BEVAR GJELLERUP SKOLE

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen BEVAR GJELLERUP SKOLE.


Gæst

#1


Flere timer i færre klasser og skoler, det hænger sku ikke sammen mere. Mere fokus på ungernes fremtid

Gæst

#2


Gjellerup Skole er jvf. seneste undersøgelser landets 6. bedste skole. En lukning/flytning vil være intet mindre end en katastrofe for nuværende og kommende elever samt lokalsamfundet som helhed.
Gjellerupborger

#3 Erstatning af Gjellerupskolen


Visioner om Gjellerupskolen - der mangler helt indhold - faglighed - rummelighed. Smid alle bolde i luften, begynd at tænke tanker, i stedet for at tage alle Gjellerup borgerre som gidsel. Tal kun for jer selv. Gjellerupskolen er ikke særlig rummelig, når det gælder ikke boglig stærke elever i nogle tilfælde bliver de valgt fra. Derfor høje gennemsnit. Hvis man vurderer på sociale kompetengcer ville Gjellerupskolen helt sikkert ligge i bunden.
borger

#4 Vi har valgt nærhed


Vi har valgt at flytte til Gjellerup pga det lokale og nære miljø der er her - både i lokalsamfund og skole. Dette nære og lokale miljø vil vi miste, hvis skolen flyttes. Vi har valgt det trygge, kombineret med en faglig dygtig skole.
Dette vil vi miste ved, at skolen flyttes og det nære mistes ved en stor skole med mange elever.
Kort sagt: hvad vi har valgt til, tænker I på at tage fra os
Skovgaard

#5 Løsningen


Hvis skoler var private så skulle vi ikke kæmpe med dette problem hele tiden. De skoler som folk ønskede at betale for ville eksistere. Uanset hvad folk i fjerne offentlige kontorer måtte mene. Som sideeffekt kunne vores børn måske endda lære noget :)

Mindre stat - mere privat!