Stop salg af NETS til kapitalfonde

GKL

/ #74 Politikernes selv-påførte ansvar.

2014-02-19 10:26

Det er staten/politikerne, der har pålagt/tvunget den danske befolkning at bruge NEM ID for overhovedet at kunne komme i berøring med deres egne penge og opfordret til, at folk bruger betalingskort i stedet for kontanter. Altså må det også være statens/politikernes ansvar, at sikre følgerne deraf!
Det er også staten/politikerne, som har indført, at al form for udbetaling af penge, det være sig løn, pension osv, KUN kan foregå igennem en bank.
Når man læser den artikel, der henvises til incl link i kommentar nr 11, opildnes man til at forlange/virkelig kræve, at politikerne nu tager sig sammen og finder en anden løsning på, hvordan folk kan få deres penge udbetalt - altså udenom bankerne eller igennem en solid troværdig dansk ejet bank som Nationalbanken. Derefter kan folk så selv vælge, om de vil overflytte deres penge og støtte en anden bank. Folk burde i hvert fald ikke være tvunget til at deltage i den slags pyramidespil. Forøvrigt har staten/politikerne selv gjort det ulovligt at deltage i pyramidespil!
I denne/disse sager ligger der et kæmpe ansvar hos politikerne, som de selv har påført sig selv, og som det forventes, at de påtager sig og får gjort noget ved. Det er langt vigtigere end at sidde derinde på borgen og bestemme, hvad folk må spise, om de må ryge, hvordan de skal opdrage deres børn osv.
Selvfølgelig vil det kræve en del omlægning af Nationalbanken, dersom den (forhåbentligt)bliver løsningen på disse problemer. Det må så ordnes. Men der skal tilføjes det klausul, at Nationalbanken ikke kan sælges videre. Hverken af Coridon eller andre.