Appel til regeringen, stem imod en forlængelse af Round Up i EU

Appel til regeringen, stem imod en forlængelse af Round Up i EU / Beskeder / Besked til underskriverne og miljøministrens svar / Kommentarer


Gæst

#1

2016-07-02 11:35

Hej Dorthe - lamt svar fra en sikkert presset Esben. Må jeg bruge det scannede billede af svaret fra Esben, på Twitter ?

Gæst

#2

2016-07-02 12:08

Det er jo ikke alle der har råd til kun at købe økologiske produkter ! egentlig et paradoks at det er tilladt at sælge mad som kan skade menesker og på sigt måske meget - ville i selv give jeres børn mad med pesticider ? Jeg ville tro at man som minister ville sætte en ære i at gøre vores mad giftfrit ! men økonomi og EU regler betyder måske mere ?

Gæst

#3

2016-07-02 18:35

Der er masser af info tilgængelig, både for minister, folketing og menig mand. Glyphosat ER et carcinogen og til skade for mennesker, dyr og natur. De første vandboringer viser allerede forgiftning af glyphosat og er derfor lukket ned. Man havde aldrig forestillet sig, at glyphosat ville trænge så hurtigt ned til grundvandet, som tilfældet er.

 

http://www.i-sis.org.uk/Glyphosate_Probably_Carcinogenic_to_Humans.php

http://www.huffingtonpost.com/news/monsanto-lawsuit/


Gæst

#4

2016-07-03 10:20

"Hvis man ikke ønsker at udsætte sig for glyphosat kan man undlade at bruge sprøjtemidlerne og spise økologisk" ! FORKERT Selv hvis man lever udelukkende af Danske økologiske vare, vil en analyse af blod/urin vise at man har stofferne i sig (glyphosat, samt andre sprøjte gifte som ikke er tilladt her hjemme) Så hvis nogen bruger det, vil alle blive påvirket, uanset hvilke valg man tager. Det er ikke noget den enkelte Eu Borge kan løse gennem de valg man har som forbruger.

Gæst

#5

2017-10-09 11:50

Ufatteligt at en miljøminister er sådan tilkøbs