Nu er nok, nok - Nu siger folket stop!!!


Gæst

/ #155

2015-10-04 07:18

Jeg har arbejdet samtidig med uddannelse siden jeg var 16, og færdiguddannet som speciallærer arbejdede jeg op mod 60 timer ugentligt. Jeg betalte min skat med glæde, fordømte sort arbejde og sociale snydere og mente, vi havde et værdigt sikkerhedsnet mod sygdom.
Jeg blev klogere...
Først efter 4 års sygdom i bækken, hofter, ryg (og allr andre bevægelige led) fik jeg min første brugbare diagnose og første forbedrende operation. Det danske sygehusvæsen arbejder ikke sammen på nogen niveauer og jeg har selv skulle håndtere fast medicin, indlæggelser, prøvesvar og henvisninger til diverse speciallæger.
Jeg kunne ikke få forlænget mine sygedagpenge i maj 2015, da jeg ikke havde en diagnose... Derfor søgte jeg kontanthjælp. Her er jeg stadig! Og de der lider mest er mine børn...
Siden min første sygedag er min sind blevet dårligere. Ikke pga en duagnosticeret stress, PTSD, depression el.lign. Men ganske enkelt pga. Staten Danmarks evindelige jagt på og udmåling af mig som arbejdskraft, og ikke syn på som menneske. Et menneske, der for alt i verden ville ønske, at jeg kunne komme tilbage i arbejde, være rask nok til at cykle med mine børn, være selskabelig med familie og venner og igen føle, at jeg giver mere end jeg tager!