BEVAR GJELLERUP SKOLE

BEVAR SKOLENS PLACERING I GJELLERUP

Kommunen har lagt flere forslag ud til debat. I værste fald kan det ende med en stor-skole for både Gjellerup, Hammerum, Kølkær og Holtbjerg (dvs. omkring 1.300-1.500 elever), som placeres syd for Hammerum Hovedgade.

Gjellerup vil stå tilbage uden egen skole. Gjellerup vil ikke længere være en attraktiv bopæl for børnefamilier og dermed vil huspriserne måske falde. Vores dejlige samfund bygget på nærhed vil langsomt forsvinde….

Kommunen lægger op til, at vi skal tænke langsigtet. Forestil dig en skole med 1.300-1.500 elever i dag – hvordan vil den se ud om 50-100 år? Med Kommunens planer om at både Gjellerup og Hammerum skal vækste, burde der så ikke være belæg for at bevare de to skoler?

Min bekymring vedrører hele Gjellerups fremtid.

Vi har en vision om NÆRHED, TRYGHED og SAMMENHOLD i Gjellerup og lad os sammen kæmpe for denne vision.

 

GØR NOGET NU – INDEN DET ER FOR SENT!

Offentlighedsfasen udløber den 5. december.

Send derfor i dag en mail til bek@herning.dk med din mening.

Og skriv gerne under nedenfor.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Zinna Lautrup tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook