Stop salg af NETS til kapitalfonde

Gæst

/ #64 Re:

2014-02-17 12:25

#5: - Helt enig! Corydon er medlem af tænketanken "Bilderberg gruppen". DR roste Corydon dengang han blev optaget, fordi dette åbenbart var en stor prestige.

Men hvis man søger på nettet efter "Bilderberg gruppen", så kan man se at der protesteres hver gang de holder deres årlige møde, og at tænketanken mistænkes for at være meget andet end det den umiddelbart lader til. Den mistænkes for at være et samlepunkt for toppen af kapitalisterne, mediefolkene og politikerne i vesten, hvor de i ro og mag kan drøfte hvilken vej verden skal gå.

Og det hele er selvfølgelig bag lukkede døre...

Det er på tide at folk vågner op. VI (verden) er ved at blive solgt i bogstaveligste forstand.

Og medierne formår ikke eller vil ikke linke tingene sammen. Det som sker her nu, sker også rigtig mange andre steder. Staternes suverænitet forsvinder. De private banker tager over (de små banker luges sikkert fra, med metoder som "høje likviditetskrav i krisetider").

Bankerne har allerede stort set monopol på pengeskabelse gennem gældsættelse. Med andre ord hver gang du låner penge, så svinger de en tryllestav og skaber penge og gæld, plus lidt renter til sig selv.

Det som kræves er en gigant reform. Alle nuværende politikere sendes hjem. Nyt styresystem. Nye regler for private banker, at de må have penge for at låne penge ud. Og ud af EU. EU var egentlig bare et handelssamarbejde der har vokset sig til et monster der overtager suveræniteten hos alle.