Nu er nok, nok - Nu siger folket stop!!!


Gæst

/ #151

2015-09-03 10:05

Nok er nok, og har været det længe!

Jeg har kendt til systemet faktisk siden før jeg blev myndig, og har aldrig kunnet få den hjælp jeg reelt har brug for. Ved ikke, om det, som min mor siger, er fordi jeg lyder så skræmmende klar(skræmmende fornuftig), når jeg taler med andre, at man ikke kan høre på mig, at der er "noget galt" med mig(nok mest selvtillid/værd) En anden ting, der kan være mig imod er, at når jeg endelig er ude i praktikker, så viser jeg, at jeg faktisk godt kan fungere i en arbejsplads, men ansøgningerne skræmmer mig fra hvid og sans, noget jeg ikke ved, om nogen nogensinde vil være i stand til at hjælpe mig med. Men selvfølgelig, hvis man ikke kan forklare hvad man har brug for hjælp til, hvordan skal man så kunne få hjælp? Men når jeg på 2.-3. år har gået ledig og ikke fudnet et arbejde endnu, så må man jo gå ind og forsøge at hjælpe på en elelr anden måde.
Min tidligere kommune kunne give mig den hjælp jeg havde brug for, og var faktisk kun reelt ledig i omkring 4-5 måneder, da de fandt en plads, som kunne give løntilskud... En ordning, der kun galt "unge under 30" og var lige nøjagtigt under den aldersgrænse. Desværre var denne ordning kun på forsøgsbasis, men synes programmer som dette burde gøres mere ud af, gøres mere ved, og komme ud af "forsøgs"-stadiet, for det er noget der virker, specielt for de "unge under 30", men kunne også udvides til ældre aldersgrupper er jeg sikker på, som en hjælp til dem, de ikke helt ved, hvordan de skal hånmdtere.

Dette er kun nogle af mine egne erfaringer, og er glad for, at jeg ikke behøver at skulle kæmpe imod systemet på grund af dårligdomme af enhver art, mest af alt på grund af alle de skræmmende historier, der gang på gang dukker op.
Hvor er menneskeligheden blevet af?