Stop salg af NETS til kapitalfonde

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop salg af NETS til kapitalfonde.

ogand

#51 Re: god ide

2014-02-12 19:15


Gæst

#52

2014-02-12 20:49

Dette påtænkte salg gør mig utryg
Jan Jensen
Underskriftindsamleren

#53 Re:

2014-02-12 22:20

#47: -

nej det er ikke kun dankortet, det er den elektroniske infrastruktur der er på spil


Gæst

#54

2014-02-14 16:35

Stop NUUUUUUUUUUUUUUU!!

Gæst

#56

2014-02-15 13:26

Tak for dette initiativ!!

Gæst

#57

2014-02-15 16:19

Dankortet og Betalingsservice skal forblive på danske hænder og Nationalbanken vil være naturlig!

Gæst

#58

2014-02-16 18:22

Væsentlig infrastruktur bør primært være underlagt samfundets regler & kontrol og ikke profitmaksimering.
Ingrid Steinitz

Gæst

#59

2014-02-16 18:44

Ikke mere udsalg. Danmark er et samfund, ikke en forretning.

Gæst

#60

2014-02-16 19:06

det er vigtigt at beholde på dansk jord

Gæst

#61

2014-02-16 23:29

En særdeles vigtig sag at forholde sig til!

Gæst

#62

2014-02-17 07:47

Personfølsomme oplysninger om danskere skal håndteres på dansk grund og under dansk lovgivning. Bliver det næste, at man sælger Danmarks Statistik som ligger inde med registre over hver danskers sygdomme, indkomstniveau mv. Måske et eksempel på, at danskere er unikke. Tag til Tyskland og spørg om det ville være ok at overdrage personfølsomme oplysninger til et udenlandsk firma - eller for den sags skyld et indenlandsk firma. Der er vel trods alt grænser for, hvor let det skal gøres for hvem som helst at overvåge os?

Gæst

#63

2014-02-17 08:58

meget uansvarligt at sælge nets, specielt da vi har bundet vores digitalisering op på nem-id! Alle personlige data og alle data vi udveksler med det offentlige, bliver hermed udleveret til US, både regerings- og kapitalinteresser.
Gæst

#64 Re:

2014-02-17 12:25

#5: - Helt enig! Corydon er medlem af tænketanken "Bilderberg gruppen". DR roste Corydon dengang han blev optaget, fordi dette åbenbart var en stor prestige.

Men hvis man søger på nettet efter "Bilderberg gruppen", så kan man se at der protesteres hver gang de holder deres årlige møde, og at tænketanken mistænkes for at være meget andet end det den umiddelbart lader til. Den mistænkes for at være et samlepunkt for toppen af kapitalisterne, mediefolkene og politikerne i vesten, hvor de i ro og mag kan drøfte hvilken vej verden skal gå.

Og det hele er selvfølgelig bag lukkede døre...

Det er på tide at folk vågner op. VI (verden) er ved at blive solgt i bogstaveligste forstand.

Og medierne formår ikke eller vil ikke linke tingene sammen. Det som sker her nu, sker også rigtig mange andre steder. Staternes suverænitet forsvinder. De private banker tager over (de små banker luges sikkert fra, med metoder som "høje likviditetskrav i krisetider").

Bankerne har allerede stort set monopol på pengeskabelse gennem gældsættelse. Med andre ord hver gang du låner penge, så svinger de en tryllestav og skaber penge og gæld, plus lidt renter til sig selv.

Det som kræves er en gigant reform. Alle nuværende politikere sendes hjem. Nyt styresystem. Nye regler for private banker, at de må have penge for at låne penge ud. Og ud af EU. EU var egentlig bare et handelssamarbejde der har vokset sig til et monster der overtager suveræniteten hos alle.

 


Gæst

#65

2014-02-17 12:58

Hvis Nets bliver solgt, vil jeg nægte at kommunikerer med det offentlige via dette medie.

Gæst

#66

2014-02-17 14:24

Danmark er på vej mod afgrunden... hvis vi overhovedet kan kalde det vi har tilbage for Danmark... gad vide hvornår vi skal have nyt navn og flag

Gæst

#67

2014-02-17 14:28

Skræksenariet er personlig data til salg.
DET ER MIT LIV.

Gæst

#68

2014-02-17 16:16

Ved ikke om det kan stoppes,men vi kan fandme lave larm nok til at blive hørt! Husk nu at dele i vildskab!

Gæst

#69

2014-02-18 10:36

Salget af NETS til neoliberale kapitalfonde vil betyde, at data over befolkningen udleveres til USAs instrumenter for befolkningskontrol/overvågning.

Gæst

#70

2014-02-18 12:47

Gad vide om der skal være en uge tilbage inden salget godkendes, før folk vågner og strømmer herind og skriver under..?

Gæst

#71

2014-02-18 21:56

Igen sælges der ud ad arvesølvet, jeg glæder mig til snart at blive udlands dansker !.

Gæst

#72

2014-02-18 22:32

Lad staten købe bankernes andel for et symbolsk beløb, som afdrag på de skader de har forvoldt.

Gæst

#73

2014-02-19 08:46

Ubegribeligt at socialdemokraterne medvirker i en så tåbelig salg men det er jo ved at blive en vane!
GKL

#74 Politikernes selv-påførte ansvar.

2014-02-19 10:26

Det er staten/politikerne, der har pålagt/tvunget den danske befolkning at bruge NEM ID for overhovedet at kunne komme i berøring med deres egne penge og opfordret til, at folk bruger betalingskort i stedet for kontanter. Altså må det også være statens/politikernes ansvar, at sikre følgerne deraf!
Det er også staten/politikerne, som har indført, at al form for udbetaling af penge, det være sig løn, pension osv, KUN kan foregå igennem en bank.
Når man læser den artikel, der henvises til incl link i kommentar nr 11, opildnes man til at forlange/virkelig kræve, at politikerne nu tager sig sammen og finder en anden løsning på, hvordan folk kan få deres penge udbetalt - altså udenom bankerne eller igennem en solid troværdig dansk ejet bank som Nationalbanken. Derefter kan folk så selv vælge, om de vil overflytte deres penge og støtte en anden bank. Folk burde i hvert fald ikke være tvunget til at deltage i den slags pyramidespil. Forøvrigt har staten/politikerne selv gjort det ulovligt at deltage i pyramidespil!
I denne/disse sager ligger der et kæmpe ansvar hos politikerne, som de selv har påført sig selv, og som det forventes, at de påtager sig og får gjort noget ved. Det er langt vigtigere end at sidde derinde på borgen og bestemme, hvad folk må spise, om de må ryge, hvordan de skal opdrage deres børn osv.
Selvfølgelig vil det kræve en del omlægning af Nationalbanken, dersom den (forhåbentligt)bliver løsningen på disse problemer. Det må så ordnes. Men der skal tilføjes det klausul, at Nationalbanken ikke kan sælges videre. Hverken af Coridon eller andre.
Shais Anees

#75 INDLÆG TIL FRIT DELING

2014-02-19 17:33

Hermed er et indlæg, som frit må deles og publiceres, så frem det må gavne:

---------------------------------------------------------------------------

HVILKET 'ONDE' AKTIESELSKABER I VIRKELIGHEDEN HAR PÅ SAMFUNDET OVERORDNET SET

For aktieselskaber gælder, at overskuddet aldrig er godt nok, men skal overgå sig selv igen og igen, også på trods af evt. besparelser og forringelser i servicen over for kunder! 

Derfor har aktieselskaber i sidste ende kun aktionærernes interesse, hvilket man som sagt vil se i form af besparelser og forringelser, når man ikke kan effektivisere og optimere yderligere. 

Derfor vil privatiseringer i form af udlicitering af offentlige opgaver på lang sigt IKKE komme skatteborgerne til gode, men kun de rige aktionærer, som skal forgyldes koste hvad det vil!

Derfor får denne tendens en sur smiley, der langsomt over længere tid fjerner og overfører penge fra den offentlige velfærd (velfærdskroner) og offentlige kasse, over til den private sektor og private kasse, der kun går til de rigeste i samfundet. 

På den måde forringes og svækkes den sociale stabilitet generelt i samfundet, som følge af, at gabet imellem rige og fattige (uligheden) vokser. 

Over en længere årrække vil det øge spændinger i samfundet, hvor kriminalitet og borgeroprør vil tiltage, som vil befordre en større vagtvirksomhed og politivirksomhed i samfundet, så at de rige kan forskanse sig imod de fattige - penge der i stedet kunne være blevet brugt på bedre velfærd for ALLE borgere i samfundet!

På den måde vil flere og flere penge gå til de rige og politi, som begge står i kontrast til de fattige i samfundet, som 'frarøves' offentlige velfærdspenge.

Overordnet set vil det forvride samfundssammensætningen, som ikke er i nogens interesse dybest set, da det i det store hele har negative konsekvenser for alle samfundslag, som nævnt fx øget ustabilitet i samfundet ved fx øget kriminalitet m.v.

Og det værste ved det hele er, at selvom dårlige erfaringer - ja nærmest katastrofale erfaringer - i Sverige, USA og andre lande, taler imod det, så er tendensen desværre ikke ændret, men gentager sig blot herhjemme i Danmark, hvilket ikke 'just' har en god og retfærdig morale. Vores børn og kommende generationer kan i hvert fald ikke lære det gode af det, ligesom det ikke på nogen måde vil gavne dem, at vokse op under sådanne uretfærdige omstændigheder!

Derfor vil privatisering IKKE effektivisere og optimere den offentlige service for samme antal kroner (omsætning), eller det der kan gøres på en billigere måde. 

Eller rettere sagt; det vil det evt. gøre på den kortsigtede bane. Men langsigtet vil det, som antydet foroven, føre til forringelser i form af besparelser og fyrringer, når det på ovennævnte måde ikke længere kan lade sig gøre med effektiviseringer og optimeringer, for at sikre aktionærernes større og større rigdom. Og det har samfundet som helhed ikke godt af!

Og de rige vil desværre aldrig indrømme denne sandhed og kendsgerning, da vi lever i en samtid, hvor alle først og fremmest må tænke på sig selv, særligt da 'sikkerhedsnettet' i samfundet udfordres og til stadighed forringes fx som vi har set det med den seneste kontanthjælpsreform og skattelettelser, der kun kommer de rigeste til gode, hvor der til gengæld sniger sig flere og flere gebyrer ind i vores regninger!

- Shais Anees
Skrevet på farten og PLETTEN, men spørg mig ikke hvilken PLET, for den kan vist ikke udviskes, heller ikke hvis vi går fra PLET til BLÆK eller PAMFLET – hihi (Y) :P :D