Børn skal ikke tvinges til samvær med en voldelig forælder


Gæst

#1

2014-05-12 14:48

Barnets tarv skal stå over forældres ret.

Gæst

#2

2014-05-12 15:53

Grunden til at jeg vælger at under skrive er pga at jeg har været i selv samme forfængelig siuationen med min dreng og vil på alle mulige måder hjælpe hvor jeg kan og har også skrævet bogen Fanget i en psykopates net sidste år 2013 hvor jeg skriver om hvordan det er at være en kvinde og et barn i et voligt par forhold og endelig om hvordan men kommer ud og skal kæmpe i mod politi statsforvaltningen og ikke mindst vores rets system.
Så hvis at jeg på nogen mulig måde kan hjælpe med at kæmpe for vores børn må i endelig kontagt enig på Tlf 22140922 eller på mail henriette283@gmail
På forhånd tak med venlig hilsen Henriette dregaard Jensen

Gæst

#3

2014-05-12 19:25

Kære Danner jeg håber at i får samlet en masse underskrifter og at i kommer igennem til politikerne med denne kæmpe fejl at tvinge børn til at være sammen med voldelige forældre

Gæst

#4

2014-05-12 19:39

Artiklen viser kun toppen af isbjerget. Hvis virkeligheden kommer for en dag, vil Danmark miste sin position som verdens mindst korrupte land. Uanset om man er mand eller kvinde, skal man være komplet tonedøv for at mene, at Statsforvaltningen passer det arbejde, den er sat i verden for i børnesager.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2014-05-12 21:20



Gæst

#6

2014-05-12 23:43

Børns rettigheter og KUN disse, skal danne grunnlaget for forældreansvarsloven. Ligestilling har ingen plass i forældreansvarsloven, da fokusen og grunnlaget blir forkert. Først når KUN børns rettigheder danner grunnlag for loven er vi på rigtig bane for våres børn.
Anonymt

#7 Min underskrift er underskrevet.

2014-05-13 02:54

Jeg støtter helt klart dette... Der er mange børn, der har voldelige forælder, og dog vil jeg også lige skrive, at det er IKKE kun biologiske forælder, der gør...
Der er desværre også nogen plejefamilier, som også gør...
For jeg blev selv desværre udsat for vold og seksuelt overgreb som barn, hos plejefamilien...
Og rådgiverne på kommunerne SKAL lytte til børnene, for da jeg var barn - havde jeg fortalt til rådgiveren ( Familie rådgiver ), men man troede desværre ikke på mig :(
Er efterhånden med tiden, ramt af angst, social-fobi og depression, og efter flere behandlinger mm. skyldes det helt tilbage fra da jeg var barn - da det var der, det startede og alt det jeg havde været igennem, levede videre sammen med mig, indtil det gik galt, hvor jeg røg langt langt nede i sorte hul, og det var tæt på at jeg havde opgivet livet, men takket være mine biologiske forældre, at de opdagede det og fik fat i mig og fået hjælp mm. 

Så det skal helt klart være mere opmærksom på begge steder, ikke kun biologiske familier, men også andre familier, altså biologiske, familieplejer osv.


Gæst

#8

2014-05-13 06:42

Din underskrift er rigtig vigtig for at opnå en barndom uden vold

Gæst

#9

2014-05-13 09:59

Hej Jeg har selv et barn som har en far som er voldig,alkoholigere,psykisk ustabilt. Jeg har selv måtte slå bremsen i for at undgå at faren ikke overfører hans problemer til fælles barn, sådan det påvirker skolegang og trivlsen. Jeg syndes heller ikke at man skal tvinge børn til samvær som de ikke ønsker, da det går ud over børn i sidste ende. Beklagligvis.

Gæst

#10

2014-05-13 11:49

Greve kommune og Staforvaling .besluttet min datter boæl hos faren selvom far er vold og hashmisbrug,psykisk ustabilt. Jeg har selv måtte slå bremsen i for at undgå at faren ikke overfører hans problemer til fælles barn, sådan det påvirker psykisk og trivlsen. Jeg syndes heller ikke at man skal tvinge børn til samvær som de ikke ønsker, Så min datter er skade psykisk. Selvom jeg uskyld sag. Derfor håber i hjælpe underskrev fejl de beslutte ramt dem barn. Og kan skade fremtid. Derfor vigtig beskytte barn. Plasse flere underskrev.


Gæst

#11

2014-05-13 15:13

Meget relevant med et sådant initiativ.
Tak

Gæst

#12 min børn turde ikke sige frem

2014-05-13 20:16

Mine børn er hos jeres far anden weekend og børn kommer hjem med dårlig humør eller op og køre og umuligt at få dem ro på. Men børne har fortalt mig at jeres far og hans kone skændes hver week om børne og giver børn s skyld. De voksrn skændes og råber og skrig ad hinanden imens min børnhørt alt . BBørn er ved at blive trætte af jeres far og kone. Jeg har sagt til børn hvis de ikke vil vær hos dem så må de gerne skrive brev til stats forvaltning og forklare dem hvilke situationer og hvorfor. Jeg vil gerne hjælpe at sende brev til stats forvaltning. Men børne vil ikke ha meget bøvlet med stats forvaltning pga de har været meget igennem vores sag og børn orker snart ikke mere vær ude ved din far. Hvad skal jeg gøre ved det ??

Gæst

#13

2014-05-13 20:31

Godt initiativ at samle underskrifter. Håber de vil virke!

Gæst

#14

2014-05-14 08:25

Forsæt jeres gode arbejde.

Gæst

#15

2014-05-14 13:56

Ingen barn skal opleve det min kidnappede søn Oliver lige pt skal gennemleve. Hver eneste dag siden mere end 2 år skal han leve som gidsel i Danmark hos en dømt voldsmand - det er "child-abuse". Det samme gælder for den systematiske fremmedgørelse siden bortførslen den 3.april 2012 fra Østrig. Parental Alienation is severe child abuse - det er eksakt hvad den (endelig dømte) voldelige bortfører Thomas Nørregaard Sørensen gør imod Oliver siden mere end 2 år! Stop child-abuse.


Gæst

#16

2014-05-14 18:41

Jeg er selv kommet ud af et voldeligt ægteskab med en alkoholiseret mand og var til møde med statsforvaltningen i marts måned ang.børnenes samvær med faren på trods af at de har oplevet ting og sager feks.har sønnen på 9 år set sin far løbe efter mig med en hammer og er ikke tryg ved at skulle overnatte hos sin far han har sagt til psykologen som statsamtet satte på undersøgelse at han ville have farmor med når han skulle overnatte så forventede statsamtet at jeg skulle blive enig med faren om samvær og når jeg nu skal agere som børnenes advokat sagde jeg til dem at jeg syntes at de skubbede ansvaret fra dem ved at bede mig om at blive enig med en mand som jeg ikke er tryg ved skal have børnene da han har truet med liv både sit eget mit og børnenes

Gæst

#17

2014-05-15 12:45

Kære Danner jeg håber at i får samlet en masse underskrifter og at i kommer igennem til politikerne med denne kæmpe fejl, at tvinge børn til at være sammen med voldelige forældre

Gæst

#18

2014-05-15 12:46

Kære Danner jeg håber at i får samlet en masse underskrifter og at i kommer igennem til politikerne med denne kæmpe fejl at tvinge børn til at være sammen med voldelige forældre

Gæst

#19

2014-05-16 05:48

Vold er ikke kun fysisk.....

Gæst

#20

2014-05-17 15:30

Jeg forstår slet ikke at der ikke for længe siden er gjort noget, politikere der laver så skadelige love for børn, burde stå til ansvar, dvs. Fyres fra Christiansborg.

Der sker snart for meget på den front som er helt ude i skoven, findes der overhovedet politikere med idiologi, eller er hele bundtet levebrødspolitikee efterhånden, vi fortjener bedre.
Therese

#21 Re: Statsforvaltningen svigter børnene

2014-05-18 20:58

#4: -

Enig. I min sag forelå der bekymringer fra psykiatrien i forhold til fars manglende empati og narcissistiske træk. Det er rimelig hardcore indikationer på, at deres noget galt med samværsforælderen. Alligevel blev min datter udleveret til samvær 7 år i træk, indtil hun selv var gammel nok til at fortælle om de seksulle overgreb, hendes far havde udsat hende for, siden hun var 2 år.

Hele vejen igennem har jeg udtrykt min bekymring, og fået at vide, at jeg burde søge psykolog for at lære at håndtere min modvilje mor barnets far!

"modvilje" betød i det her tilfælde, at jeg havde forladt forholdet, fordi faderen kørte psykisk vold, og han og hans far prøvede at tvinge mig til en seksuel "leg". Det var dybt perverst. Alligevel undersøgte ingen faderens forældreevne. Systemet tvang mig i stedet for til at udlevere, så jeg var med til overgrebet på den måde, at jeg ikke kunne beskytte hende, men måtte give hende til hendes far i en 5-9-ordning, selv om hun græd og ikke ville afsted

Netværket Mor

#22

2014-05-20 07:24

Kære Danner. Tak for det gode initiativ! Nu kunne vi godt ønske os at LOKK også ville træde i karakter. Blandt andet kunne de forsøge at modsige den efterhånden meget udbrede misforståelse om at kvinder kun tager på krisecenter for at få børnene i en skilsmisse.

Gæst

#23

2014-05-22 06:15

Det er dejligt at der er taget initiative til endnu en underskriftindsamling imod Forældreansvarslocen, bedre kendt i daglig tale som Børnemishandlingsloven. De danske børn har ingen retssikkerhed imod vold, tvang og overgreb fra en biologisk forældre mere. Tværtimod er Danmark blevet et Paradis for forældre der i et eller andet omfang ønsker at udøve vild, tvang og overgreb imod egne børn. Det er skammeligt Danmark er blevet et U-land på børneområdet. Og det interessante spørgsmål er hvorfor politikerne ikke vil ændre på denne børnemishandling som se er blevet gjort opmærksom på siden lovens vedtagelse i 2007.

Gæst

#24

2014-05-29 08:15

❤️

Gæst

#25

2014-05-29 11:55

I sign for all the children who have been forced to life with a violent parent. We have to help them. I sign for my sister´s children who have been abused in all possible way. We should all sign.