NEJ TIL HAVBRUG

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen NEJ TIL HAVBRUG.


Gæst

#126

2018-09-07 13:27

Der er allerede forureningsproblemer nok i de danske have. Konventionelt havbrud medfører antibiotika og pesticider. Norge har allerede lavet en massiv miljøskandale ud af deres havbrug, lad os endelig ikke gå ned ad den sti. Vi bør begrænse eksisterenee havbrug på ingen måde udvide dem! 


Gæst

#127 Re:

2018-09-07 13:33


Gæst

#128 Re: Nej til flere havdambrug

2018-09-07 13:38


Gæst

#129 Re: Re: Havbrug.

2018-09-07 13:54

#121: John Hansen - Re: Havbrug. 

Skriv gerne indlæg i de store aviser og forsøg at slippe ind i go aften Danmark eller lignende programmer, der er helt sikkert mange i resten af landet, der gerne vil støtte de lokale kræfter. Folk der interesserer sig for miljø, fiskeri og om ikke andet så bare mad, der ikke er skadelig at indtage vil med glæde skrive under. 

Vi har ikke brug for antibiotika og pesticider til havs.

 

Med venlig hilsen

Dorthe fra Helsingør

 

Fornuft

#130 Endnu et eksempel på folketingsmedlemmers generelle lave dømmekraft

2018-09-30 10:42

Det er jo rystende at konstatere, hvordan folketingsmedlemmer forsøger at yde vold på naturen.

Der er andre alternative metoder tilgængelige, men sikkert også mere kostbare.

Danmark bruger meget store summer på at rense spildevandet fra industri og private. Havbrug i relativt lukkede havmiljøer kan ikke ske uden stor forurening til følge, selvom jeg forstår at det er vanskeligt at modellere forureningsgraden bare nogenlunde precist. Man kan alstå ikke "hente sukkeret op af kaffen".

Forsigtighedsprincippet bør tages i anvendelse i dette tilfælde.

Lad Norge, Færøerne, Argentina, Canada etc. tage sig af fiskeopdræt i deres farvande, hvor der er kapacitet til at leve med den medfølgende havforurening.

Der står alt for meget på spild for de omkringliggende samfund at havbrug i Kattegat ikke bør finde sted.

Dansk landbrug må da også føle sig dårligt behandlet, hvis det tillades at forurene Kattegat med havbrug samtidigt med, at landbruget bare skal stå for skud til alle tider når der tales om udledning fra landbruget.

Elisabeth

#131 Re: Ja store miljømæssige konsekvenser,som mange kompetente mennesker allerede har udtalt sig om.

2019-05-10 08:01

#1: -  

Og med vores viden om fortidens forurening og dens konsekvenser foreks.affaldsdepoterne på vestkysten ved Fjaltring Cheminova,burde en hver politikker med respekt for sig selv rejse debatten og foreslå en lovforslag som forbyder den slags forurening,fordi vi ved hvad konsekvenserne vil være på lang sigt.Så kom dog igang kære politikere!