Ja-tak til svin

Ja-tak til svin / Beskeder / underskrifterne bliver skam brugt / Kommentarer

Miss Piggy

#101 Re: Re: Re: Latterlig sag...

2013-07-19 18:34

#98: Maui - Re: Re: Latterlig sag...

Nej det er netop ikke demokrati - demokrati er når alle hver især har det frie valg -og det er ikke tilfældet - når svinekødet er valgt fra af nogle få!

Og nej - jeg har ikke misforstået noget - jeg mener bare ikke at man kan sætte nogle få forældre til at tage så drastiske beslutninger - på noget så grundlæggende i den danske madkultur -på alles(institutionens) vegne!

Det med proportionerne - ja det kan da godt være at du ikke har fantasi eller vid til at forestille dig hvordan "bolden" kan rulle - men "ting" har det med pludselig at tage overhånd - og så bliver begrænsningerne måske store -var det dog ikke bedre at lade være med at absolut at skulle "pille i den danske madkultur - giv dog mangfoldigheden frit løb - og giv børnene en oplevelse af at det selvfølgelig er ok at spise svinekød!- istedet vælger så nogle(institutioner) at begrænse børnene i det frie valg - bare fordi det er besværligt at håndtere!- syntes simpelthen det er et forkert og et dårligt valg - og på ingen måde gennemtænkt - det er og bliver en BEGRÆNSNING!

 

 

 


Gæst

#102

2013-07-19 23:23

Det er et stærkt intiativ du er med Jesper der mange der støtter om op det

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-07-20 23:14


Jesper Jensen
Underskriftindsamleren

#104 Update

2013-07-22 08:32

Hej allesammen!

Blot til info, er der kommet positiv tilbagemelding fra begge politiske parter, jeg har skrevet til. Der vil blive rettet skriftlig henvendelse til de implecerede kommuner samt rejst en række afklarende spørgsmål i folketinget vedr. beslutningens gyldighed.

I dag er der kommet lignende tilfælde frem på Hvidovre Hospital, der KUN serverer halalslagtet kød. Jeg siger igen: Selvfølgelig skal der være plads til både det ene og det andet, men det bør figen-fløjtemig være muligheden for DET FRIE VALG. Det er lige præcis disse små tiltag, der kommer til at skabe frygten hos den enkelte; "hvad bliver det næste?"...
Det er forfærdeligt og grotesk at bevidne :(

Jeg søgte lige i diverse grundlov, men der findes ikke ligefrem meget, der kan kategoriseres derhenad. Som præcendens, synes dlov 374 at være det, der ligger nærmest (omend den nok er mere tiltænkt i modsat tilfælde):

[UDRAG]
Formål og anvendelsesområde

§ 1. Loven har til formål at forhindre forskelsbehandling og at fremme ligebehandling af alle uanset race eller etnisk oprindelse.

§ 2. Forbuddet mod forskelsbehandling gælder for al offentlig og privat virksomhed, for så vidt angår social beskyttelse, herunder social sikring og sundhedspleje, sociale goder, uddannelse samt adgang til og levering af varer og tjenesteydelser, herunder bolig, der er tilgængelige for offentligheden. Forbuddet mod forskelsbehandling gælder endvidere for medlemskab af og deltagelse i en organisation, hvis medlemmer udøver et bestemt erhverv, samt de fordele, sådanne organisationer giver medlemmerne.

§ 3. Ingen må udsætte en anden person for direkte eller indirekte forskelsbehandling på grund af vedkommendes eller en tredjemands race eller etniske oprindelse.
Stk. 2. Der foreligger direkte forskelsbehandling, når en person på grund af race eller etnisk oprindelse behandles ringere, end en anden bliver, er blevet eller ville blive behandlet i en tilsvarende situation.
Stk. 3. Der foreligger indirekte forskelsbehandling, hvis en tilsyneladende neutral bestemmelse, betingelse eller praksis vil stille personer af en bestemt race eller etnisk oprindelse ringere end andre personer, medmindre den pågældende bestemmelse, betingelse eller praksis er objektivt begrundet i et sagligt formål og midlerne til at opfylde det er hensigtsmæssige og nødvendige.
...
§ 5. Bestemmelser, der strider mod § 3, og som indgår i individuelle eller kollektive kontrakter, virksomheders interne reglementer og vedtægter for foreninger og fonde m.v., er ugyldige.

[/UDRAG]


Hvad siger I?


Gæst

#105

2013-07-22 18:11

Det er godt at der er nogen der tager sig af det. Good job, Jesper.
Medunderskriver

#106

2013-07-24 04:51

Det er det nøjagtig modsatte af integration - det skaber endnu større forskel mellem "dem og os"

Gæst

#107

2013-07-24 19:48

Fedt at du tager initiativ og tid til at gøre dette for os alle.

Gæst

#108

2013-07-25 17:42

Skriv en kommentar Håber det kommer til at virke når nu så mange dansker er ved at være trætte af at skulle lave om på vores levevis.

MVH Annette

Gæst

#109

2013-07-26 07:50

Tak for informationen

Gæst

#110

2013-07-26 08:35

Hei Jesper Jensen

Det glæder mig dersom folk endelig vågner op, vi kan ikke fine os i at blive tilsidesat i vores ejet land på denne måde det er helt uaktuelt, dette må politikkerne snart indse

MVH
N. Peder Olsen

Gæst

#111

2013-07-26 14:04

Frit land, spiser hvad vil fanden vi VIL. Kan andre muslimer, grønlændere, DANSKERE ikke lide, tåle eller deres religion ikke må eller lide, spise svinekød, må de spise andet..... ELLER PISSE AF.... Det er IKKE os der skal rette os til...... Hvad fanden er det da for hjerner der kan finde på sådan noget leflende lort ?