Stop salg af NETS til kapitalfonde

Shais Anees

/ #75 INDLÆG TIL FRIT DELING

2014-02-19 17:33

Hermed er et indlæg, som frit må deles og publiceres, så frem det må gavne:

---------------------------------------------------------------------------

HVILKET 'ONDE' AKTIESELSKABER I VIRKELIGHEDEN HAR PÅ SAMFUNDET OVERORDNET SET

For aktieselskaber gælder, at overskuddet aldrig er godt nok, men skal overgå sig selv igen og igen, også på trods af evt. besparelser og forringelser i servicen over for kunder! 

Derfor har aktieselskaber i sidste ende kun aktionærernes interesse, hvilket man som sagt vil se i form af besparelser og forringelser, når man ikke kan effektivisere og optimere yderligere. 

Derfor vil privatiseringer i form af udlicitering af offentlige opgaver på lang sigt IKKE komme skatteborgerne til gode, men kun de rige aktionærer, som skal forgyldes koste hvad det vil!

Derfor får denne tendens en sur smiley, der langsomt over længere tid fjerner og overfører penge fra den offentlige velfærd (velfærdskroner) og offentlige kasse, over til den private sektor og private kasse, der kun går til de rigeste i samfundet. 

På den måde forringes og svækkes den sociale stabilitet generelt i samfundet, som følge af, at gabet imellem rige og fattige (uligheden) vokser. 

Over en længere årrække vil det øge spændinger i samfundet, hvor kriminalitet og borgeroprør vil tiltage, som vil befordre en større vagtvirksomhed og politivirksomhed i samfundet, så at de rige kan forskanse sig imod de fattige - penge der i stedet kunne være blevet brugt på bedre velfærd for ALLE borgere i samfundet!

På den måde vil flere og flere penge gå til de rige og politi, som begge står i kontrast til de fattige i samfundet, som 'frarøves' offentlige velfærdspenge.

Overordnet set vil det forvride samfundssammensætningen, som ikke er i nogens interesse dybest set, da det i det store hele har negative konsekvenser for alle samfundslag, som nævnt fx øget ustabilitet i samfundet ved fx øget kriminalitet m.v.

Og det værste ved det hele er, at selvom dårlige erfaringer - ja nærmest katastrofale erfaringer - i Sverige, USA og andre lande, taler imod det, så er tendensen desværre ikke ændret, men gentager sig blot herhjemme i Danmark, hvilket ikke 'just' har en god og retfærdig morale. Vores børn og kommende generationer kan i hvert fald ikke lære det gode af det, ligesom det ikke på nogen måde vil gavne dem, at vokse op under sådanne uretfærdige omstændigheder!

Derfor vil privatisering IKKE effektivisere og optimere den offentlige service for samme antal kroner (omsætning), eller det der kan gøres på en billigere måde. 

Eller rettere sagt; det vil det evt. gøre på den kortsigtede bane. Men langsigtet vil det, som antydet foroven, føre til forringelser i form af besparelser og fyrringer, når det på ovennævnte måde ikke længere kan lade sig gøre med effektiviseringer og optimeringer, for at sikre aktionærernes større og større rigdom. Og det har samfundet som helhed ikke godt af!

Og de rige vil desværre aldrig indrømme denne sandhed og kendsgerning, da vi lever i en samtid, hvor alle først og fremmest må tænke på sig selv, særligt da 'sikkerhedsnettet' i samfundet udfordres og til stadighed forringes fx som vi har set det med den seneste kontanthjælpsreform og skattelettelser, der kun kommer de rigeste til gode, hvor der til gengæld sniger sig flere og flere gebyrer ind i vores regninger!

- Shais Anees
Skrevet på farten og PLETTEN, men spørg mig ikke hvilken PLET, for den kan vist ikke udviskes, heller ikke hvis vi går fra PLET til BLÆK eller PAMFLET – hihi (Y) :P :D