperation for at udbedre en genetisk arvet hjerteoperation. Der var komplikationer - en blodprop i hjernen med tab af venstre synsfelt og et ødelagt hjerte så rytmen idag styres af pacemaker.

Mistede mit arbejde da jeg ikke kunne komme tilbage (arbejdsplads i Ballerup, bopæl i Maribo).

Jeg havde fundet fleksjob, men Jobcenter nægtede at godkende mig som fleksjobber - de nægtede at forholde sig til min helbredstilstand.

Forsøger nu igen at blive fleksjob godkendt - er igang med et 13 ugers arbejdsevneafklaringsvirksomhedspraktikforløb - som måske leder til et resurseforløb henimod vurdering om fleksjob. Vurderer selv 2, måske 3, timers daglig arbejdsevne. Jobbet skal være tæt på bopæl idet jeg ikke må føre bil, og fysisk er forhindret i at cykle lange distancer. Fleksjobbet jeg fandt i juli 2015 var 300 meter - dør til dør - måske er det der stadig. 

1. juli, 2016: overflyttes til integrationsydelse ... sidste søm i kisten 

1. juli, 2016: brændes uden urne på Riget ... ablation for hjerte atrieflimren - endnu et forsøg på at forbedre skader sket, og dermed arbejdsevne

En af mine drenge kan potentielt blive fanget - han har i de sidste 2 år boet og arbejdet i Singapore.   

Jeg håber vitterligt at min kroniske sygdomstilstand gør at jeg ikke bliver tildelt integrationsydelse.

Arbejder på at skabe en socialøkonomisk (non-profit) virksomhed for at hjælpe sygdomsramte tilbage på arbejdsmarkedet - sygdomsramte hjemvendte fremmedarbejdere vil få prioritet.

Send mig en PB på FB hvis du/I vil høre mere. 

 

 

 


Gæst

#18

2016-06-18 23:10

Fordi loven er uretfærdig og rammer danske statsborgere

Gæst

#19

2016-06-19 15:54

En komplet meningsløs og inkompetent hastelovgivning, der rammer i flæng både danskere og udlændinge og om ca. et år er over 45.000 mennesker ramt !

Gæst

#20

2016-06-21 06:32

Fordi jeg ikke kan understoette eller acceptere dette forsoeg paa at begraense danske statsborgeres indfoedsret

Gæst

#21

2016-06-25 16:22

Bliver selv ramt af loven, efter at have boet 56 år i Danmark, bidraget med Skat til samfundet, opfostret mine børn her, er nu tvunget til at bo langt fra netværk samt familie, ikke noget familieliv fremover, kan se frem til at være underlagt næsten helt til jeg kan få på folkepension

Gæst

#22

2016-07-01 17:15

Jeg syntes det er dybt uretfærdigt, at danskere, med dansk statsborgerskab, skal straffes, fordi vi bliver oversvømmet af flygtninge og indvandrere. Min søster som har boet en del år i Sverige, men stadig er dansk statsborger, men altid betalt skat i dk, bliver ramt hårdt. Hun flyttede tilbage til dk for 3 år siden. Hun har stemmeret i Danmark, så hvorfor skal hun og mange andre danskere straffes, fordi statskassen blir flået af flygtninge. For det er jo det som det drejer sig om... Hun er jo hverken flygtning eller indvandrer.
Ghita

#23

2016-07-02 07:44

Har skrevet under


Gæst

#24 Re:

2016-07-02 08:31

#22: -  

 Hej  Denne lov er dybt uretfærdig, det giver jeg dig ret i. Jeg mener bare det er utroligt vigtigt, at vi placerer ansvaret det rette sted, nemlig hos REGERINGEN... Jeg mener faktisk, at denne uduelige regering misbruger flygtningene til, at få nedskæringer trukket ind ad bagvejen, og ned over hovedet på de fattigste danskere. De udnytter den vrede der efterhånden er i befolkningen over alle de nedskæringer på velfærden, og får belejligt flyttet fokus over på flygtninge. De har en interesse i, at splitte os.

At regeringen i nogle tilfælde diskriminerer, og ikke tager hånd om deres egen befolkning, er ikke noget flygtningene har bedt dem om. Det er et valg de selv har truffet, sansynligvis for at rette yderligere vrede i befolkningen mod flygtningene. Hvem er det der ikke sørger for at behandle sager hurtigt, så migranter bliver sendt hurtigt ud af Dk igen? REGERINGEN! Hvem er det der ikke sørger for, at de kriminelle elementer der er iblandt flygtninge bliver sendt hurtigt ud af Dk? REGERINGEN! Og vi skal spørge os selv HVORFOR regeringen ikke tager hånd om dette? Måske har de brug for det mindretal af "brodne kar" imellem flygtninge og migranter, for at "holde ild i flammen"? Lad os stå sammen, lad dem ikke splitte os! <3 Håber for alle der er ramt af denne absurde lov, at de bliver tvunget til at trække den tilbage.

Mvh Jette


Gæst

#25

2016-07-02 21:26

Fordi at det er fuldstændigt urimeligt og umenneskeligt!
Min veninde har boet i Spanien mange år pga mand og job.
Hun er kommet hjem til Danmark med sin lille baby, og nu kan hun ikke betale sin husleje og står på gaden med sin lille pige.
Hun har studeret russisk og Kinesisk på universitetet...og nu skal hun til Dansk prøve for at få 1500 kr